Garmin Running Dynamics Pod

Style:
010-12520-00
DKK 599

Beregner og overfører meningsfulde data

 • Beregner og sender seks parametre for løbedynamik til din kompatible enhed1
 • Batterilevetid: det udskiftelige batteri holder i op til 1 år (ved 1 times daglig brug)
 • Tænder og slukker automatisk af sig selv
 • Lille størrelse: med mindre end 15 gram glemmer du helt, at den er der
 • Tilslut kompatible enheder2 for automatisk at synkronisere dine data og få forbindelse med andre via Garmin Connect Mobile app

Træn hårdt, løb frit

Running Dynamics Pod er let at klipse fast i bukselinningen for at måle den løbedynamik, du skal bruge for at slå resultatet fra i går. Den giver dig mulighed for at løbe uden en pulsmåler om brystet. Når den er parret med dit kompatible smartwatch1, skal du blot klipse den fast på bagsiden og midten af linningen og begynde at løbe.

Gennemse din form

Se og analyser vigtige løbeparametre som eksempelvis din kadence, skridtlængde, tid og balance i jordkontakt, vertikale udsving og vertikalt forhold. Disse biomekaniske data kan hjælpe dig med at forstå din løbeform, så du kan yde mere på løbsdagen.

Sådan fungerer det

Running Dynamics Pod har et accelerometer i modulet, der måler overkroppens bevægelse for at beregne disse seks løbeparametre:

 • Kadence er antallet af skridt pr. minut. Den viser det samlede antal skridt (højre og venstre kombineret).
 • Tid med jordkontakt pr. skridt for venstre/højre-balance, mens du løber. Den vises i procent. Eksempelvis 53,2 med en pil, der peger til venstre eller højre.
 • Skridtlængde er længden af dine skridt fra ét fodnedslag til det næste målt i meter.
 • Vertikale udsving er dine hop, mens du løber. Det viser den lodrette bevægelse i din overkrop, målt i centimeter for hvert skridt.
 • Det vertikale forhold er forholdet mellem vertikale svingninger og skridtlængden. Den vises i procent. Et lavere tal indikerer typisk en bedre løbeform.
 • Tid med jordkontakt er den tid, hvert skridt er på jorden, mens du løber målt i millisekunder.
Tekniske specifikationer
KønUnisex
MærkeGarmin
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Garmin Running Dynamics Pod
Din bedømmelse

Fragt og levering

Leveringstid for varer købt i webshoppen er 1-2 hverdage i Danmark.Kaiser Sport og Ortopædi ApS tilbyder levering med GLS via GLS-pakkeshop eller GLS Erhverv. Fragt priser

- Fragtfri levering med GLS-pakkeshop 

- Fragt med GLS-Erhverv DKK 29

- Disse priser er kun pakker til DK

Rettidig levering forudsætter, at GLS overholder deres deadlines, hvilket Kaiser Sport og Ortopædi ikke kan drages til ansvar for.

Vi leverer  pt. kun til Danmark Fortrydelse og returnering
Som kunde i vores webshop har du 365 dage, gældende fra den dag varen leveres til dig eller pakkeshop, til at fortryde dit køb – også selvom du har taget varen i brug. Du har ret til at vente med at returnere varen i op til 14 dage efter den dato, hvor du har givet Kaiser Sport og Ortopædi ApS besked om, at købet ønskes fortrudt.

Du hæfter dog for evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at teste den, som du ville gøre i vores fysiske butik. Dvs. for løbeskos vedkommende kan du teste dem kort på løbebånd, som du også gør i butikken, men udendørs brug eller flere timer på løbebånd vil medføre en værdiforringelse.

En eventuel værdiforringelse vil blive beregnet som forskellen mellem varens salgspris og varens markedspris ved salg efter tilbageleveringen. Dvs., at Kaiser Sport og Ortopædi ApS vurderer, hvad vi kan sælge varen til, og det er det beløb, du får retur. Hvis varen pga. brug ikke har nogen værdi, har du som køber ikke krav på at få købesummen retur. Hvis vi derimod kan sælge varen igen til fuld pris, får du selvfølgelig det fulde beløb retur. Det beløb, du evt. skal have retur, vil blive sat ind på det betalingskort, du brugte til købet. 

Du bærer selv risikoen for varen, indtil vi har modtaget den, dvs. hvis den forsvinder eller går i stykker under transporten, er det dig selv, der hæfter for varen. Du skal så vidt muligt returnere i original emballage og inkl. prisskilte. Du betaler selv for at sende varen tilbage til os i forbindelse med fortrydelse og returnering.