Brooks PureFlow 7 dame

Style:
1202621B048

PureFlow 7 fra Brooks er løbeskoen til neutralløberen med en sublim støddæmpning. Vi oplever i butikken, at løbeskoen yder løberen en imponerende stabilitet, hvilket gør, at rigtig mange antipronationsløbere også kan benyt Læs mere...

DKK 1.100

PureFlow 7 fra Brooks er løbeskoen til neutralløberen med en sublim støddæmpning. Vi oplever i butikken, at løbeskoen yder løberen en imponerende stabilitet, hvilket gør, at rigtig mange antipronationsløbere også kan benytte denne model.


Modellen er en letvægtssko, som vægter højt, at biomekanikken skal hjælpe til, at løberen får en effektiv og naturlig løbestil og samtidig fremmer en bedre holdning i kroppen. Derfor har den en afrundet hæl, som fremmer, at du kommer frem på midtfoden i landingen og derved dæmper nedslaget.
 
PureFlow er konstrueret med BioMoGO DNA LT støddæmpning, som er et fuldt nedbrydeligt materiale. I forfoden er der lagt Omega Flex Grooves ind, som gør forfoden meget fleksibel og er med til at optimere afviklingen. Skoen har en meget let og åndbar overdel uden syninger.

 

Størrelsesguide: Vores størrelser er angivet i US, se hvad de svarer til i EU i guiden længere oppe
 
Facts

  • Vægt: 212 g
  • Løbestil: Til midtfodslanderen med neutral løbestil
  • Pasform: Bredde B (normal)
  • Hælspring: 4 mm
  • Overdel: Anatomisk læst, uden syninger, 3D Fit Print giver støtte til overdelen
  • Mellemsål: Optimeret tæthed i mellemsålen, så den bedre tilpasser sig løberens køn og vægt. Stødabsorberingssystemet, BioMoGo DNA, er en blanding af BioMoGo og Brooks DNA, som tilpasser sig den enkelte løbers vægt og løbestil og giver den rette stødabsorbering. I denne udgave er der tale om DNA LT, som er 10% lettere end den almindelige BioMoGo DNA.
  • Slildsål: Forstærket gummi i hælen, blown rubber på midtfoden
  • Div. tekniske egenskaber: Den rundede hæl fremprovokerer midtfodsløb. Anatomisk pasform, som arbejder mere effektivt sammen med foden. 
Tekniske specifikationer
KønDame
MærkeBrooks
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Brooks PureFlow 7 dame
Din bedømmelse

Fragt og levering

Leveringstid for varer købt i webshoppen er 1-2 hverdage i Danmark.Kaiser Sport og Ortopædi ApS tilbyder levering med GLS via GLS-pakkeshop eller GLS Erhverv. Fragt priser

- Fragtfri levering med GLS-pakkeshop 

- Fragt med GLS-Erhverv DKK 29

- Disse priser er kun pakker til DK

Rettidig levering forudsætter, at GLS overholder deres deadlines, hvilket Kaiser Sport og Ortopædi ikke kan drages til ansvar for.

Vi leverer  pt. kun til Danmark Fortrydelse og returnering
Som kunde i vores webshop har du 365 dage, gældende fra den dag varen leveres til dig eller pakkeshop, til at fortryde dit køb – også selvom du har taget varen i brug. Du har ret til at vente med at returnere varen i op til 14 dage efter den dato, hvor du har givet Kaiser Sport og Ortopædi ApS besked om, at købet ønskes fortrudt.

Du hæfter dog for evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at teste den, som du ville gøre i vores fysiske butik. Dvs. for løbeskos vedkommende kan du teste dem kort på løbebånd, som du også gør i butikken, men udendørs brug eller flere timer på løbebånd vil medføre en værdiforringelse.

En eventuel værdiforringelse vil blive beregnet som forskellen mellem varens salgspris og varens markedspris ved salg efter tilbageleveringen. Dvs., at Kaiser Sport og Ortopædi ApS vurderer, hvad vi kan sælge varen til, og det er det beløb, du får retur. Hvis varen pga. brug ikke har nogen værdi, har du som køber ikke krav på at få købesummen retur. Hvis vi derimod kan sælge varen igen til fuld pris, får du selvfølgelig det fulde beløb retur. Det beløb, du evt. skal have retur, vil blive sat ind på det betalingskort, du brugte til købet. 

Du bærer selv risikoen for varen, indtil vi har modtaget den, dvs. hvis den forsvinder eller går i stykker under transporten, er det dig selv, der hæfter for varen. Du skal så vidt muligt returnere i original emballage og inkl. prisskilte. Du betaler selv for at sende varen tilbage til os i forbindelse med fortrydelse og returnering.