Brooks Transcend 6 herre

Style:
1102991D419
DKK 1.400
Søger du maksimal støddæmpning? Er komfort vigtigere end fart? Er du overpronationsløber og på udkig efter en løbesko til de lange ture?


Om Brooks Transcend 6

Med Brooks Transcend 6, til mænd, får du en mængdetræningssko, der er god til brede fødder og med støtte mod mild til moderat overpronation. Med en ultrablød og affjedrende støddæmpning opnår du vedholdende støddæmpning til de løbeture hvor det handler om at løbe langt og længe.

Skoens pasform

• Normal i størrelsen

• Blød og elastisk

• Bred over midtfoden

Dine fordele med denne sko

• DNA LOFT for optimal støddæmpning

• Plush Fit overdel for ultimativ pasform

• Fast hælkappe for stabilitet

• Midfoot Transition Zone for øget fodrul


Tekniske specifikationer
 


Run Happy. Og gør det med "flyderen" Brooks Transcend 6, der rækker ud efter løberen med mild til moderat overpronation. 

Når farten er sekundær og den rare følelse og stødabsorbering er det essentielle element, du søger, så er Transcend 6-løbeskoen en model du skal have med i dine overvejelser. Med BioMoGO DNA sikres du en blød landing og fjedrende afsæt i hvert skridt. Den innovative GuideRails-teknologi sikrer dig en naturlig afledet korrektion for overpronation, der skåner dine knæ og underbygger dit naturlige bevægelsesmønster. Og ja, mærk lige komforten med Plush Fit-overdelen.


Løb med Brooks Transcend 6, når du skal løbe langt og længe.


Med Brooks' DNA Loft stødabsorbering, der bygger på en blød blanding af gummi og luft, får du en langvarig og luksuriøs støddæmpning. Og netop den nøje udvalgte blanding af luft, gummi og skum sikrer, at du ikke mister energi i dit afsæt, på trods af den bløde og fjedrende fornemmelse du får i Transcend 6.

Med et drop på 10 mm er skoen skånsom overfor akillessenen og i samspil med en god støttende hælkappe yder modellen en dynamisk stabilitet i skoens overdel. Med GuideRails bliver du korrigeret og stabiliseret mod mild til moderat overpronation. GuideRails-tekonologien arbejder i stor grad med, at underbygge dit naturlige løbemønster i jagten på at skabe en mere naturlig bevægelse i dine led, og derved tilpasse graden af korrektionen til hvor og hvornår, du har brug for den i din skridtafvikling . På den måde skabes de bedste forudsætninger for en blød og lækker fornemmelse igennem hele din løbetur.Vil du testes på løbebånd i et par Brooks Transcend 6 løbesko?

Grib muligheden og book en KAISER løbetest i dag eller kom spontant forbi en af vores afdelinger og prøv vores store udvalg i Brooks løbesko til dame og herre.