Brooks Adrenaline GTS 15 herre

Style:
1101811D447
Adrenaline GTS-serien er Brooks mest kendte mængdetræningssko og er ved at skabe sit eget rygte på det danske marked, som en sikker vinder. Den har tidligere været kendt som 'klassens tunge dreng', men er kommet godt igen med en ty Læs mere...
Adrenaline GTS-serien er Brooks mest kendte mængdetræningssko og er ved at skabe sit eget rygte på det danske marked, som en sikker vinder. Den har tidligere været kendt som 'klassens tunge dreng', men er kommet godt igen med en tydelig vægtoptimering. Adrenaline GTS 15 henvender sig til løberen, der søger mild til moderat pronationsstøtte.

Adrenaline GTS 15 er opdateret med Brooks BioMoGo DNA støddæmpning, som er et intelligent støddæmpningssystem i hele mellemsålen, der tilpasser sig den enkelte løbers vægt, hastighed og skridtlængde. Full Lenght Segmented Ccrashpads sikrer løberen et optimalt rul fra hæl til forfod.
 
Overdelen er opdateret i en næsten helt sømløs konstruktion, som sikrer en perfekt og unik pasform. Pronationskilen i to hårheder er opbygget progressivt, hvilket sikrer den optimale pronationsstyring til en løber med mild til moderat pronation.

Størrelsesguide: Vores størrelser er angivet i US, se hvad de svarer til i EU i guiden længere oppe

Facts
  • Kollektion: Forår/Sommer 2015
  • Vægt: 312 g
  • Løbestil: Antipronation - Hællanding
  • Pasform: 1B (smal), 1D (normal)
  • Hælspring: 12 mm
  • Overdel: “Saddle Construction” giver god pasform og hold på overdelen.
  • Mellemsål: S-257 Cushsole er en holdbar og energieffektiv mellemsål, som giver endnu mere støddæmpning og fleksibilitet. Progressive Diagonal Rollbar afhjælper let til svær overpronation.
  • Støddæmpningssystem: Stødabsorberingssystemet, BioMoGo DNA, er en blanding af BioMoGo og Brooks DNA, som tilpasser sig den enkelte løbers vægt og løbestil og giver den rette stødabsorbering.
  • Slidsål: Slidsålen er fremstillet i HPR Plus - skridsikkert og holdbart materiale. Blown Rubber i forfoden giver en blød fornemmelse i afviklingen.
Tekniske specifikationer
Køn Herre
Farve No
Mærke Brooks
Hældrop No
Bredde (sko) No
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Brooks Adrenaline GTS 15 herre
Din bedømmelse

Fragt og levering

Leveringstid for varer købt i webshoppen er 1-2 hverdage i Danmark.Kaiser Sport og Ortopædi ApS tilbyder levering med GLS via GLS-pakkeshop eller GLS Erhverv. Fragt priser

- Fragtfri levering med GLS-pakkeshop 

- Fragt med GLS-Erhverv DKK 29

- Disse priser er kun pakker til DK

Rettidig levering forudsætter, at GLS overholder deres deadlines, hvilker Kaiser Sport og Ortopædi ikke kan drages til ansvar for.

Vi leverer  pt. kun til Danmark Fortrydelse og returnering
Som kunde i vores webshop har du 365 dage, gældende fra den dag varen leveres til dig eller pakkeshop, til at fortryde dit køb – også selvom du har taget varen i brug. Du har ret til at vente med at returnere varen i op til 14 dage efter den dato, hvor du har givet Kaiser Sport og Ortopædi ApS besked om, at købet ønskes fortrudt.

Du hæfter dog for evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at teste den, som du ville gøre i vores fysiske butik. Dvs. for løbeskos vedkommende kan du teste dem kort på løbebånd, som du også gør i butikken, men udendørs brug eller flere timer på løbebånd vil medføre en værdiforringelse.

En eventuel værdiforringelse vil blive beregnet som forskellen mellem varens salgspris og varens markedspris ved salg efter tilbageleveringen. Dvs., at Kaiser Sport og Ortopædi ApS vurderer, hvad vi kan sælge varen til, og det er det beløb, du får retur. Hvis varen pga. brug ikke har nogen værdi, har du som køber ikke krav på at få købesummen retur. Hvis vi derimod kan sælge varen igen til fuld pris, får du selvfølgelig det fulde beløb retur. Det beløb, du evt. skal have retur, vil blive sat ind på det betalingskort, du brugte til købet. 

Du bærer selv risikoen for varen, indtil vi har modtaget den, dvs. hvis den forsvinder eller går i stykker under transporten, er det dig selv, der hæfter for varen. Du skal så vidt muligt returnere i original emballage og inkl. prisskilte. Du betaler selv for at sende varen tilbage til os i forbindelse med fortrydelse og returnering.