Brooks Dyad 9 dame

Style:
Dyad 9 fra Brooks er en løbesko til den tungere løber. Skoen er fastere i mellemsålen og fremstillet med en fast overdel. Dyad 9 er relativt bred og passer derfor godt til folk med lav svang eller andre kompleksit

Shop online med fri fragt & 365 dages retur.

Beskrivelse / Brooks Dyad 9 dame

Dyad 9 fra Brooks er en løbesko til den tungere løber. Skoen er fastere i mellemsålen og fremstillet med en fast overdel. Dyad 9 er relativt bred og passer derfor godt til folk med lav svang eller andre kompleksiteter i foden. Løbeskoen er ligelæstet og derfor meget stabil i både landing, standfase og afvikling.

 

Dyad 9 har Anatomical DNA-støddæmpning i både hæl og forfod, hvilket gør, at den kan tilpasse sig bl.a. løberens vægt, - dog er det en sko, der udnyttes bedst for den tungere løber.

 

KSO-eksperterne vurderer: Vi oplever i butikken, at Dyad 9 fra Brooks er en neutral, stabil, mægdetræningssko, der fungerer rigtig godt til den tungere løber, som ønsker et naturligt, kontrolleret og sikkert løb. Løbeskoen formår med sin brede læst og store stødabsorbering at skabe en blød, naturlig afvikling og sikrer god komfort samtidig med, den formår at holde stabiliteten. Skoen er samtidig velegnet til brug med dynamiske fodindlæg.

 

Størrelsesguide: Vores størrelser er angivet i US, se hvad de svarer til i EU i guiden længere oppe

 

Facts

  • Kollektion: Efterår/vinter 2016-2017
  • Vægt: 312 g
  • Løbestil: Til hællanderen med neutral løbestil
  • Pasform: Bredde B (normal)
  • Hælspring: 10 mm