Brooks Ravenna 9 dame

Style:
Brooks Ravenna 9 er mængdetræningssko til løberen med mild til moderat pronationsstøtte. Skoen er udstyret med en lille kile på indersiden for at støtte og guide afviklingen. Vi oplever i butikken, at løbeskoen yder løber

Shop online med fri fragt & 365 dages retur.

Beskrivelse / Brooks Ravenna 9 dame

Brooks Ravenna 9 er mængdetræningssko til løberen med mild til moderat pronationsstøtte. Skoen er udstyret med en lille kile på indersiden for at støtte og guide afviklingen. Vi oplever i butikken, at løbeskoen yder løberen en imponerende stabilitet, hvilket gør, at rigtig mange antipronationsløbere også kan benytte denne model. 
Ravenna 9 er konstrueret med BioMoGO DNA LT støddæmpning, som er et fuldt nedbrydeligt materiale. I forfoden er der lagt Omega Flex Grooves ind, som gør forfoden meget fleksibel og er med til at optimere afviklingen. Skoen har en meget let og åndbar overdel uden syninger.

 

Størrelsesguide: Vores størrelser er angivet i US, se hvad de svarer til i EU i guiden længere oppe
 
Facts

  • Løbestil: Til den neutrale løber, hællander
  • Pasform: Bredde B (normal)
  • Vægt: 241 g
  • Hælspring: 10 mm
  • Mellemsål: Optimeret tæthed i mellemsålen, så den bedre tilpasser sig løberens køn og vægt. Stødabsorberingssystemet, BioMoGo DNA, er en blanding af BioMoGo og Brooks DNA, som tilpasser sig den enkelte løbers vægt og løbestil og giver den rette stødabsorbering. I denne udgave er der tale om DNA LT, som er 10% lettere end den almindelige BioMoGo DNA.