Fysioterapeutiske 3D-løbestilsanalyser

Velkommen til 3D-studiet hos Kaiser Sport & Ortopædi.

Oplev det verdensanerkendte måleudstyr fra Qualisys

Fysioterapeutiske 3D-løbestilsanalyser

Velkommen til 3D-studiet hos Kaiser Sport & Ortopædi.

Oplev det verdensanerkendte måleudstyr fra Qualisys

Du finder 3D-studiet i KSOhuset i Brønshøj

Fysioterapeutiske 3D-løbestilsanalyser

- til dig der vil optimere din performance eller skadehistorik | En fysioterapeutisk 3D- løbestilsanalyse med Qualisys i vores 3D-studie viser hvordan du bevæger dig under løb. Analysen er et sundhedsfagligt redskab vi bruger til at lokalisere en årsag til dine smerter/skader i forbindelse med løb. Samtidig er analysen et værktøj til at forbedre og udvikle den engagerede løber, hvad enten du er professionel, supermotionist eller nybegynder.

Vi har derfor to typer af 3D-løbestilsanalyser. Vi har en fysioterapeutisk analyse til dig, der vil din skadesproblematik til livs, og så har vi en analyse til dig, der vil performance-optimere din løbeteknik med henblik på at blive en mere effektiv, stærkere og hurtigere løbere. 

 

Læs mere om konceptet

#3D-løbestilsanalyse løbetest

3D-løbestilsanalyse - hvorfor?

Hvornår er en 3D-løbestilsanalyse relevant? Analysen er relevant, hvis du ønsker at få en viden om egen løbestil eller skadesproblematik. Er du fx skadet - og forhindrer det dig i at løbetræne? Er du blevet testet i dine løbesko, løbetrænet på fornuftig vis og har du efterfølgende stadig problemer? Så er det bestemt en god idé med vores Fysioterapeutiske 3D-løbestilsanalyse.

Ønsker du hjælp til at blive hurtigere, kan analysen også være ekstrem relevant. Via analysen kan vi nemlig give dig præcist indblik i hvordan du ved hjælp at teknikfokus og øvelser kan optimere dit bevægelsesmønster, således du bliver hurtigere og mere effektiv i din fremdrift.

 

Har jeg brug for en 3D-løbestilsanalyse

Er en 3D-løbestilsanalyse den rette løsning for mig? Ja - hvis du vil optimere din løbeteknik med henblik på, at blive en hurtigere løber, eller hvis du vil din skadeshistroik til livs ved, at arbejde med dit bevægelsesmønster.

En 3D-løbestilsanalyse kan afsløre stærke og svage muskelgrupper, asymmetri og ubalancer under dit løb. Ved at benytte det anerkendte 3D-måleudstyr v. Qualisys Motion Technology, har vi mulighed for at få milimeter præcise data, som viser hvordan og hvor hurtigt dine led bevæger sig mens du løber.

Med en 3D-analyse sættes fokus på hele din krop, da løbeskader ofte kan relatere sig til fødder, underben, knæ, bækken/hofte og ryg. Så døjer du med smerter i bevægeapperatet før, under og efter løb, så kan en 3D-analyse af dit bevægelsesmønster give klare svar på hvor, der kan optimeres og hvordan vi kan afdække disse uhensigtmæssige bevægelsesmønstre - alt sammen så du nedsætter din skadesrisiko og/eller bliver en mere effektiv og hurtigere løber.

 

Hvad får jeg ud af en 3D-løbestilsanalyse

- du får et konkret træningsprogram med indsatsområder baseret på milimeterpræcis data. Ud fra 3D-analysen udarbejder vores specialuddannede fysioterapeuter, en personlig rapport til dig med undersøgelsesfund, eventuel anbefaling af skotype og fodindlæg samt et personligt genoptræningsprogram ud fra dine præferencer, forudsætninger og løbeambitioner. Samtidig kan analysen ofte give dig et visuelt billede af hvilke faktorer, der har indvirkning på din skadesproblematik eller uhensigtmæssige beægelser ift. din løbeteknik. Alt dette får du selvfølgelig en præsentation af sammen med konklusion og træningsøvelser.

Priser | 3D-løbestilsanalyse

Fysioterapeutisk 3D-løbestilsanalyse á 90 min.

Pris: DKK: 1.300 

Praktisk info

Når du skal have foretaget en løbestilsanalyse, er det vigtigt, du medbringer:

- Alle dine løbesko og eventuelle fodindlæg

- Korte shorts/tights og håndklæde, og for kvinders vedkommende en sports-bh og en top

- Eventuel henvisning eller oplysninger/billeder fra tidligere undersøgelse

Book pr. telefon

Du kan ringe til os i hverdage mellem 09:00-15:00 på telefon +45 38 28 69 89 og bestille tid til en 3D-løbestilsanalyse.

Book via skadeformular

Få rådgivning vedr. din skade og hjælp til booking via vores skadeformular.

Udfyld formular her

NB: 3D-Løbestilsanalyser udføres kun i vores 3D-stuide i Brønshøj.

Ved afbud: Senest 24 timer før behandlingen. Ved senere afbud opkræves den fulde pris. Afbud skal pr. telefon eller mail. Efter kl. 15:00 kan afbud indtales på vores telefonsvarer. Afbud pr. mail: info@kaisersport.dk

Er du i tvivl om hvorvidt en 3D-løbestilsanalyse er det rette for dig?

Vi kan hjælpe dig med rådgivning herom. Brug blot 1-2 minutter på at udfylde skadeformularen herunder, så kontakter vores sundhedsfaglige team dig til en uforpligende snak om, hvordan vi bedst kan hjælpe dig. 

Øvrige behandlingstilbud. I Kaiser Sport & Ortopædi tilbyder vi også behandlingsformer som fysiterapi, ortopædiske indlæg, osteopati, massage, Fysioterapeutiske 3D-løbestilsanalyser og vi har tilknyttet kostvejledere og løbecoaches.