Køb Brooks Adrenaline GTS 19 løbesko til dame og herre online med fri fragt kaisersport.dk


Brooks Adrenaline GTS 19

SHOP DAME  |  SHOP HERREBrooks Adrenaline GTS 19 opdateret med holistisk teknologi.

Skotype : Stabilitet : Overpronation

Brooks har med deres GuideRails Holistic Support System, i Adrenaline GTS 19, fokuseret mere holistisk på løberens bevægelsesmønster.

Med GuideRails fortsætter progressionen i Brooks' lyst og evne til konstant at udvikle Adrenaline-serien til det bedre - præcis som vi ønsker at øge progressionen i din udvikling, som løber. Vi hylder fremdriften og derfor er Adrenaline GTS 19 en klassisk go-to stabilitetssko i KSO-regi.

SHOP HER
Rammer spændingsfeltet mellem søndagstur og tirsdagsintervaller.

Adrenaline GTS 19 er afbalanceret fra ydersål til overdel. Brooks' skaber med deres innovative BioMoGo DNA-mellemsålsstabilisering og lette Plush Fit en unik sammensætning af strukturel support og blød komfort.

Den stærke vridningsstabilitet i sålen og en fast hælkappe - kombineret med den lette overdel og bløde polstring - efterlader dig med følelsen af fuld bevægelsesfrihed.

SHOP HER
section class="clients">
Voluminøs med et tæt fit og et responsivt afsæt.

Med sine godt 300 gram, kan den nyeste udgave af Brooks Adrenaline 19 GTS betegens som en løbesko i den "tunge" ende. På trods af det retfærdiggør skoens responsive afsæt, at langt de fleste motionister med fordel kan løbe lange intervaller og tempotræning i modellen.

Vi oplever ofte at vores kunder i Kaiser Sport og Ortopædi kan drage fordel af en lidt "tungere" og stabiliserende temposko til intervaller og bakketræning. Derfor er Adrenaline også en såkaldt "Go-2-Shoe" når vi skal rådgive og vejlede i løbesko med mild til moderat støtte, der kan lidt af det hele i forhold til mængde- og tempotræning. .

SHOP HER
Prøv Brooks Adrenaline GTS 19 på løbebånd i en af vores KSO-huse.

KAISER løbetest:

Tid til nye løbesko? Måske et par Brooks Adrenaline-løbesko har vakt din interesse? Få svar på om skoen passer til din unikke løbestil ved, at booke en tid til vores KAISER løbetest i en af vores KSO-huse.

BOOK TID HER

Det siger kunderne