Asics Gel-Beyond 4 herre

Style:
99992708
Gel-Beyond 4 fra Asics er en velsiddende og alsidig indendørssko til spilleren, der søger en let men stadig stabil sko. Modellen er designet med en stabil og velpolstret hælkappe samt en åndbar mesh-overdel med forstærkninger og s Læs mere...
DKK 900
Gel-Beyond 4 fra Asics er en velsiddende og alsidig indendørssko til spilleren, der søger en let men stadig stabil sko. Modellen er designet med en stabil og velpolstret hælkappe samt en åndbar mesh-overdel med forstærkninger og støttende stafferinger. Herudover er skoen forsynet med en mellemsål i støddæmpende SpEVA og gel i både hæl og forfod, hvilket giver en god komfort og perfekt beskyttelse. Asics’ Trusstic System giver en optimal stabilitet i mellemfoden, og det slidstærke gummi i ydersålen sikrer dig desuden maksimalt greb i underlaget.
 
Gel-Beyond 4 er egentlig udviklet til volleyball, men er på grund af sin alsidighed er den også ideel til fx badminton og håndbold.

Størrelsesguide: Vores størrelser er angivet i US, se hvad de svarer til i EU i guiden længere oppe
 
Facts
  • Kollektion: Efterår/vinter 2015-2016
  • Pasform: Normal bredde
  • Vægt: 348 g
  • Overdel: Mesh nylon, forstærkninger, RhynoSkin
  • Mellemsål: SpEva, gel i hæl og forfod
  • Slidsål: NC Rubber med mere naturligt gummi, der gør du står bedre fast
  • Div. egenskaber: Personalized Heel Fit, Trusstic System, SpEva 55 Lasting
Tekniske specifikationer
Køn Herre
Farve No
Mærke Asics
Hældrop No
Bredde (sko) No
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Asics Gel-Beyond 4 herre
Din bedømmelse

Fragt og levering

Leveringstid for varer købt i webshoppen er 1-2 hverdage i Danmark.Kaiser Sport og Ortopædi ApS tilbyder levering med GLS via GLS-pakkeshop eller GLS Erhverv. Fragt priser

- Fragtfri levering med GLS-pakkeshop 

- Fragt med GLS-Erhverv DKK 29

- Disse priser er kun pakker til DK

Rettidig levering forudsætter, at GLS overholder deres deadlines, hvilker Kaiser Sport og Ortopædi ikke kan drages til ansvar for.

Vi leverer  pt. kun til Danmark Fortrydelse og returnering
Som kunde i vores webshop har du 365 dage, gældende fra den dag varen leveres til dig eller pakkeshop, til at fortryde dit køb – også selvom du har taget varen i brug. Du har ret til at vente med at returnere varen i op til 14 dage efter den dato, hvor du har givet Kaiser Sport og Ortopædi ApS besked om, at købet ønskes fortrudt.

Du hæfter dog for evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at teste den, som du ville gøre i vores fysiske butik. Dvs. for løbeskos vedkommende kan du teste dem kort på løbebånd, som du også gør i butikken, men udendørs brug eller flere timer på løbebånd vil medføre en værdiforringelse.

En eventuel værdiforringelse vil blive beregnet som forskellen mellem varens salgspris og varens markedspris ved salg efter tilbageleveringen. Dvs., at Kaiser Sport og Ortopædi ApS vurderer, hvad vi kan sælge varen til, og det er det beløb, du får retur. Hvis varen pga. brug ikke har nogen værdi, har du som køber ikke krav på at få købesummen retur. Hvis vi derimod kan sælge varen igen til fuld pris, får du selvfølgelig det fulde beløb retur. Det beløb, du evt. skal have retur, vil blive sat ind på det betalingskort, du brugte til købet. 

Du bærer selv risikoen for varen, indtil vi har modtaget den, dvs. hvis den forsvinder eller går i stykker under transporten, er det dig selv, der hæfter for varen. Du skal så vidt muligt returnere i original emballage og inkl. prisskilte. Du betaler selv for at sende varen tilbage til os i forbindelse med fortrydelse og returnering.