ASO EVO Ankelbandage

Style:
28189

ASO EVO er vores ankelbandage, som vi har eneforhandling på. Bandagen bruges ved akut og langvarig fodledsinstabilitet samt forebyggende hos idrætsudøvere. Den er ekstremt populær hos mange håndbold- og volleylandsholdsspillere.

 

Størrelse 

Fodledsomkring

(måles rundt om hælen)

XS 25-27,5 cm
S 27,5-30 cm
M 30-32,5 cm
L 32,5-35 cm
XL 35-37 cm
Læs mere...
DKK 649
ASO EVO er vores ankelbandage, som vi har eneforhandling på. Bandagen bruges ved akut og langvarig fodledsinstabilitet samt forebyggende hos idrætsudøvere. Den er ekstremt populær hos mange håndbold- og volleylandsholdsspillere.
 
Bandagen stabiliserer anklen på samme måde som en rigtig god optapening blot uden at slide på huden. På ASO EVO giver de indvendige nylonbånd omkring hælknoglen rigtig god stabilitet. Den øverste del af ankelbandagen er forstærket med en plastmanchet, som forbedrer beskyttelsen mod forstuvninger i fodleddet. For yderligere komfort har bandagen fået en ny forstærket CoolFlex polstring på indersiden langs med akillessenen. Den fylder minimalt i sportsskoen!

Se foto med størrelsestabel - du skal måle som vist på nedenstående foto
Er du i tvivl om, hvorvidt dette er den rigtige bandage for dig, så ring til os på tlf. 38 28 69 89 på hverdage mellem kl. 9 og 15, så hjælper vi dig.
Tekniske specifikationer
MærkeASO
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:ASO EVO Ankelbandage
Din bedømmelse

Fragt og levering

Leveringstid for varer købt i webshoppen er 1-2 hverdage i Danmark.Kaiser Sport og Ortopædi ApS tilbyder levering med GLS via GLS-pakkeshop eller GLS Erhverv. Fragt priser

- Fragtfri levering med GLS-pakkeshop 

- Fragt med GLS-Erhverv DKK 29

- Disse priser er kun pakker til DK

Rettidig levering forudsætter, at GLS overholder deres deadlines, hvilket Kaiser Sport og Ortopædi ikke kan drages til ansvar for.

Vi leverer  pt. kun til Danmark Fortrydelse og returnering
Som kunde i vores webshop har du 365 dage, gældende fra den dag varen leveres til dig eller pakkeshop, til at fortryde dit køb – også selvom du har taget varen i brug. Du har ret til at vente med at returnere varen i op til 14 dage efter den dato, hvor du har givet Kaiser Sport og Ortopædi ApS besked om, at købet ønskes fortrudt.

Du hæfter dog for evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at teste den, som du ville gøre i vores fysiske butik. Dvs. for løbeskos vedkommende kan du teste dem kort på løbebånd, som du også gør i butikken, men udendørs brug eller flere timer på løbebånd vil medføre en værdiforringelse.

En eventuel værdiforringelse vil blive beregnet som forskellen mellem varens salgspris og varens markedspris ved salg efter tilbageleveringen. Dvs., at Kaiser Sport og Ortopædi ApS vurderer, hvad vi kan sælge varen til, og det er det beløb, du får retur. Hvis varen pga. brug ikke har nogen værdi, har du som køber ikke krav på at få købesummen retur. Hvis vi derimod kan sælge varen igen til fuld pris, får du selvfølgelig det fulde beløb retur. Det beløb, du evt. skal have retur, vil blive sat ind på det betalingskort, du brugte til købet. 

Du bærer selv risikoen for varen, indtil vi har modtaget den, dvs. hvis den forsvinder eller går i stykker under transporten, er det dig selv, der hæfter for varen. Du skal så vidt muligt returnere i original emballage og inkl. prisskilte. Du betaler selv for at sende varen tilbage til os i forbindelse med fortrydelse og returnering.