BOOK TID TIL KØB AF LØBESKO

Book herunder eller læs mere om vores løbetest her


Kaiser Sport Brønshøj

BOOK HER

Kaiser Sport Slagelse

BOOK HER

Kaiser Sport Horsens

BOOK HERBook gratis tid til skokøb og planlæg dit besøg hos os når det passer dig.


OBS: Du behøver ikke booke tid og kan altid komme forbi i den officielle åbningstid uden tidsbooking. Medbring gerne dine nuværende løbesko.


Vi sætter stor pris på, at du husker at afbestille din tid senest 48 timer før, hvis du skulle blive forhindret. Afbud kan meldes på tlf. 38 28 69 89 eller mail info@kaisersport.dk.

Book en gratis
Alt du skal vide om en "Kaiser" løbetest


Vi kalder det en KAISER løbetest fordi den afspejler vores KAISER værdier; nærvær, faglighed og passion. Derfor afsætter vi altid min. 45 minutter og 1:1 rådgivning når vi byder dig velkommen til vores "Kaiser" løbetest. Dette er uanset om du booker tid i forvejen - eller blot kommer forbi i vores åbningstid.

Du vil blive mødt af et energisk fagpersonale, der består af fysioterapistuderende og erfarne løbe- og produktspecialister. Alle med faglige færdigheder og opdateret viden indenfor biomekanik.


Book en gratis

Om "Kaiser" løbetesten

For at give dig de bedste forudsætninger for få den ultimative løbesko, har vi opdelt vores "Kaiser" løbetest i 3 faser:

# Den Indledende forundersøgelse

# Den praktiske løbetest 
 
# Den supplerende rådgivning


Book en gratis

Den indledende forundersøgelse

1. Behovsanalyse

2. Gennemgang af din forhistorie / skadeshistorik

3. Biomekanisk screening (Tjek af dine fødder og fodstilling)


Book en gratis

Den praktiske løbetest

1. Test og optagelse af dine gamle løbesko på løbebåndet

2. Nye løbesko prøves og forklares

3. Test og optagelse af nye løbesko på løbebåndet


Book en gratis

Den supplerende rådgivning

1. Rådgivning om din træning og løbeudstyr

2. Skadesforebyggende øvelser

3. Vi gemmer din løbetest i vores videoarkiv, så vi kan slå dig op næste gang du besøger os*


Book en gratis

Den indledende forundersøgelse

Du bliver altid mødt med et smil og et håndtryk, og under hele "Kaiser" løbetesten kan du være sikker på, at du er 100% i centrum og får 1:1 rådgivning. Vi lytter først og fremmest til dine behov og erfaringer, så vi kan spore os ind på den bedst mulige rådgivning.

Herefter foretager vi en biomekanisk screening, hvor du fx kan blive bedt om at lave simple øvelser, så vi kan se din balance, hvordan du bøjer dine ben og står på dine fødder.

Bliv ikke overrasket, når vi tager dine fødder i hænderne. Det gør vi for at tjekke fodens bevægelighed og din hælpudes tilstand, evt. forfodsfald og forfodsvarus, – alt sammen for at skabe det bedst mulige udgangspunkt for den videre rådgivning.

Den praktiske løbetest

Vi tjekker først dine gamle løbesko – både deres stand og slid, men også mens du løber i dem på løbebåndet. Det fortæller os, hvilken vej vi skal gå i valg af ny sko.

Når vi finder nye sko til dig, går vi efter at give dit løb et ”smooth ride”, – et blødt rul, der bevarer din naturlige pronation (dvs. fodens naturlige støddæmpning), så vi ikke overkorrigerer din fod, og kroppens evne til at stødabsorbere bevares.

Du bliver ofte præsenteret for flere alternativer, og vi forklarer indgående om den enkelte skos egenskaber og kvaliteter. Vi analyserer dit løb ud fra optagelserne på løbebåndet og kan bl.a. sammenligne dit løb i flere forskellige sko på samme tid.

Den supplerende rådgivning

En Kaiser Løbetest inkluderer også rådgivning om din fremadrettede træning, bl.a. om hvordan du skaber variation, så du bedst muligt fordeler den belastning, som løb er for kroppen.

Vi giver dig gode råd om skadesforbyggende øvelser og kommer ind på diverse løbeudstyr. Til sidst gemmer vi din optagelse på løbebåndet i 2 år. Den giver os en unik mulighed for at se eventuelle ændringer i dit løb, så vi kan være endnu mere præcise, næste gang du kigger forbi.

* Vi gemmer selvfølgelig kun din video med din fulde accept.