CEP Progressive+ Merino Run Socks

Style:
99992092

CEP Progressive+ Merino Socks til dame er kompressionssokker med mange fordele:

 • Mere energi, større udholdenhed og øget ydeevne takket være forøget blodgennemstrømning
 • Aktivering af blodcirkulationen i musk Læs mere...
DKK 399

CEP Progressive+ Merino Socks til dame er kompressionssokker med mange fordele:

 • Mere energi, større udholdenhed og øget ydeevne takket være forøget blodgennemstrømning
 • Aktivering af blodcirkulationen i musklerne
 • Muskel- og ledstabilisering reducerer risikoen for skader
 • øget koordination ved aktivering af musklernes følsomhed for stabilitet og sikkerhed når du løber

 

Brugen af det fine merinould giver dig netop den varme, du har brug for. Uld er temperaturregulerende og tilpasser sig dit behov – også når du har det for varmt. Herudover reducerer naturlig uld effektivt dårlig lugt, da den er antibakteriel.

 

Det brede topbånd giver dig perfekt komfort og de mange tråde en ekstrem holdbarhed. Tå-sømmen er ekstra flad, så den forebygger trykbelastninger og pasformen selvfølgelig anatomisk.

 

Størrelsesguide

Mål din læg på det tykkeste sted og find den rette størrelse:

 • Størrelse II: 25-31 cm
 • Størrelse III: 32-38 cm
 • Størrelse IV: 39-44 cm

 

Progressive+ sports

Linjen står for maksimal ydelse, udholdenhed og energi takket være en fysiologisk, perfekt kompressionsprofil. I fokus er kvalitet og funktion kombineret med de unikke fordele ved medi kompression, skræddersyet til atleters og deres sportsgrens individuelle behov.

 

Facts

 • Egenskaber: Temperaturregulerende og antibakteriel merinould, mellemfodskompressionszone for svangsenestabilisering, optimeret akillessenebeskyttelse, fugtighedsregulerende egenskaber
 • Målgruppe: Løbere, trailløbere, skiløbere, udholdenhedsatleter
 • Materiale: 55% polyamid, 17% merinould, 15% spandex, 13% polypropylen
Tekniske specifikationer
Køn Dame
Mærke CEP
Farve No
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:CEP Progressive+ Merino Run Socks
Din bedømmelse

Fragt og levering

Leveringstid for varer købt i webshoppen er 1-2 hverdage i Danmark.Kaiser Sport og Ortopædi ApS tilbyder levering med GLS via GLS-pakkeshop eller GLS Erhverv. Fragt priser

- Fragtfri levering med GLS-pakkeshop 

- Fragt med GLS-Erhverv DKK 29

- Disse priser er kun pakker til DK

Rettidig levering forudsætter, at GLS overholder deres deadlines, hvilker Kaiser Sport og Ortopædi ikke kan drages til ansvar for.

Vi leverer  pt. kun til Danmark Fortrydelse og returnering
Som kunde i vores webshop har du 365 dage, gældende fra den dag varen leveres til dig eller pakkeshop, til at fortryde dit køb – også selvom du har taget varen i brug. Du har ret til at vente med at returnere varen i op til 14 dage efter den dato, hvor du har givet Kaiser Sport og Ortopædi ApS besked om, at købet ønskes fortrudt.

Du hæfter dog for evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at teste den, som du ville gøre i vores fysiske butik. Dvs. for løbeskos vedkommende kan du teste dem kort på løbebånd, som du også gør i butikken, men udendørs brug eller flere timer på løbebånd vil medføre en værdiforringelse.

En eventuel værdiforringelse vil blive beregnet som forskellen mellem varens salgspris og varens markedspris ved salg efter tilbageleveringen. Dvs., at Kaiser Sport og Ortopædi ApS vurderer, hvad vi kan sælge varen til, og det er det beløb, du får retur. Hvis varen pga. brug ikke har nogen værdi, har du som køber ikke krav på at få købesummen retur. Hvis vi derimod kan sælge varen igen til fuld pris, får du selvfølgelig det fulde beløb retur. Det beløb, du evt. skal have retur, vil blive sat ind på det betalingskort, du brugte til købet. 

Du bærer selv risikoen for varen, indtil vi har modtaget den, dvs. hvis den forsvinder eller går i stykker under transporten, er det dig selv, der hæfter for varen. Du skal så vidt muligt returnere i original emballage og inkl. prisskilte. Du betaler selv for at sende varen tilbage til os i forbindelse med fortrydelse og returnering.