Garmin Forerunner 645 Music, GPS, Black

Style:
010-01863-30

Forerunner 645 Music har værktøjerne til at hjælpe dig med at yde optimalt, hver gang du snører løbeskoene. Der kan lagres musik på enheden, så du kan løbe til tonerne af din yndlingsmusik. Og med kontaktløs betaling kan du Læs mere...

DKK 3.800

Forerunner 645 Music har værktøjerne til at hjælpe dig med at yde optimalt, hver gang du snører løbeskoene. Der kan lagres musik på enheden, så du kan løbe til tonerne af din yndlingsmusik. Og med kontaktløs betaling kan du købe, hvad du har brug for, mens du lytter videre. Med alt dette samt avanceret løbedynamik og værktøjer til præstationsovervågning er dette GPS-løbeuret, du har brug for til din løbetur.

GPS-løbeur med mulighed for musik og Garmin Pay Ready

  • Overfør op til 500 sange til dit ur, og tilslut med Bluetooth® hovedtelefoner (sælges separat) for aflytning uden telefon
  • Synkroniser musik fra Deezer eller Spotify for aflytning offline7
  • Garmin Pay kontaktløs betalingsløsning1 giver dig mulighed for at foretage nem betaling med dit ur, så du kan efterlade dine penge og kreditkort derhjemme
  • Avanceret løbedynamik2 inklusive tid med jordkontakt pr. skridt, skridtlængde, vertikale forhold med mere
  • Håndledsbaseret pulsmåling3 for funktioner til præstationsovervågning, herunder vurdering af din aktuelle træningsstatus
  • Batterilevetid5: Op til 7 dage i smartwatch-tilstand; op til 5 timer i GPS-tilstand

Løb er mere end blot motion, det er en præstation. Og Forerunner 645 Music har værktøjerne til at hjælpe dig med at yde optimalt, hver gang du snører løbeskoene. Der kan lagres musik på enheden, så du kan løbe til tonerne af din yndlingsmusik. Og med kontaktløs betaling kan du købe, hvad du har brug for, mens du lytter videre. Med alt dette samt avanceret løbedynamik og værktøjer til præstationsovervågning er dette GPS-løbeuret, du har brug for til din løbetur.

Musik

Med plads til op til 500 sange i det indbyggede musiklager i dit ur kan du lytte til musik, mens du overgår gårsdagens præstation. Overfør musik fra din computer, og sæt den i kø til din foretrukne afspilningsliste, så du nemt kan høre den gennem Bluetooth hovedtelefoner (købes separat). Nu kan du faktisk lade din mobiltelefon blive hjemme, når du skal ud og løbe en tur, fordi musikken, der hjælper dig med at holde dig i gang, er lige der på dit håndled.
musik

Vælg mellem millioner af sange

Når du til enhver tid kan ændre din træningsplayliste, kommer du aldrig til at kede dig. Forerunner 645 Music er kompatibel med nogle af dine foretrukne streamingtjenester7 – og der tilføjes hele tiden flere. Hvis du har et premium-medlemskab til disse kompatible tjenester, kan du downloade alle sangene i deres enorme bibliotek og afspille dem offline på dit ur. 

Prøv disse førsteklasses hovedtelefoner

Sørg for at have de rette hovedtelefoner til formålet, når du tager din musik med på farten. Forerunner 645 Music kan nemt parres med et stort udvalg af Bluetooth-hovedtelefoner, og vi har fundet nogle fantastiske valgmuligheder til dig, herunder øretelefoner, der bliver siddende selv på dine mest intense løb og har lang batterilevetid.

Betaling på en nem måde

Altid på farten? Du kan bare efterlade din mobiltelefon og tegnebog. Forerunner 645 Music har Garmin Pay kontaktløs betalingsløsning1, som giver dig mulighed for at betale med dit ur. Brug den alle steder, hvor du kan holde dit kort op mod terminalen for at betale. En flaske vand her, en bid mad der – bare betal, og hold dig i bevægelse.

garmin pay

Optimer din træning

Vi gør det nemmere at få de oplysninger, du har brug for at forbedre din form. Lad Forerunner 645 Music måle afgørende løbedata2, som du kan bruge til at analysere din præstation. Biomekaniske målinger, såsom kadence, skridtlængde, tid med jordkontakt pr. skridt, vertikale udsving og vertikale forhold er nøglen til at forstå din form, så du kan gøre dit bedste på løbsdagen. Disse målinger er tilgængelige med tilføjelsen af en kompatibel pulsmålerrem om brystet eller den kompakte Running Dynamics Pod i bukselinningen. Der er også funktioner, som kan hjælpe dig med cykel- og svømmetræning. I vandet registrerer Forerunner 645 Music distance, tempo, antal svømmetag med mere.

Træning

Hold øje med din præstation

Nøjagtig hvor effektiv er din aktuelle træningsplan? Forerunner 645 Music hjælper dig med at overvåge din træning og restitution, så du bedre kan forberede dig på en konkurrence eller en træningscyklus. Træningsstatus er et nyt værktøj til præstationsovervågning, der automatisk evaluerer din nylige træningshistorik, og præstationsindikatorer, som giver dig besked om, hvorvidt du træner produktivt, optimalt, eller om du overanstrenger dig. Den nye måling af anaerob træningseffekt giver indsigt i en vigtig træningsdimension, som fortæller dig, hvordan din træning forbedrer din evne til at flytte grænserne. Du kan endda se din samlede træningsbelastning, som måler din træning i de seneste syv dage og sammenligner den med dit optimale forminterval og din træningshistorik.

Præstationsovervågning

Tilpasning

Flere måder at tilpasse uret

Tjek vores Connect IQ™ Store, hvor du kan tilføje personlige tilpasninger til Forerunner 645 Music ved at downloade apps, widgets, urskiver og meget mere. Det er nemt og endnu bedre, det er gratis. Der tilføjes nye apps hver dag, så du kan tænde lyset derhjemme med SmartThings-appen og endda bruge appen AccuWeather MinuteCast til at finde ud af, hvornår det begynder at regne. Med Face It urskiven kan du vælge et billede fra dit fotobibliotek, lave dine egne tilpasninger og indsætte billedet som urskive på dit ur.

Bevar forbindelsen under løbeturen

Forerunner 645 Music gør det nemt at løbe uden at skulle efterlade vigtige smarte funktioner derhjemme. Når det er parret med din kompatible smartphone, vil du være i stand til at modtage og svare6 på sms'er og se notifikationer fra sociale medier, e-mails og meget mere på dit håndled. Du kan endda bruge det til at finde din telefon. Eller få adgang til styring af musikken. Og giv dine venner adgang til LiveTrack for dine løbeture.

Konkurrer

Del og konkurrer

Synkroniseringen af dine aktiviteter med Garmin Connect er til mere end bare lagring af dine data. Garmin Connect er et voksende online træningsunivers, hvor folk kan få kontakt til hinanden og konkurrere ved at deltage i udfordringer, motivere hinanden og endda dele deres triumfer via sociale medier. Garmin Connect er gratis og tilgængeligt på internettet eller på din smartphone med Garmin Connect™ Mobile-app.

Træn igennem

Din rutine er alt andet end rutine. Forerunner 645 Music giver dig mulighed for at skifte mellem forskellige sportsgrene med lethed takket være de indbyggede aktivitetsprofiler for løb (indendørs/udendørs), cykling (indendørs/udendørs), svømning (pool/åbent vand), crosstraining, roning, styrketræning og meget mere. Opret dine egne tilpassede træningsprogrammer, og download gratis fra vores online Garmin Connect™ træningfællesskab. Du kan derefter gennemse dine tidligere resultater i appen eller dele dem med familie og venner for at få yderligere motivation.

Træning
 

Flot design

Du kan tage uret med udenfor i al slags vejr. Ikke alene er det vandtæt under svømning og i brusebadet,dets Garmin Chroma Display er nemt at aflæse – selv i direkte sollys – og det er beskyttet af ekstra robust Corning® Gorilla® glas. Hvis du vil ændre stilen, er det hurtigt at skifte rem helt uden brug af værktøj. Dette letvægtsur er den perfekte følgesvend i hverdagen, det er normeret til 5 ATM (50 m), så det er sikkert til både svømning og bad. Og med op til 7 dages batteritid i smartwatch-tilstand og 5 timer i GPS-tilstand, med musikafspilning, er Forerunner 645 Music en løbemakker, der kan holde trit med dig.

Tekniske specifikationer
KønUnisex
MærkeGarmin
YouTube link
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Garmin Forerunner 645 Music, GPS, Black
Din bedømmelse

Fragt og levering

Leveringstid for varer købt i webshoppen er 1-2 hverdage i Danmark.Kaiser Sport og Ortopædi ApS tilbyder levering med GLS via GLS-pakkeshop eller GLS Erhverv. Fragt priser

- Fragtfri levering med GLS-pakkeshop 

- Fragt med GLS-Erhverv DKK 29

- Disse priser er kun pakker til DK

Rettidig levering forudsætter, at GLS overholder deres deadlines, hvilket Kaiser Sport og Ortopædi ikke kan drages til ansvar for.

Vi leverer  pt. kun til Danmark Fortrydelse og returnering
Som kunde i vores webshop har du 365 dage, gældende fra den dag varen leveres til dig eller pakkeshop, til at fortryde dit køb – også selvom du har taget varen i brug. Du har ret til at vente med at returnere varen i op til 14 dage efter den dato, hvor du har givet Kaiser Sport og Ortopædi ApS besked om, at købet ønskes fortrudt.

Du hæfter dog for evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at teste den, som du ville gøre i vores fysiske butik. Dvs. for løbeskos vedkommende kan du teste dem kort på løbebånd, som du også gør i butikken, men udendørs brug eller flere timer på løbebånd vil medføre en værdiforringelse.

En eventuel værdiforringelse vil blive beregnet som forskellen mellem varens salgspris og varens markedspris ved salg efter tilbageleveringen. Dvs., at Kaiser Sport og Ortopædi ApS vurderer, hvad vi kan sælge varen til, og det er det beløb, du får retur. Hvis varen pga. brug ikke har nogen værdi, har du som køber ikke krav på at få købesummen retur. Hvis vi derimod kan sælge varen igen til fuld pris, får du selvfølgelig det fulde beløb retur. Det beløb, du evt. skal have retur, vil blive sat ind på det betalingskort, du brugte til købet. 

Du bærer selv risikoen for varen, indtil vi har modtaget den, dvs. hvis den forsvinder eller går i stykker under transporten, er det dig selv, der hæfter for varen. Du skal så vidt muligt returnere i original emballage og inkl. prisskilte. Du betaler selv for at sende varen tilbage til os i forbindelse med fortrydelse og returnering.