VI HOLDER ÅBEN, MEN KUN MED TIDSBOOKING | COVID-19: LÆS MERE HER

INFO: PÅ LØRDAG HOLDER VI ÅBENT FRA 07-21 I BÅDE BRØNSHØJ, SLAGELSE OG HORSENS 

Book en personlig rådgiver til køb af løbesko

Grundet Covid-19 tager vi række ekstraordinære forbehold. Læs om dem her.

Hos os har du mulighed for at booke tid til skokøb og vores dertilhørende gratis KAISER løbetest. På den måde har du mulighed for, at planlægge dit besøg hos os, når det passer dig bedst.

Hos Kaiser Sport & Ortopædi vil du altid blive mødt med 1:1 rådgivning i et autentisk miljø båret af passionen for det skadefrie løb. Herunder kan du udforske og booke vores gratis KAISERløbetest.

Nedsæt din skadesrisiko og gør dit næste skokøb til en oplevelse med en KAISERløbetest

Her er alt du skal vide om vores KAISER løbetest

Vi kalder det en KAISERløbetest fordi den afspejler vores KAISER værdier; nærvær, faglighed og passion. Derfor afsætter vi altid min. 45 minutter og 1:1 rådgivning når vi byder dig velkommen. Dette er uanset om du booker tid i forvejen - eller kommer forbi til en drop-in-tid. Du vil altid blive mødt af et energisk fagpersonale, der består af  fysioterapistuderende og erfarne løbe- og produktspecialister. Alle med faglige færdigheder og opdateret viden indenfor løbesko, træning og biomekanik.

Læs mere under billedet.

HVAD ER EN KAISERløbetest?

En KAISERløbetest er måden hvorpå vi rådgiver dig i køb af løbesko. Jagten på de ‘helt rigtige’ løbesko starter IKKE med en snak om avancerede sålkonstruktioner, komplekse teknologier og udtryk som stack height og hældrop. Nææh, vi tror på, at den starter med en god dialog centreret om dig - hvor du er nu og hvor du ønsker dine nye løbesko skal bære dig hen. Derfor har vi delt vores KAISERløbetest op i 3 steps. Dem kan du læs om her. 

STEP 1: BEHOV & ANALYSE

Først step er vores forundersøgelse. Her foretager vi en grundig behovsanalyse. Det gør vi for at blive bekendt med dine præferencer, ønsker og forudsætninger. Herefter gennemgår vi din forhistorie og eventuelle skadeshistorik. Når vi har din historie på plads foretager vi en biomekanisk screening og tjek af dine fødder og fodstilling. Vi foretager også en 3D-scanning af dine fødder, som vi bruger i det videre forløb med, at finde de 'helt rigtige' løbesko til dig.

STEP 2: PRAKTISK TEST AF LØBESKO

Når vi har været igennem den indledende forundersøgelse går vi i gang med vores praktiske løbetest. Her prøver vi de løbesko, vi tænker matcher dine behov. Du filmes på vores løbebånd og vi observerer og forklarer hvordan du rent biomekanisk reagerer i de løbesko du har på.

STEP 3: VURDERING & SPARRING

Efter den praktiske skotest gennemgår vi de skovalg vi sammen er nået frem til. Vi kommer med gode input til hvordan du bedst vender dig til dine nye løbesko, og vi giver germe råd om træning og sparring omkring din løbetræning.

Info om COVID-19

OPDATERET 09.04.20

Den 17. marts blev det bestemt af myndighederne, at alle butikker, der ikke omfatter medicinal- og dagligvarebranchen skal tage ekstraordinære forbehold i brug for at sikre at smitten ikke breder sig. Herunder at der ikke må samles mere end 10 personer i vores KSO-butikker.

VI HOLDER ÅBENT

Derfor holder vi stadig åben, men KUN via vores tidsbooking. På den måde kan vi regulere antallet af personer i vores KSO-butikker og ekspedere med tilstrækkelig afstand. Vi kan ydermere ligge pauser ind i løbet af dagen og rengøre butikken grundigt. Du kan altså ikke komme forbi os uden en tidsbooking.

Vi udvider samtidig vores åbningstider fra 07-21. På den måde kan vi fortsat møde og hjælpe de af jer, som har behov for vores assistance. 

VI SKAL PASSE PÅ HINANDEN

Derfor har vi en række forbehold du kan læse mere om her. Bl.a. undgår vi fysisk kontakt i vores betjening. Du finder håndsprit i alle vores KSO-huse og i vores loungeområder og kundetoiletter kan du vaske hænder før og efter din ekspedition. Ydermere tager ikke imod kontanter. 

Brønshøj

Kaiser Sport & Ortopædi

Frederikssundsvej 141-143

DK-2700 Brønshøj

Tlf. til butikken: (+45) 38 28 69 89

Åbningstider:

Mandag - fredag: 09:15-18

Lørdag: 9-14 (Åben 14-16 med tidsbooking)

Søndag: Lukket (Åben med tidsbooking)

Helligdage: Lukket


Find vej

Book tid til køb af løbesko her

Horsens

Kaiser Sport & Ortopædi

Havnealle 5

DK-8700 Horsens

Tlf. til butikken: (+45) 38 28 69 89

Åbningstider:

Mandag - fredag: 10-18:00

Lørdag: 10-14

Søndag: Lukket 

Helligdage: Lukket 


Find vej

Book tid til køb af løbesko her

Slagelse

Kaiser Sport & Ortopædi

Bredegade 14

DK-4200 Slagelse

Tlf. til butikken: (+45) 38 28 69 89

Åbningstider:

Mandag - fredag: 10-18

Lørdag: 10-14

Søndag: Lukket

Helligdage: Lukket


Find vej

Book tid til køb af løbesko her