Køb Brooks Adrenaline GTS 19 løbesko til dame og herre på kaisersport.dk med fri fragt og 365 dages retur

SHOP HERRE   |   SHOP DAME

Køb Brooks Adrenaline GTS 19 løbesko til dame og herre på kaisersport.dk med fri fragt og 365 dages retur

Derfor anbefaler Kaiser Sport og Ortopædi Brooks Adrenaline GTS 19

Brooks har med deres GuideRails Holistic Support System, i Adrenaline GTS 19, fokuseret mere holistisk på løberens bevægelsesmønster.

Systemet er tiltænkt at skåne knæene for uhensigtsmæssige stød ved at skabe en blødere og mere individuel styring i pronationsfasen.

Med GuideRails fortsætter progressionen i Brooks' lyst og evne til  konstant at udvikle Adrenaline-serien til det bedre - præcis som vi ønsker at øge progressionen i din udvikling, som løber.  
"
GuideRails-teknologien forsøger ikke at bremse dig brat i fodafviklingen, som stabilitetssko historisk set har haft en tendens til. I stedet holdes du i en kontrolleret rullende bevægelse fra landingsfasen, igennem standfasen til afviklingsfasen. Alt sammen for at skabe en dynamisk og behagelig i følelse i hvert eneste skridt på din løbetur
 
Julie K, produktspecialist, KSO 
Afbalanceret fra ydersål til overdel - Rammer spændingsfeltet mellem søndagstur og tirsdagsintervaller


Brooks' skaber med deres innovative BioMoGo DNA-mellemsålsstabilisering og lette DNA LOFT-polstring en unik sammensætning af strukturel support og blød komfort.

Den stærke vridningsstabilitet i sålen og en fast hælkappe - kombineret med den lette overdel og bløde polstring - efterlader dig med følelsen af fuld bevægelsesfrihed.

Med sine godt 300 gram, kan den nyeste udgave af Brooks Adrenaline 19 GTS betegens som en løbesko i den "tunge" ende. På trods af det retfærdiggør skoens responsive afsæt, at langt de fleste motionister med fordel kan løbe lange intervaller og tempotræning i modellen.

Vi oplever ofte at vores kunder i Kaiser Sport og Ortopædi kan drage fordel af en lidt "tungere" og stabiilserende temposko til intervaller og bakketræning. Derfor er Adrenaline også en såkaldt "Go-2-Shoe" når vi skal rådgive og vejlede i løbesko med mild til moderat støtte, der kan lidt af det hele i forhold til mængde- og tempotræning.   
 
SHOP MERE BROOKS