Brooks Ghost 11 GTX dame

Style:
99994670
0 kr.

Ghost 11 GTX fra Brooks er kendetegnet ved den samme balance, affjedring og de samme letvægtsmaterialer, som alle kendere af Ghost-modellen forventer. Skoens mesh overdel designet helt uden syninger, som sikrer, at Ghost 11 GT

Ghost 11 GTX fra Brooks er kendetegnet ved den samme balance, affjedring og de samme letvægtsmaterialer, som alle kendere af Ghost-modellen forventer. Skoens mesh overdel designet helt uden syninger, som sikrer, at Ghost 11 GTX slutter sig bedre til foden, og endelig er den er udstyret med en Crash Pad i løbeskoens fuld længde, der giver et ultrasmidigt rul fra hæl til tå.

 

Ghost 11 GTX er løbeskoen til dig, der kræver luksus. Ghost 11 GTX er Brooks’ sko til neutrale løbere og en sko med utrolig stor komfort. Løbeskoen er konstrueret med BioMoGO støddæmpning, som er et fuldt nedbrydeligt materiale. Desuden er der lagt det fantastiske DNA ind, som er en gel-kerne i hele sålen, der giver en optimeret støddæmpning. I forfoden har mængdetræningsskoen Omega Flex Grooves, som gør forfoden meget fleksibel og er med til at optimere afviklingen.

 

Størrelsesguide: Vores størrelser er angivet i US, se hvad de svarer til i EU i guiden længere oppe

 

Facts

  • Vægt: 258 g 
  • Løbestil: Til hællanderen med neutral løbestil
  • Pasform/bredde: B (smal)
  • Hælspring: 12 mm