Odlo Primaloft Loftone herre

Style:
99991897
Primaloft Lofttone shorts fra Odlo er beviset på, at det kan lade sig gøre at løbe i shorts, når det er koldt. Kombiner evt. med et par lange CEP-sokker. Shortsene er fremstillet i Pertex, som er et alsidigt, vindtæt, holdbart og Læs mere...
DKK 0
Primaloft Lofttone shorts fra Odlo er beviset på, at det kan lade sig gøre at løbe i shorts, når det er koldt. Kombiner evt. med et par lange CEP-sokker. Shortsene er fremstillet i Pertex, som er et alsidigt, vindtæt, holdbart og fugttransporterende materiale med god åndbarhed. Pertex kombinerer to forskellige materialer med hver deres egenskaber pga. tykke og tynde tråde, der effektivt skærmer fugten. Vesten har herudover PrimaLoft Eco, - en isolering skabt til præstationer og komfort. Eco angiver, at der er anvendt 50% genbrugsmateriale i kombination med PrimaLoft, som er nye fibre, der skaber et højt niveau af varmende isolering. PrimaLoft Eco er let, vandafvisende og meget blødt samtidig med, at du holdes tør og komfortabel.
 
Facts
  • Kollektion: Efterår/vinter 2014-2015
  • Div. egenskaber: Pertex, PrimaLoft Eco
  • Materiale: 100% polyamid. For i 88% polyester og 12% elastan
Tekniske specifikationer
Farve No
Køn Herre
Mærke Odlo
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Odlo Primaloft Loftone herre
Din bedømmelse

Fragt og levering

Leveringstid for varer købt i webshoppen er 1-2 hverdage i Danmark.Kaiser Sport og Ortopædi ApS tilbyder levering med GLS via GLS-pakkeshop eller GLS Erhverv. Fragt priser

- Fragtfri levering med GLS-pakkeshop 

- Fragt med GLS-Erhverv DKK 29

- Disse priser er kun pakker til DK

Rettidig levering forudsætter, at GLS overholder deres deadlines, hvilker Kaiser Sport og Ortopædi ikke kan drages til ansvar for.

Vi leverer  pt. kun til Danmark Fortrydelse og returnering
Som kunde i vores webshop har du 365 dage, gældende fra den dag varen leveres til dig eller pakkeshop, til at fortryde dit køb – også selvom du har taget varen i brug. Du har ret til at vente med at returnere varen i op til 14 dage efter den dato, hvor du har givet Kaiser Sport og Ortopædi ApS besked om, at købet ønskes fortrudt.

Du hæfter dog for evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at teste den, som du ville gøre i vores fysiske butik. Dvs. for løbeskos vedkommende kan du teste dem kort på løbebånd, som du også gør i butikken, men udendørs brug eller flere timer på løbebånd vil medføre en værdiforringelse.

En eventuel værdiforringelse vil blive beregnet som forskellen mellem varens salgspris og varens markedspris ved salg efter tilbageleveringen. Dvs., at Kaiser Sport og Ortopædi ApS vurderer, hvad vi kan sælge varen til, og det er det beløb, du får retur. Hvis varen pga. brug ikke har nogen værdi, har du som køber ikke krav på at få købesummen retur. Hvis vi derimod kan sælge varen igen til fuld pris, får du selvfølgelig det fulde beløb retur. Det beløb, du evt. skal have retur, vil blive sat ind på det betalingskort, du brugte til købet. 

Du bærer selv risikoen for varen, indtil vi har modtaget den, dvs. hvis den forsvinder eller går i stykker under transporten, er det dig selv, der hæfter for varen. Du skal så vidt muligt returnere i original emballage og inkl. prisskilte. Du betaler selv for at sende varen tilbage til os i forbindelse med fortrydelse og returnering.