Køb Asics MetaRide løbesko til dame og herre på kaisersport.dk med fri fragt og 365 dages retur


Et nyt kapitel i løbeskoens historie er skrevet - med 3 fremtrædende elementer har MetaRide skabt sin berettigelse, som årets måske mest hypede løbesko

Med den netop lanceret MetaRide løbesko rettes løbeverdens opmærksomhed mod Asics. I Tokyo blev de første MetaRide løbesko præsenteret for verdenspressen og her d. 28.02.19 er der officiel launch på skoen.Men når hypen har lagt sig, hvad kan MetaRide så egentligt? Det har vi studeret. Og udover en ekstrem tætsiddende pasform og åndbar overdel, så finder vi 3 fremtrædende elementer, der gør MetaRide til et must-have hos alle Asics-fans - og et potientielt super match for en mangfoldig skare af dedikerede danske motionsløbere. I teksten herunder gennemgår vi de 3 elementer:  

Køb Asics MetaRide til dame og herre på kaisersport.dk med fri fragt og 365 dages retur


SHOP HERRE   |   SHOP DAMEElement #1 | Stærkt forfodsgænge forener struktur og komfort i en anatomisk velovervejet konstruktion

Stop stop stop. Hvad er det nu lige et "forfodsgænge" er? Med et stærkt forfodsgænge beskriver vi, at skoens sål er vridningstabil (Og ikke kan krølles sammen ved ubesværet håndkraft) og efterlader en blød og strukturel rullende fornemmelse fra du sætter foden i jorden til du sætter af igen.

Løbere med tendens til nedsunken forfod kan drage stor fordel af dette element. Det kan de fordi, det skaber en fast ramme for foden og derved nedsætter symptomer i forbindelse med nedsunken forfod som; øget træthed i foden, smerte, ømhed og sovende tæer.

Det bløde rul giver også en affjedrende og energireturnerende følelse i afsættet og det leder videre til element #2. Læs mere om det under billedet:


Element #2 |3-delt mellemsål kombinerer støddæmpning og affjedring i et blødt og eksplosivt mix


MetaRide skoens innovative mellemsål er opbygget af 3 grundlæggende komponenter og kaldes GUIDESOLE. Tættest mod den reaktionsstærke ydersålen ligger et blødt og dæmpende FLYTEFOAM Propel-materiale, der sikrer dig en blød landning i hvert skridt. Ydermere er der indbygget en Gel-pude, der giver en balanceret overgang til et lidt hårdere og mere responsivt FLYTEFOAM-mellemsålsmateriale.På den måde arbejder Asics med, at øge din løbeglæde igennem en blød, affjedrende og energireturnerende fornemmelse på dine løbeture. Alt sammen for, at få dig til løbe længere og mere ubesværet på "literen".  

Element #3 |Stabil hælkappe skaber rammerne for en vidtrækkende dynamisk support - til glæde for løbere på tværs af pronationsgrad og løbestil


Med en forstærket hælkappe sikres du en stabil bagfodsstyring, der sender dig trygt, kontrolleret og blødt igennem pronationsfasen. Pronationsfasen er den fase hvor - mange af vores gængse kunder - går fra at lande på ydersiden hælen til at rulle over midtfoden for sidenhen at sætte af over forfoden.I pronationsfasen har den "typiske" danske motionist ofte en tendens til at knække lidt for meget indad på foden. Dette forhold kan give det vi kalder et 'uhensigtmæssigt biomekanisk bevægelsesmønster'.

Et sådan bevægelsesmønster kan præge og belaste ankler, knæ, hofter og ryg i en retning vi skal undgå for ikke at løbe ind i skader.

Inden det bliver for nørdet, så lad os bare fortælle dig, at den stærke hælkappe i kombination med den vridningstabile mellemsål sikrer dig øget support.

I vores test observerer vi også, at løbere med mild til moderat overpronation på tværs af niveau og pronationsgrad, får en mere hensigtmæssig fodafvikling i skoen.

Derved rækker Asics MetaRide ud til en bred skare af løbere, der ønsker at optimere på løbeglæden med en kvalitetssko, der ikke går på kompromis med hverken funktionalitet eller visuelt udtryk. 


Vil du have en løbetest i Asics MetaRide? Husk du altid kan teste skoen i vores KSO-butikker

Kom forbi Kaiser Sport og Ortopædi og få en gratis "Kaiser" løbetest. Læs mere om hvordan vi tester dig her.