BLOGINDLÆG : CEP ORTHO-KNÆBIND

SHOP KNÆBIND  |  SHOP CEPEfter en knæskade handler det i høj grad om at komme til at stole på sit knæ igen. Her kan et knæbind give mental og fysisk tryghed.
*|END:WEB_VIDEO|*


Knæene er løberens mest udsatte område. Det er her kroppen for alvor tager imod de tunge stød, der opstår når vi løber. Derfor er det også meget naturligt, at knæene af og til har brug for støtte og support.

Vi oplever en stor efterspørgsel på CEPs knæbind. Især løbere, der før haft problemer med knæet sværger til det populære knæbind. Foruden den graduerede kompression og support giver knæbindet også en mental tryghed. Dem der har været knæskadet ved, at det i høj grad handler om at komme til at "stole" på sit knæ igen. Den proces kan Ortho knæbindet fra CEP fremskynde. Og når vi er trygge ved vores bevægelser, så fjerner vi automatisk lidt af den "mentale stress" utrygheden fremkalder. Derved kan vi bevæge os mere frit og afslappet uden, at fremprovokere unødig kompensation andre steder i kroppen, der kan forårsage følgegener.Husk! Knæbindet fjerner ikke årsagen til din skade eller ledsmerter.

Det er vigtig at pointere at knæbindet ikke fjerner årsagen til knæ- eller ledsmerter, men det kan forebygge og lindre smerte, ømme og hævede led. På vores klinik for fysioterapi har vi stor erfaring med at behandle ømme led og hævelser med kompressionsbind, og vi bruger det, som en del af vores rehabiliteringsprogammer.Verdens eneste knæbind med en bananstrikket pasform. Banan-strik?

Ja, det lyder skørt, men den "bananstrikket" giver en anatomisk pasform, der gør at det bliver siddende præcis hvor det skal og understøtter således blodgennemstrømningen og er samtidig med til at modvirke hævelser.Tip: Brug knæbindet både før, under og efter aktivitet

Det kan være en god ide at tage knæbindet på 10-15 minutter før aktivitet. På den måde er knæbindet med til at varme led og muskulatur op. Ligeledes kan være en god ide at beholde knæbindet på 10-15 minutter efter end aktivitet. Knæbindet har en gennemgribende kompressionseffekt og det gør at man med fordel allerede kan påbegynde en god sund restitution i minutterne efter endt aktivitet.

SHOP MERE CEP