-30%

Inov 8 All Terrain 35 Løberygsæk

Style:
658-BK-01-NR18
Som navnet siger, er denne Inov 8 All Terrain løberygsæk med en kapacitet på 35 l skabt til alt slags vind og vejr. Den er fremstillet i lette materialer, så det eneste, der vejer, det er hvad du kommer i den. Den kan sagtens bruges til lange gåture, hvor det er rart at kunne have mad og drikke samt tørre sokker med til turen, men også til hverdagen i regnvåde Danmark. Læs mere...
Tilbudspris DKK 998
Normalpris DKK 1.425
The ALL TERRAIN 35 is a versatile 35-litre pack that is ready for all summer and winter adventures in the mountains. Multiple fit options and access points combined with an ability to carry a rope, crampons and two ice axes, making the ALL TERRAIN 35 a must-have for all runners and fast-packers wanting to go higher, further and faster.
Tekniske specifikationer
MærkeInov8
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Inov 8 All Terrain 35 Løberygsæk
Din bedømmelse

Fragt og levering

Leveringstid for varer købt i webshoppen er 1-2 hverdage i Danmark.Kaiser Sport og Ortopædi ApS tilbyder levering med GLS via GLS-pakkeshop eller GLS Erhverv. Fragt priser

- Fragtfri levering med GLS-pakkeshop 

- Fragt med GLS-Erhverv DKK 29

- Disse priser er kun pakker til DK

Rettidig levering forudsætter, at GLS overholder deres deadlines, hvilket Kaiser Sport og Ortopædi ikke kan drages til ansvar for.

Vi leverer  pt. kun til Danmark Fortrydelse og returnering
Som kunde i vores webshop har du 365 dage, gældende fra den dag varen leveres til dig eller pakkeshop, til at fortryde dit køb – også selvom du har taget varen i brug. Du har ret til at vente med at returnere varen i op til 14 dage efter den dato, hvor du har givet Kaiser Sport og Ortopædi ApS besked om, at købet ønskes fortrudt.

Du hæfter dog for evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at teste den, som du ville gøre i vores fysiske butik. Dvs. for løbeskos vedkommende kan du teste dem kort på løbebånd, som du også gør i butikken, men udendørs brug eller flere timer på løbebånd vil medføre en værdiforringelse.

En eventuel værdiforringelse vil blive beregnet som forskellen mellem varens salgspris og varens markedspris ved salg efter tilbageleveringen. Dvs., at Kaiser Sport og Ortopædi ApS vurderer, hvad vi kan sælge varen til, og det er det beløb, du får retur. Hvis varen pga. brug ikke har nogen værdi, har du som køber ikke krav på at få købesummen retur. Hvis vi derimod kan sælge varen igen til fuld pris, får du selvfølgelig det fulde beløb retur. Det beløb, du evt. skal have retur, vil blive sat ind på det betalingskort, du brugte til købet. 

Du bærer selv risikoen for varen, indtil vi har modtaget den, dvs. hvis den forsvinder eller går i stykker under transporten, er det dig selv, der hæfter for varen. Du skal så vidt muligt returnere i original emballage og inkl. prisskilte. Du betaler selv for at sende varen tilbage til os i forbindelse med fortrydelse og returnering.