en_KSOl_betest-logo2

Book en personlig rådgiver til køb af løbesko

Vælg lokation og book her

en_KSOl_betest-logo2

Book en personlig rådgiver til køb af løbesko

Hvad er en KSOløbetest

Vi gør det lidt anderledes end andre gode løbespecialister, når det kommer til rådgivning i løbesko. Hos os bliver du mødt med 1:1 rådgivning, en grundig behovsanalyse, en biomekanisk screening, balancetjek, 3D-fodscanning, praktisk test af løbesko på løbebånd eller gangareal, videoanalyse og opfølgende sparring i forhold til skadesforbygende løbetræning. Vi kalder det for »en KSOløbetest«
 

Vi tør godt sige, at vi er landets førende eksperter inden for vores felt. Derfor tør vi også godt mene, at jagten på de helt rigtige løbesko IKKE starter med en snak om avancerede sålkonstruktioner, komplekse teknologier og udtryk som stack height og hældrop. Nej, det tror vi ikke på. Men hvad tror vi så på?

KSOlobetest - løbestilsanalyse kaiser sport

Liver et for kort til smerter og ubehag i bevægeapperatet.

Lad vores sundhedsfaglige team vurdere hvordan vi kan hjælpe dig tilbage til en aktiv hverdag med motion og bevægelse. Udfyld blot vores skadeformular herunder. Herefter kontakter vi dig. Det tager kun 1-2 minutter at udfylde formularen og det er ganske uforpligtende.

 

Derfor skal du vælge en KSOløbetest

Vi tror på, at jagten på de helt rigtige løbesko starter med en nærværende dialog centreret om dig - hvor du er nu, og hvor du ønsker dine nye løbesko skal bære dig hen. Derfor skal du slet ikke bekymre dig om, hvilke løbesko der er optimale for dig. Det finder vi ud af for dig - sammen med dig. Med andre ord er "vores" KSOløbetest faktisk din KSOløbetest. Det er den fordi den først og fremmest handler om dig, dine fødder og dine behov. Derefter handler den om løbesko, pasform og understøttende teknologier. Aldrig omvendet. Og, det er derfor du skal vælge »en KSOløbetest«, når du skal shoppe nye løbesko.

 

Din KSOløbetest består af 3 konkrete steps. Først vil vi foretage en behovsanalyse og herefter vil vi foretage en biomekanisk screening, hvor vi bogstaveligt talt tager dine fødder i hånden. Vi laver nogle små balanceøvelser og ser på din fodstilling. Ydermere 3D-scanner vi dine fødder før vi går over til vores praktiske test af løbesko på løbebånd med opfølgende videoanalyse og forklaring. Tryk her og læs mere.

Step 1: Behov & Analyse

 Vi giver os god tid til at foretage en behovsanalyse. Det gør vi for at fastlægge dine behov ud fra dine præferencer, historik, ønsker og forudsætninger.
 
Efter vores indledende snak gennemgår vi din forhistorie og eventuelle skadeshistorik. Når vi har din historie på plads, foretager vi en biomekanisk screening, et balancetjek og et grundigt tjek af dine fødder og fodstilling. Vi foretager også en 3D-scanning af dine fødder, som vi bruger i det videre forløb med, at finde de 'helt rigtige' løbesko til dig.
KSOlobetest - praktisk test af løbesko
KSOlobetest - radgivning og sparing

Step 2: Praktisk test af løbesko

Når vi har været igennem den indledende behovsanalyse og forundersøgelse, går vi i gang med den praktiske test af sko på løbebånd eller gangareal. Vi starter med at teste dig i dine nuværende/gamle løbesko. Det gør vi for, at se hvad du er vant til at løbe i. Herefter prøver vi de nye løbesko, vi tænker matcher dine behov. Du filmes på vores løbebånd og vi observerer og forklarer hvordan du rent biomekanisk reagerer i de løbesko du har på.
 
Note: Den praktiske test af løbesko på løbebånd foregå i det tempo du løber i til daglig. Testen kan sagtens foretages i hverdagstøj og kræver ikke, at du er vant til at løbe på bånd. Medbrig gerne dine nuværende løbesko, når du besøger os.
Step 3: Vurdering & sparring
Efter den praktiske skotest gennemgår vi de skovalg vi sammen er nået frem til. Vi kommer med gode input til hvordan du bedst vænner dig til dine nye løbesko og hvordan du bedst vedligeholder dem.  Vi giver også gerne råd og sparring omkring din løbetræning ud fra et biomekanisk aspekt.

SÅDAN BOOKER DU EN TID OG KOMMER I GANG

Du kan booke tid til din KSOløbetest på to forskellige måder. Du finder os i Brønshøj, Holbæk, Horsens, Slagelse, Viborg og Lyngby.

 

BOOK ONLINE

BOOK PR. TELFON

SPØRGSMÅL & SVAR

ER EN KSOløbetest GRATIS?

HAR I DROP-IN-TIDER

SKAL JEG BOOKE TID PÅ FORHÅND

HVOR KAN JEG FÅ EN KSOløbetest

HVORDAN BOOKER JEG TID

VI KOMMER TO. SKAL VI BOOK EN ELLER TO TIDER

HVAD SKAL JEG MEDBRINGE TIL EN KSOløbetest

HVOR LANG TID TAGER EN KSOløbetest

HVORDAN MELDER JEG AFBUD