en_KSOl_betest-logo2

Book en personlig rådgiver til køb af løbesko.

en_KSOl_betest-logo2

Book en personlig rådgiver til køb af løbesko.

Sådan rådgiver vi i valg og køb af nye løbesko.

Vi gør det lidt anderledes end andre gode løbespecialister, når det kommer til rådgivning i vores specialiseret udvalg af løbesko. Se videoen herunder og hør hvordan vi rådgiver dig, når du besøger os.

Er en KSOløbetest gratis? 

Ja, vores KSOløbetest/rådgivning er altid gratis, men er grundlæggende baseret på, at du ønsker at købe dine sko hos Kaiser Sport & Ortopædi.

Skal jeg bestille tid på forhånd?

Nej, det er ikke krav med tidsbooking, men blot en service vi tilbyder.

Vi kommer flere. Skal vi bestille separate tider?

Det er en fordel I booker separate tider. Så er I sikre på at komme til samtidig.

Hvad skal jeg medbringe til en KSOløbetest?

Det er en fordel - men ikke en nødvendighed - hvis du kan medbringe dine gamle/nuværende løbesko. Du behøver ikke være iklædt sportstøj for at udføre den praktiske del af løbestilsanalysen.

Hvor lang tid tager en KSOløbetest?

Vi sætter som minimum 45 minutter af til en KSOløbetest. Nogen gange varer det længere og andre gange kortere. Vi tager os den tid, det tager.

Hvordan melder jeg afbud?

Du kan melde afbud på info@kaisersport.dk eller på telefon: +45 3828 6989

Med en KSOløbetest er du sikret topprofessionel rådgivning.

Hos os bliver du mødt med 1:1 rådgivning, en grundig behovsanalyse, en biomekanisk screening, balancetjek, 3D-fodscanning, praktisk test af løbesko på løbebånd eller gangareal, videoanalyse og opfølgende sparring i forhold til skadesforebyggende løbetræning. Vi kalder det for »en KSOløbetest«. Læs mere om konceptet her.

Vi er specialister i løbesko og kroppens bevægelse.

Vi tør godt sige, at vi er landets førende eksperter inden for vores felt. Derfor tør vi også godt sige, at jagten på de helt rigtige løbesko IKKE starter med en snak om avancerede sålkonstruktioner, komplekse teknologier og udtryk som stack height og hældrop. Nej, det tror vi ikke på. Men hvad tror vi så på? Det kan du læse mere om her. Herunder gennemgår vi de 3 steps en KSOløbetest består af.

KSOlobetest-gif

Disse 3 steps består en KSOløbetest af.

en KSOløbetst består af 3 steps og er bygget op efter samme formel som en KSOgåanalyse. Først vil vi foretage en behovsanalyse og herefter vil vi foretage en biomekanisk screening, hvor vi bogstaveligt talt tager dine fødder i hånden. Vi laver nogle små balanceøvelser og ser på din fodstilling. Ydermere 3D-scanner vi dine fødder før vi går over til vores praktiske test af løbesko på løbebånd med opfølgende videoanalyse og forklaring. Herunder gennemgår vi de 3 steps.

Step 1: Behov & Analyse

Vi giver os god tid til at foretage en behovsanalyse. Det gør vi for at fastlægge dine behov ud fra dine præferencer, historik, ønsker og forudsætninger.

Efter vores indledende snak gennemgår vi din forhistorie og eventuelle skadeshistorik. Når vi har din historie på plads, foretager vi en biomekanisk screening, et balancetjek og et grundigt tjek af dine fødder og fodstilling. Vi foretager også en 3D-scanning af dine fødder, som vi bruger i det videre forløb med, at finde de 'helt rigtige' løbesko til dig.

Step 2: Praktisk test af løbesko

Når vi har været igennem den indledende behovsanalyse og forundersøgelse, går vi i gang med den praktiske test af sko på løbebånd eller gangareal. Vi starter med at teste dig i dine nuværende/gamle løbesko. Det gør vi for, at se hvad du er vant til at løbe i. Herefter prøver vi de nye løbesko, vi tænker matcher dine behov. Du filmes på vores løbebånd og vi observerer og forklarer hvordan du rent biomekanisk reagerer i de løbesko du har på.

Den praktiske test af løbesko på løbebånd/gangareal foregå i det tempo du løber i til daglig. Testen kan sagtens foretages i hverdagstøj og kræver ikke, at du er vant til at løbe på bånd. Medbrig gerne dine nuværende løbesko, når du besøger os.

Step 3: Vurdering & sparring

Efter den praktiske skotest gennemgår vi de skovalg vi sammen er nået frem til. Vi kommer med gode input til hvordan du bedst vænner dig til dine nye løbesko og hvordan du bedst vedligeholder dem.  Vi giver også gerne råd og sparring omkring din løbetræning ud fra et biomekanisk aspekt.

Derfor skal du vælge en KSOløbetest.

Vi tror på, at jagten på de helt rigtige løbesko starter med en nærværende dialog centreret om dig - hvor du er nu, og hvor du ønsker dine nye løbesko skal bære dig hen. Derfor skal du slet ikke bekymre dig om, hvilke løbesko der er optimale for dig. Det finder vi ud af for dig - sammen med dig.

Med andre ord er "vores" KSOløbetest faktisk din KSOløbetest. Det er den fordi den først og fremmest handler om dig, dine fødder og dine behov. Derefter handler den om løbesko, pasform og understøttende teknologier. Aldrig omvendet. Og, det er derfor du skal vælge en KSOløbetest, når du skal shoppe nye løbesko.

en_KSOl_betest-logo2

Det siger vores gæster.

Løbetest & rådgivning hos Kaiser Sport & Ortopædi (KSO).

I KSO vil du altid blive mødt af med 1:1 rådgivning, nærværende og fagkompetent service. Vi tager os den tid det tager, at finde de helt rigtige løbesko til dine ønsker og behov. Vi bestræber os altid på at være lige dele lyttende, observerende og løsningsorienterede i vores dialog. Om du er nybegynder-løber eller garvet maratonløber, så forstår vi at du er unik med individuelle behov, personlige præferencer og forudsætninger.

I KSO finder du et bredt udvalg af løbesko fra mærker som New Balance, Hoka One One, Saucony, Brooks, Puma, Mizuno, Columbia Montrail, Asics og mange flere.

Vi har et stort udvalg i løbesko med neutral støtte/support og løbesko til overpronation. Vi har også stort fokus på løbesko i ekstra smalle og ekstra brede udgaver.

Vores sortiment spænder bredt; fra mængdetræningssko med høj grad af støtte og komfort til vægtoptimeret konkurrence og carbon-løbesko, der indbyder til tempoløb, intervaller og konkurrencedage. Vil du en tur i skoven, så tilbyder vi også et stærkt udvalg af trailløbesko.

Vores sortiment af løbesko er håndplukket ud fra biomekaniske aspekter i en tværfaglig sparringsproces mellem vores skoeksperter i butiksmiljøerne og vores sundhedsfaglige personale på vores klinikker. På den måde sikrer vi en høj faglig kvalitetssikring i vores udvalg af løbesko.