-50%

Asics Gel-FujiEndurance PlasmaGuard dame

Style:
99992955

Gel-FujiEndurance PlasmaGuard er en super trailsko fra Asics. Skoen er konstrueret til udfordrende og Læs mere...

DKK 750
Normalpris DKK 1.500

Gel-FujiEndurance PlasmaGuard er en super trailsko fra Asics. Skoen er konstrueret til udfordrende og krævende underlag, hvor den står godt fast.

 

Overdelen anvender den vand- og smudsafvisende PlasmaShield-teksnologi, som beskytter dine sko. Du finder også en lille lomme til snørebåndene, så de ikke hænger fast i skovbunden.

 

Støddæmpningen i mellemsålen er baseret på Solyte, der er sammensat af Asics’ standard EVA og SpEVA. Det giver en lettere sål, forbedret støddæmpning og holdbarhed. Herudover er der den silikonebaserede gel i mellemsålen.

 

Du er garanteret et godt greb i underlaget, så du kan give den gas både op og ned af bakkerne. En Rock Protection Plate beskytter desuden dine fødder mod sten og andre skarpe kanter.

 

I Kaiser Sport og Ortopædi har vi også gode erfaringer med at bruge skoen som gå-sko.


Størrelsesguide: Vores størrelser er angivet i US, se hvad de svarer til i EU i guiden længere oppe

 

Facts

  • Kollektion: Forår/sommer 2016
  • Vægt: 275 g
  • Løbestil: Neutral
  • Pasform/bredde: Normal
  • Hælspring: 8 mm
  • Overdel: Anti Gravel Tongue sikerer, at pløsen er godt lukket af for fx mudder og sten, hælkappe med forbedret støtte og pasform, vandafvisende overdel med PlasmaShield som stadig er åndbar, Lace Pocket hvor du kan gemme snørebåndene så de ikke hænger fast
  • Mellemsål: Silikonebaseret støddæmpning i form af gel, Impact Guidance System hjælper foden til naturlig bevægelse, Solyte mellemsålsmateriale sammensat af Asics’ standard EVA og SpEVA som giver en lettere sål, forbedret støddæmpning og holdbarhed
  • Slidsål: AHAR+ er utrolig holdbar gummi på slidsålen, der hvor den netop belastes mest, Rock Protection Plate beskytter fødderne mod fx sten, profilering i slidsålen gør at du står godt fast op og ned af bakke

Tekniske specifikationer
KønDame
MærkeAsics
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Asics Gel-FujiEndurance PlasmaGuard dame
Din bedømmelse

Fragt og levering

Leveringstid for varer købt i webshoppen er 1-2 hverdage i Danmark.Kaiser Sport og Ortopædi ApS tilbyder levering med GLS via GLS-pakkeshop eller GLS Erhverv. Fragt priser

- Fragtfri levering med GLS-pakkeshop 

- Fragt med GLS-Erhverv DKK 29

- Disse priser er kun pakker til DK

Rettidig levering forudsætter, at GLS overholder deres deadlines, hvilket Kaiser Sport og Ortopædi ikke kan drages til ansvar for.

Vi leverer  pt. kun til Danmark Fortrydelse og returnering
Som kunde i vores webshop har du 365 dage, gældende fra den dag varen leveres til dig eller pakkeshop, til at fortryde dit køb – også selvom du har taget varen i brug. Du har ret til at vente med at returnere varen i op til 14 dage efter den dato, hvor du har givet Kaiser Sport og Ortopædi ApS besked om, at købet ønskes fortrudt.

Du hæfter dog for evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at teste den, som du ville gøre i vores fysiske butik. Dvs. for løbeskos vedkommende kan du teste dem kort på løbebånd, som du også gør i butikken, men udendørs brug eller flere timer på løbebånd vil medføre en værdiforringelse.

En eventuel værdiforringelse vil blive beregnet som forskellen mellem varens salgspris og varens markedspris ved salg efter tilbageleveringen. Dvs., at Kaiser Sport og Ortopædi ApS vurderer, hvad vi kan sælge varen til, og det er det beløb, du får retur. Hvis varen pga. brug ikke har nogen værdi, har du som køber ikke krav på at få købesummen retur. Hvis vi derimod kan sælge varen igen til fuld pris, får du selvfølgelig det fulde beløb retur. Det beløb, du evt. skal have retur, vil blive sat ind på det betalingskort, du brugte til købet. 

Du bærer selv risikoen for varen, indtil vi har modtaget den, dvs. hvis den forsvinder eller går i stykker under transporten, er det dig selv, der hæfter for varen. Du skal så vidt muligt returnere i original emballage og inkl. prisskilte. Du betaler selv for at sende varen tilbage til os i forbindelse med fortrydelse og returnering.