Kaiser Sport og Ortopædi udvider - Åbner ny butik og klinik i Jylland


Pressemeddelse | Af: Kaiser Sport og Ortopædi, Allan Dario Egebjerg | Publiceret d. 06.12.18 kl. 20:00

Læs mere under billedet

Ejerkredsen i Kaiser Sport og Ortopædi, Horsens. Fra venstre, Thomas C., Jan S., Karl R., Hjarl, K., Jannich M.
Kaiser Sport og Ortopædi åbner i Horsens marts 2019

Med et stort ønske og en vedvarende efterspørgsel i markedet kan Kaiser Sport og Ortopædi nu lancere nyheden om, at virksomheden åbner sin første butik og klinik på den anden side af Storebælt.
Runners High i Horsens bliver til Kaiser Sport og Ortopædi

Fra Marts 2019 vil Runners High skifte form og leve videre under navnet Kaiser Sport og Ortopædi.

“Igennem en længere periode har vi haft en god og konstruktiv dialog med indehaveren af Runners High i Horsens, Karl Rasmussen. Begge parter kunne hurtigt mærke, at den menneskelige kemi var tilstede, samt ønsket om at fusionere under KSO-fanen” udtaler administrerende direktør og partner i Kaiser Sport og Ortopædi, Jan Steinicke.
Kampen mod butiksdød

I en tid hvor medierne skriger butiksdød, er det et modigt og velovervejet skridt i en større national satsning, at Kaiser Sport og Ortopædi netop nu vælger at ekspandere det unikke setup bestående af specialbutik og fysioterapeutisk klinik.


Virksomheden har en stærk tro på, at deres unikke positionering samt deres fokus på den menneskelige kontakt og nærvær skaber et sundt grundlag for vækst og succes.If you can’t beat them, join them

Indehaver af nuværende Runners High, Karl Rasmussen, udtaler om den forestående fusion:

“Jeg har altid jagtet at blive landets bedste løbebutik. Det bliver jeg nu efter sammenlægningen med Kaiser Sport & Ortopædi. I 10 år har jeg arbejdet seriøst, humoristisk og positivt med at levere kvalitetsoplevelser til vores kunder i Horsens. Med tilførelsen af Kaiser Sport og Ortopædis fysioterapeutiske og ortopædiske setup tilføres en ekstra dimension til den faglige ekspertise indenfor løb, bevægelse og skadesbehandling - til stor værdi for alle kunder i Horsens og omegn”.


Følg løbende med i udviklingen af den nye Kaiser Sport og Ortopædi i Horsens her på www.kaisersport.dk.