Brooks Adrenaline Walker 3 dame

Style:
99991221
Adrenaline Walker 3 fra Brooks er en ideel sko til dagligdagsbrug eller de lange traveture. Brooks har taget alle de store fordele fra løbeudgaven og lagt det ind i en gå-sko. Den profilerede sål giver et godt greb, - også om vinte Læs mere...
DKK 1.400
Adrenaline Walker 3 fra Brooks er en ideel sko til dagligdagsbrug eller de lange traveture. Brooks har taget alle de store fordele fra løbeudgaven og lagt det ind i en gå-sko. Den profilerede sål giver et godt greb, - også om vinteren.
 
Skoen er lækker i overdelen og giver en komfortabel følelse og med den rette behandling, kan den bruges i stort set alt slags vejr.

Størrelsesguide: Vores størrelser er angivet i US, se hvad de svarer til i EU i guiden længere oppe
 
Facts
  • Kollektion: Forår/sommer 2014
  • Vægt: 340 g
  • Beregnet til: Antipronation, hælisæt
  • Pasform: D (herre) B (dame)
  • Hælspring: 12 mm
  • Mellemsål: Anatomical Brooks DNA er et intelligent støddæmpningssystem i hæl og forfod, som tilpasser sig den enkeltes skridtlængde, vægt og hastighed. Stødabsorberingssystemet, BioMoGo DNA, er en blanding af BioMoGo og Brooks DNA, som tilpasser sig den enkeltes vægt og løbestil og giver den rette stødabsorbering. Progressive Diagonal Rollbar afhjælper let til svær overpronation. S-257 Cushsole er en holdbar og energieffektiv mellemsål, som giver endnu mere støddæmpning og fleksibilitet. Crash Pad er opdelt i små felter på hæl og midtfod.
  • Slidsål: Slidsålen er fremstillet i HPR Plus - skridsikkert og holdbart materiale. Grooves: Omni Grooves er en opdeling af ydersålens struktur, som giver et ekstra blødt og fleksibelt rul i forfoden.
  • Overdel: Profile Sockliner sikrer perfekt pasform, holdbarhed og ventilation. Justerbar “Saddle Construction”, giver god pasform og hold på overdelen. Meget åndbar. Element-overdel sikrer perfekt pasform, holdbarhed og ventilation. Midfodsstøtten sidder omkring svang og midtfod indvendig i skoen.
Tekniske specifikationer
KønDame
MærkeBrooks
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Brooks Adrenaline Walker 3 dame
Din bedømmelse

Fragt og levering

Leveringstid for varer købt i webshoppen er 1-2 hverdage i Danmark.Kaiser Sport og Ortopædi ApS tilbyder levering med GLS via GLS-pakkeshop eller GLS Erhverv. Fragt priser

- Fragtfri levering med GLS-pakkeshop 

- Fragt med GLS-Erhverv DKK 29

- Disse priser er kun pakker til DK

Rettidig levering forudsætter, at GLS overholder deres deadlines, hvilket Kaiser Sport og Ortopædi ikke kan drages til ansvar for.

Vi leverer  pt. kun til Danmark Fortrydelse og returnering
Som kunde i vores webshop har du 365 dage, gældende fra den dag varen leveres til dig eller pakkeshop, til at fortryde dit køb – også selvom du har taget varen i brug. Du har ret til at vente med at returnere varen i op til 14 dage efter den dato, hvor du har givet Kaiser Sport og Ortopædi ApS besked om, at købet ønskes fortrudt.

Du hæfter dog for evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at teste den, som du ville gøre i vores fysiske butik. Dvs. for løbeskos vedkommende kan du teste dem kort på løbebånd, som du også gør i butikken, men udendørs brug eller flere timer på løbebånd vil medføre en værdiforringelse.

En eventuel værdiforringelse vil blive beregnet som forskellen mellem varens salgspris og varens markedspris ved salg efter tilbageleveringen. Dvs., at Kaiser Sport og Ortopædi ApS vurderer, hvad vi kan sælge varen til, og det er det beløb, du får retur. Hvis varen pga. brug ikke har nogen værdi, har du som køber ikke krav på at få købesummen retur. Hvis vi derimod kan sælge varen igen til fuld pris, får du selvfølgelig det fulde beløb retur. Det beløb, du evt. skal have retur, vil blive sat ind på det betalingskort, du brugte til købet. 

Du bærer selv risikoen for varen, indtil vi har modtaget den, dvs. hvis den forsvinder eller går i stykker under transporten, er det dig selv, der hæfter for varen. Du skal så vidt muligt returnere i original emballage og inkl. prisskilte. Du betaler selv for at sende varen tilbage til os i forbindelse med fortrydelse og returnering.