Brooks Defyance 10 dame (smal model)

Style:
1202642A

Brooks Defyance 10 er en neutral løbesko med en rar pasform og en behagelig stødabsorbering. Skoen er som udgangspunkt neutral, men kan også bruges af nogle overpronationsløbere. Defyance 10 er en blød sko med en fast Læs mere...

DKK 1.500

Brooks Defyance 10 er en neutral løbesko med en rar pasform og en behagelig stødabsorbering. Skoen er som udgangspunkt neutral, men kan også bruges af nogle overpronationsløbere. Defyance 10 er en blød sko med en fast overdel. Vi oplever, at løbeskoen passer til et bredt udsnit af neutrale løbere.
 
Defyance 10 har BioMoGo DNA støddæmpning, en blanding af BioMoGo og Brooks DNA, hvilket giver den evnen til at tilpasse sig bl.a. løberens vægt, løbestil og den rette støddæmpning. Desuden er BioMoGO støddæmpning et fuldt nedbrydeligt materiale. Skoen er også udstyret med DRB Accel for at optimere stabiliteten i midtfoden.
 
I forfoden er der lagt Omni Grooves ind, som gør den meget fleksibel og er med til at optimere afviklingen. Løbeskoen har en meget let og åndbar overdel og er udstyret med Profile Sockliner og Element overdel, som giver perfekt pasform, holdbarhed og ventilation.

Størrelsesguide: Vores størrelser er angivet i US, se hvad de svarer til i EU i guiden længere oppe

Facts

  • Vægt: 258 g
  • Løbestil: Til hællanderen med neutral løbestil
  • Pasform: B (smal), D (normal)
  • Hælspring: 12 mm
  • Overdel: Element Mesh sikrer perfekt pasform, holdbarhed og ventilation, syntetisk ”overlay” materiale giver en næsten sømløs overdel.
  • Støddæmpningssystem: Stødabsorberingssystemet, BioMoGo DNA, er en blanding af BioMoGo og Brooks DNA, som tilpasser sig den enkelte løbers vægt og løbestil og giver den rette stødabsorbering. Full-length Segmented Crash Pad er opdelt i små felter fra hælen og frem.
  • Slidsål: Blown rubber i forfoden giver en blød fornemmelse i afviklingen. HPR Plus - skridsikkert og holdbart materiale
  • Div. tekniske egenskaber: Justerbar “Saddle Construction”, giver god pasform og hold på overdelen. Midfodsstøtten sidder omkring svang og midtfod indvendig i skoen.

 

Tekniske specifikationer
Køn Dame
Farve No
Mærke Brooks
Bredde (sko) Ekstra Smal
Hældrop No
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Brooks Defyance 10 dame (smal model)
Din bedømmelse

Fragt og levering

Leveringstid for varer købt i webshoppen er 1-2 hverdage i Danmark.Kaiser Sport og Ortopædi ApS tilbyder levering med GLS via GLS-pakkeshop eller GLS Erhverv. Fragt priser

- Fragtfri levering med GLS-pakkeshop 

- Fragt med GLS-Erhverv DKK 29

- Disse priser er kun pakker til DK

Rettidig levering forudsætter, at GLS overholder deres deadlines, hvilket Kaiser Sport og Ortopædi ikke kan drages til ansvar for.

Vi leverer  pt. kun til Danmark Fortrydelse og returnering
Som kunde i vores webshop har du 365 dage, gældende fra den dag varen leveres til dig eller pakkeshop, til at fortryde dit køb – også selvom du har taget varen i brug. Du har ret til at vente med at returnere varen i op til 14 dage efter den dato, hvor du har givet Kaiser Sport og Ortopædi ApS besked om, at købet ønskes fortrudt.

Du hæfter dog for evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at teste den, som du ville gøre i vores fysiske butik. Dvs. for løbeskos vedkommende kan du teste dem kort på løbebånd, som du også gør i butikken, men udendørs brug eller flere timer på løbebånd vil medføre en værdiforringelse.

En eventuel værdiforringelse vil blive beregnet som forskellen mellem varens salgspris og varens markedspris ved salg efter tilbageleveringen. Dvs., at Kaiser Sport og Ortopædi ApS vurderer, hvad vi kan sælge varen til, og det er det beløb, du får retur. Hvis varen pga. brug ikke har nogen værdi, har du som køber ikke krav på at få købesummen retur. Hvis vi derimod kan sælge varen igen til fuld pris, får du selvfølgelig det fulde beløb retur. Det beløb, du evt. skal have retur, vil blive sat ind på det betalingskort, du brugte til købet. 

Du bærer selv risikoen for varen, indtil vi har modtaget den, dvs. hvis den forsvinder eller går i stykker under transporten, er det dig selv, der hæfter for varen. Du skal så vidt muligt returnere i original emballage og inkl. prisskilte. Du betaler selv for at sende varen tilbage til os i forbindelse med fortrydelse og returnering.