20% RABAT PÅ SKO & BEKLÆDNING* | GÆLDER TORSDAG-SØNDAG | LÆS MERE

20% RABAT PÅ SKO & BEKLÆDNING* | GÆLDER TORSDAG-SØNDAG | LÆS MERE

BOOK EN
PERSONLIG RÅDGIVER TIL KØB AF GÅSKO.

BOOK EN
PERSONLIG RÅDGIVER TIL KØB AF GÅSKO

ET PAR GODE SKO ER NØDVENDIGE, MEN DET ER DE GODE OPLEVELSER, DER TÆLLER.

 

TRÆN GODT. LEV STÆRKT.

ET PAR GODE SKO ER NØDVENDIGE, MEN DET ER DE GODE OPLEVELSER, DER TÆLLER.

 

TRÆN GODT. LEV STÆRKT.

DIT FODTØJ ER VIGTIGT

- det er det fordi, det har en enorm betydning for hvordan dine fødder trives. Dagen starter med fødderne og slutter med fødderne. Det fødderne oplever påvirken resten af kroppen. Lige fra ankel og knæ til hofte og ryg. 

De fleste mennesker undervurderer hvad ens hverdagsfodtøj har af betydning. En aktiv hverdag på 10-14 timer eller gentagne lange gåture i løbet af ugen udfordrer kroppens biomekanik og den konstante belastning medfører nogle skadesrisici.

Kaiser Sport & Ortopædis KSOgåanalyse henvender sig til dig, der ønsker at forebygge fodrelaterede problematikker, smerter og skader - eller til dig, som allerede har udfordringer.

HER ER ALT DU
SKAL VIDE OM VORES KSOgåanalyse

HER ER ALT DU
SKAL VIDE OM VORES KSOgåanalyse

INTRO
HVAD ER EN KSOgåanalyse?

Vores rådgivning i gåsko og vandresko består i vores KSOgåanalyse. Vi kalder det en KSOgåanalyse fordi den afspejler vores KSOværdier; nærvær, faglighed og passion.

GODT AT VIDE

 

▶ Skal jeg bestille tid i forvejen til en KSOgåanalyse?

Svar: Nej du behøver ikke bestille tid i forvejen.

▶ Skal jeg have mine nuværende gåsko med?

Svar: Det er en fordel, men ikke en nødvendighed.

▶ Er en KSOgåanalyse gratis?

Svar: Ja, vores test er gratis, men centreret omkring et skokøb.

▶ Jeg skal både have gåsko og løbesko kan I klare det?

Ja, det kan vi. Book blot en tid til gåsko og skriv i notefeltet, at du også skal kigge på løbesko.

▶ Hvor i landet kan jeg få en KSOgåanlyse?

Svar: Vi har KSO-huse i Brønshøj, Holbæk, Horsens og Slagelse.

▶ Hvor lang tid tager det at få foretaget en KSOgåanalyse?

Svar: Vi plejer at klare det på 30-45 minutter.

Vores KSOgåanalyse er i virkeligheden din KSOgåanalyse. Det er den fordi, den er en bærende del af den service, rådgivning og oplevelse vi ønsker at give dig, når du vælger at bruge din tid på at besøge os. Med din KSOgåanalyse sikres du 45 minutters 1:1 rådgivning og en faglig betjening i topklasse. Du bliver mødt med nærvær i et autentisk miljø båret af passionen for den aktive livsstil.

SÅDAN FOREGÅR EN KSOgåanalyse

Vi gør det lidt anderledes end de traditionelle sportsforretninger, når det kommer til rådgivning i gåsko. Derfor har vi lanceret konceptet KSOgåanalyse.

DET FÅR DU MED EN KSOgåanalyse

  

▶ 1:1 rådgivning

▶ Grundig behovsanalyse

▶ Biomekaniske screening og balancetest

▶ Praktisk test af sko på gangareal / løbebånd

▶ Videoanalyse og sparring

En KSOgåanalyse er, måden hvorpå vi rådgiver dig i køb af gåsko. Det betyder, at når du er gæst hos os, skal du slet ikke bekymre dig om hvilke sko, der er optimale for dig. Det finder vi ud af for dig - sammen med dig. Hvordan vi finder ud af det, kan du læse mere om herunder, hvor vi gennemgår de 3 steps, en KSOgåanalyse består af.

STEP 1
BEHOV & ANALYSE

Vi giver os god tid til at foretage en behovsanalyse. Det gør vi for at fastlægge dine behov ud fra dine personlige præferencer, historik, ønsker og forudsætninger.

Efter vores indledende snak gennemgår vi din forhistorie og eventuelle skadeshistorik. Når vi har din historie på plads, foretager vi en biomekanisk screening, et balancetjek og et grundigt tjek af dine fødder og fodstilling. Vi tager bogstaveligt talt dine fødder i hånden. Det gør vi for at tjekke fodens bevægelighed og din hælpudes tilstand, evt. forfodsfald og forfodsvarus – alt sammen for at skabe det bedst mulige udgangspunkt for den videre rådgivning. Herefter gennemgår vi sammen nogle simple øvelser, så vi kan se din balance, hvordan du bøjer dine ben og står på dine fødder. Vi foretager også en 3D-scanning af dine fødder, som vi bruger i det videre forløb med, at finde de 'helt rigtige' gåsko til dig. 

STEP 2
PRAKTISK TEST AF GÅSKO

Den praktiske test af gåsko foregå delvist på løbebånd eller et gangareal. Vi "tester" ikke dig, men vi tester hvordan skoen agerer i samspil med dig.

Vi tjekker først dine gamle gåsko – både deres stand og slid, men også dit gangmønster mens du bevæger dig i dem. Det giver os en indikation af retningen vi skal bevæge os i valget af nye sko. Husk derfor så vidt som muligt altid, at medbringe dine gamle/nuværende gåsko.


Når vi finder nye sko til dig, går vi efter at give din gang et ensartet og let tråd og et blødt rul, der bevarer din naturlige pronation (dvs. fodens naturlige støddæmpning), så vi ikke overkorrigerer din fod, og kroppens evne til at stødabsorbere bevares. Du bliver ofte præsenteret for flere alternativer, og vi forklarer indgående om den enkelte skos egenskaber og kvaliteter kontra dine biomekaniske behov ift. de observationer, vi har gjort via den indledende forundersøgelse.

STEP 3
VURDERING & SPARRING

Vi finder de gåsko, der matcher dine unikke behov - og som du føler dig godt tilpas i. Og vi giver gerne gode råd med på vejen.

Din KSOgåanalyse inkluderer også rådgivning og sparring om din fremadrettede gangtræning. Bl.a. om hvordan du skaber variation i din gangtræning, så du bedst muligt fordeler den belastning, som gang er for kroppen. Vi giver dig gode råd om skadesforbyggende øvelser og kan komme ind på relevant supplerende gangudstyr. Skal skoen bruges som hverdagssko til arbejde og hverdag vil vi rådgive dig til hvordan du bedst kommer i gang med skoen, og hvornår og hvordan den skal bruges for at skabe bedst resultat for at aflaste belastningerne i din krop.

FIND OS HER

Brønshøj

Kaiser Sport & Ortopædi

Frederikssundsvej 141-143

DK-2700 Brønshøj

Tlf. til butikken: (+45) 38 28 69 89

Åbningstider og mere info:

Se åbningstider her

Find vej

Holbæk

Kaiser Sport & Ortopædi

Rosen 4

DK-4300 Holbæk

Tlf. til butikken: (+45) 38 28 69 89

Åbningstider og mere info:

Se åbningstider her

Fej vej her 

Horsens

Kaiser Sport & Ortopædi

Havnealle 5

DK-8700 Horsens

Tlf. til butikken: (+45) 38 28 69 89

Åbningstider og mere info:

Se åbningstider her

Find vej

Slagelse

Kaiser Sport & Ortopædi

Bredegade 14

DK-4200 Slagelse

Tlf. til butikken: (+45) 38 28 69 89

Åbningstider og mere info

Se åbningstider her

Find vej

*20% rabat på sko og beklædning gælder både online og i KSO-husene. Gælder ikke gavekort, klinikydelser og Fusion. Har du booket tid skokøb i et KSO-hus tirsdag eller onsdag henviser du blot til denne rabat, så får du rabatten.