BOOK EN
PERSONLIG RÅDGIVER TIL KØB AF LØBESKO.

BOOK EN
PERSONLIG RÅDGIVER TIL KØB AF LØBESKO

NEDSÆT DIN SKADESRISIKO OG

GØR DIT NÆSTE SKOKØB TIL EN OPLEVELSE

MED EN GRATIS KAISERløbetest

NEDSÆT DIN SKADESRISIKO OG GØR DIT NÆSTE SKOKØB TIL EN OPLEVELSE MED EN KSOløbetest

DINE LØBESKO ER VIGTIGE

- det er de fordi, det har en enorm betydning for hvordan dine fødder trives. Dagen starter med fødderne og slutter med fødderne. Det fødderne oplever påvirken resten af kroppen. Lige fra ankel og knæ til hofte og ryg. 

De fleste mennesker undervurderer hvad ens løbesko har af betydning. En aktiv hverdag med flere ugentlige løbeture udfordrer kroppens biomekanik og den konstante belastning medfører nogle skadesrisici.

Kaiser Sport & Ortopædis KSOløbetest henvender sig til dig, der ønsker at forebygge fodrelaterede problematikker, smerter og skader - eller til dig, som allerede har udfordringer.

HER ER ALT DU
SKAL VIDE OM VORES KSOløbetest

HER ER ALT DU
SKAL VIDE OM VORES KSOløbetest

HVAD ER EN KAISERløbetest?

Vi gør det lidt anderledes end andre løbespecialister, når det kommer til rådgivning i løbesko. Derfor har vi lanceret konceptet KAISERløbetest.

GODT AT VIDE

 

▶ Skal jeg bestille tid i forvejen til en KSOløbetest?

Svar: Nej du behøver ikke bestille tid i forvejen.

▶ Skal jeg have mine nuværende løbesko med?

Svar: Det er en fordel, men ikke en nødvendighed.

▶ Er en KSOløbetest gratis?

Svar: Ja, vores test er gratis, men centreret omkring et skokøb.

▶ Jeg skal både have løbesko og gåsko - kan I klare det?

Ja, det kan vi. Book blot en tid til gåsko og skriv i notefeltet, at du også skal kigge på løbesko.

▶ Hvor i landet kan jeg få en KSOløbetest?

Svar: Vi har KSO-huse i Brønshøj, Holbæk, Horsens og Slagelse.

▶ Hvor lang tid tager det at få foretaget en KSOløbetest?

Svar: Vi plejer at klare det på 30-45 minutter.

En KAISERløbetest er, måden hvorpå vi rådgiver dig i køb af løbesko. Vi tør godt sige, at vi er eksperter inden for vores felt. Derfor tør vi også godt postulere at; "Jagten på de ‘helt rigtige’ løbesko starter IKKE med en snak om avancerede sålkonstruktioner, komplekse teknologier og udtryk som stack height og hældrop".  Næh, vi tror på, at den starter med en god dialog centreret om dig - hvor du er nu, og hvor du ønsker dine nye løbesko skal bære dig hen. Derfor skal du slet ikke bekymre dig om, hvilke løbesko der er optimale for dig. Det finder vi ud af for dig - sammen med dig. Hvordan vi finder ud af det, kan du læse mere om herunder, hvor vi gennemgår de 3 steps, en KAISERløbetest består af.

GODT AT VIDE OM VORES KAISERløbetest

Skal jeg bestille tid i forvejen? Skal jeg have mine nuværende løbesko med? Er en KAISERløbetest gratis? Giver I kaffen? Få svar herunder.

3 GODE RÅD TIL NÅR DU SKAL KØBE NYE LØBESKO I KAISER SPORT & ORTOPÆDI

▶ Book en tid på forhånd. Så undgår du unødig ventetid og du kan planlægge dit besøg hos os, når det passer dig bedst.

▶ Vedlæg en note til booking med evt. skadeshistorik, udfordinger etc. På den måde kan vi være bedst muligt forberedt, når vi byder dig velkommen. 

▶ Tag dine nuværende løbesko med. Ved at teste dig i det, du er vant til at løbe i, kan vi danne os et godt indblik i din løbestil med henblik på nye løbesko. Er du nybegynder, som ca. 30% af alle vores førstegangsbesøgende er, så se bort fra dette råd.

Du behøver ikke bestille tid til vores KAISERløbetest. Løbetesten er gratis - med ugangspunkt i et skokøb. Det er en fordel hvis du tager dine nuværende løbesko med, men ikke en nødvendighed. Herunder får du 3 gode råd til, hvordan du forbereder dig bedste til en KAISERløbetest.

Og hvordan var det nu med den kaffe? Den giver vi selvfølgelig. Er du mere til en kold vand, så klarer vi også den. Vi håber snart at byde dig velkommen i et af vores KSO-huse.

STEP 1: BEHOV & ANALYSE

Vi giver os god tid til at foretage en behovsanalyse. Det gør vi for at fastlægge dine behov ud fra dine præferencer, historik, ønsker og forudsætninger.

Efter vores indledende snak gennemgår vi din forhistorie og eventuelle skadeshistorik. Når vi har din historie på plads, foretager vi en biomekanisk screening, et balancetjek og et grundigt tjek af dine fødder og fodstilling. Vi foretager også en 3D-scanning af dine fødder, som vi bruger i det videre forløb med, at finde de 'helt rigtige' løbesko til dig.

STEP 2: PRAKTISK TEST AF LØBESKO

Den praktiske test af løbesko på løbebånd foregå i det tempo du løber i til daglig. Testen kan sagtens foretages i alm. hverdagstøj og kræver ikke, at du er vant til at løbe på bånd.

Når vi har været igennem den indledende forundersøgelse går vi i gang med vores praktiske løbetest. Vi starter med at teste dig i dine nuværende/gamle løbesko*. Det gør vi for, at se hvad du er vant til at løbe i. Herefter prøver vi de nye løbesko, vi tænker matcher dine behov. Du filmes på vores løbebånd og vi observerer og forklarer hvordan du rent biomekanisk reagerer i de løbesko du har på.

STEP 3: VURDERING & SPARRING

Vi finder de løbesko, der matcher din behovsanalyse - og som du føler sidder godt på dine fødder.

Efter den praktiske skotest gennemgår vi de skovalg vi sammen er nået frem til. Vi kommer med gode input til hvordan du bedst vender dig til dine nye løbesko og hvordan du bedst vedligeholder dem.  Vi giver også gerne råd og sparring omkring din løbetræning ud fra et biomekanisk aspekt.

HOS OS VIL 'HYPEN' ALTID VÆRE DIG. ALDRIG LØBESKOEN.

HOS OS VIL 'HYPEN' ALTID VÆRE DIG. ALDRIG LØBESKOEN.

TRÆN GODT. LEV STÆRKT.

FIND OS HER

Brønshøj

Kaiser Sport & Ortopædi

Frederikssundsvej 141-143

DK-2700 Brønshøj

Tlf. til butikken: (+45) 38 28 69 89

Åbningstider og mere info:

Se åbningstider her

Find vej

Holbæk

Kaiser Sport & Ortopædi

Rosen 4

DK-4300 Holbæk

Tlf. til butikken: (+45) 38 28 69 89

Åbningstider og mere info:

Se åbningstider her

Fej vej her 

Horsens

Kaiser Sport & Ortopædi

Havnealle 5

DK-8700 Horsens

Tlf. til butikken: (+45) 38 28 69 89

Åbningstider og mere info:

Se åbningstider her

Find vej

Slagelse

Kaiser Sport & Ortopædi

Bredegade 14

DK-4200 Slagelse

Tlf. til butikken: (+45) 38 28 69 89

Åbningstider og mere info

Se åbningstider her

Find vej

*20% rabat på sko og beklædning gælder både online og i KSO-husene. Gælder ikke gavekort, klinikydelser og Fusion. Har du booket tid til skokøb i et KSO-hus tirsdag eller onsdag henviser du blot til denne rabat, så får du rabatten.