BOOK TID TIL SKOKØB

Book din egen rådgiver til køb af løbesko


Det siger kunderne


Her er alt du skal vide om vores KAISER løbetest

Vi kalder det en KAISER løbetest fordi den afspejler vores KAISER værdier; nærvær, faglighed og passion. Derfor afsætter vi altid min. 45 minutter og 1:1 rådgivning når vi byder dig velkommen. Dette er uanset om du booker tid i forvejen - eller kommer spontant forbi i vores åbningstid.

Du vil altid blive mødt af et energisk fagpersonale, der består af  fysioterapistuderende og erfarne løbe- og produktspecialister. Alle med faglige færdigheder og opdateret viden indenfor løbesko, træning og biomekanik.

LÆS FAQ HER
 

Den indledende forundersøgelse

Først foretager vi en grundig behovsanalyse. Det gør vi for at blive bekendt med dine præferencer, ønsker og forudsætninger. Herefter gennemgår vi din forhistorie og eventuelle skadeshistorik. Når vi har din historie på plads foretager vi en biomekanisk screening og tjek af dine fødder og fodstilling. Vi foretager også en 3D-scanning af dine fødder for, som vi bruger i det videre forløb med, at finde de perfekte løbesko til dig.

Den praktiske løbetest

Når vi har været igennem den indledende forundersøgelse går vi i gang med vores praktiske løbetest. Her prøver vi de løbesko, vi tænker matcher dine behov. Du filmes på vores løbebånd og vi observerer og forklarer hvordan du rent biomekanisk reagerer i de løbesko du har på.

Den supplerende rådgivning

Efter den praktiske løbetest gennemgår vi de skovalg vi sammen er nået frem til. Vi kommer med gode input til hvordan du bedst vender dig til dine nye løbesko, og vi giver germe råd om træning og sparring omkring din løbetræning.FAQ : KAISER løbetest

Skal man booke en tid på forhånd? Koster det penge at at få lavet en KAISER løbetest? Skal jeg medbringe mine nuværende løbesko til test? Laver i også test til gåsko? Få svarene på de mest stillede spørgsmål om vores KAISER løbetest herunder:

Skal jeg booke tid til en KAISER løbetest?
Svar: Nej, du kan altid komme spontant forbi og få præcis samme høje service.

Er en KAISER løbetest kun for eliteløbere og supermotionister?
Svar: Nej. En KAISER løbetest er for alle, der løber. I 2018 var 40% af vores besøgende nybegyndere.

Er det rigtigt, at jeres deltidsmedarbejdere er fysioterapeutstuderende?
Svar: Ja. For at sikrer et højt fagligt serviceniveau ansætter vi kun fysioterapeutstuderende til vores deltidsstillinger.

Koster en KAISER løbetest penge?
Svar: Nej. Testen er selvfølgelig centreret omkring skokøb, men krav herom er ikke tilfældet.

Skal jeg medbringe mine nuværende løbesko?
Svar: Hvis du har muligheden for det, men det er ikke et krav.

Hvor kan jeg få lavet en KAISER løbetest?
Svar: I vores afdelinger i Brønshøj, Slagelse og Horsens. Find info om butikkerne her

Jeg skal bruge gåsko. Har I en test for det?
Svar: Ja. I stedet for en traditionel løbetest udfører vi en ganganalyse. Book blot tid til en KAISER løbetest, så klarer vi den derfra.

Tager i virkelig mine bare fødder i hånden?
Svar: Ja. Det gør vi, men hvis du foretrækker at beholde sokkerne på er det helt ok. Vi er ikke sarte. Så det handler om hvad du er mest bekvemt ved.

Læs mere om vores KAISER løbetest herDen indledende forundersøgelse

Du bliver altid mødt med et smil og et håndtryk, og under hele KAISER løbetesten kan du være sikker på, at du er 100% i centrum og får 1:1 rådgivning.

Vi lytter først og fremmest til dine behov og erfaringer, så vi kan spore os ind på den bedst mulige rådgivning. Herefter foretager vi en biomekanisk screening, hvor du fx kan blive bedt om at lave simple øvelser, så vi kan se din balance, hvordan du bøjer dine ben og står på dine fødder.

Bliv ikke overrasket, når vi tager dine fødder i hænderne. Det gør vi for at tjekke fodens bevægelighed og din hælpudes tilstand, evt. forfodsfald og forfodsvarus, – alt sammen for at skabe det bedst mulige udgangspunkt for den videre rådgivning.Den praktiske løbetest

Vi tjekker først dine gamle løbesko – både deres stand og slid, men også mens du løber i dem på løbebåndet. Det fortæller os, hvilken vej vi skal gå i valg af ny sko. Husk derfor altid, at medbringe dine gamle/nuværende løbesko for så vidt muligt.

Når vi finder nye sko til dig, går vi efter at give dit løb et ”smooth ride”, – et blødt rul, der bevarer din naturlige pronation (dvs. fodens naturlige støddæmpning), så vi ikke overkorrigerer din fod, og kroppens evne til at stødabsorbere bevares. Du bliver ofte præsenteret for flere alternativer, og vi forklarer indgående om den enkelte skos egenskaber og kvaliteter kontra dine biomekaniske behov ift. de observationer, vi har gjort via den indlendende forundersøgelse. Vi analyserer dit løb ud fra optagelserne på løbebåndet og kan bl.a. sammenligne dit løb i flere forskellige sko på samme tid.Den supplerende rådgivning

En KAISER løbetest inkluderer også rådgivning og sparring om din fremadrettede træning. Bl.a. om hvordan du skaber variation i din træning, så du bedst muligt fordeler den belastning, som løb er for kroppen. Vi giver dig gode råd om skadesforbyggende øvelser og kommer ind på diverse løbeudstyr. Til sidst gemmer vi din optagelse på løbebåndet i 2 år. Den giver os en unik mulighed for at se eventuelle ændringer i dit løb, så vi kan være endnu mere præcise, næste gang du besøger os.

*Vi gemmer selvfølgelig kun din video med din fulde accept.KAISER løbetest - Dine fordele med tidsbooking

Det kan være en fordel at benytte dig af vores tilbud om online tidsbooking, når du skal købe løbesko. Tidsbooking er ikke krav eller nødvendighed, men det kan give dig nogle gode fordele. Bl.a. har du mulighed for, at planlægge dit besøg hos os, når det passer dig bedst. I travle perioder kan du også være sikker på at undgå kø og ventetid. Du har også mulighed for at vedlægge en note til din booking. Fx. om evt. skadeshistorik eller en anden problematik, du gerne vil have vi skal kende til på forhånd. På den måde kan vi være bedst muligt forberedt, når vi byder dig velkommen.