Brooks Transcend 5 dame

Style:
1202631B023

Transcend 5 er Brooks' topmodel til antipronationsløbere og en sko med utrolig stor komfort. Transcend 5 har indlagt et system, der hedder Guide Rails, som er en helt ny måde at tænke antipronation på. Guide Rails Læs mere...

Transcend 5 er Brooks' topmodel til antipronationsløbere og en sko med utrolig stor komfort. Transcend 5 har indlagt et system, der hedder Guide Rails, som er en helt ny måde at tænke antipronation på. Guide Rails guider din fod i stedet for at stoppe den i pronationsbevægelsen, og dermed får du en mere naturlig og behagelig bevægelse. Guide Rails regulerer kun det, som den enkelte løber har behov for.
 
Ydersålen har Ideal Pressure Zones, som giver en fordeling af trykket henover hele sålens flade. Dermed får du som løber en rar fornemmelse af blød landing og et flydende løb. Sålen er bygget op omkring SUPER DNA og giver en endnu større støddæmpning end BioMoGo DNA og tilpasser sig løberens vægt.
 
Overdelen er med den nye, lækre laserskårede mesh overdel, som gør, at det føles rigtigt rart at stikke foden i skoen. Der er ingen syninger, der generer, og skoen tilpasser sig fodens form.

Størrelsesguide: Vores størrelser er angivet i US, se hvad de svarer til i EU i guiden længere oppe

Facts

  • Vægt: 262 g
  • Løbestil: Til hællanderen med neutral løbestil
  • Pasform: B (normal)
  • Hælspring: 8 mm
  • Overdel: “Saddle Construction” giver god pasform og hold på overdelen
  • Mellemsål: S-257 Cushsole er en holdbar og energieffektiv mellemsål, som giver endnu mere støddæmpning og fleksibilitet. Guide Rails giver mere stabilitet. Omni Grooves er en opdeling af ydersålens struktur, som giver et ekstra blødt og fleksibelt rul i forfoden. Super DNA har 25% mere støddæmpning i mellemsålen end BioMoGo – det giver en fantastisk energioverførsel og støtte. Crash Pad opdelt i små felter under hele sålen.
  • Slidsål: HPR Plus - skridsikkert og holdbart materiale, blødt blown rubber giver en blød fornemmelse i afviklingen
Tekniske specifikationer
KønDame
MærkeBrooks
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Brooks Transcend 5 dame
Din bedømmelse

Fragt og levering

Leveringstid for varer købt i webshoppen er 1-2 hverdage i Danmark.Kaiser Sport og Ortopædi ApS tilbyder levering med GLS via GLS-pakkeshop eller GLS Erhverv. Fragt priser

- Fragtfri levering med GLS-pakkeshop 

- Fragt med GLS-Erhverv DKK 29

- Disse priser er kun pakker til DK

Rettidig levering forudsætter, at GLS overholder deres deadlines, hvilket Kaiser Sport og Ortopædi ikke kan drages til ansvar for.

Vi leverer  pt. kun til Danmark Fortrydelse og returnering
Som kunde i vores webshop har du 365 dage, gældende fra den dag varen leveres til dig eller pakkeshop, til at fortryde dit køb – også selvom du har taget varen i brug. Du har ret til at vente med at returnere varen i op til 14 dage efter den dato, hvor du har givet Kaiser Sport og Ortopædi ApS besked om, at købet ønskes fortrudt.

Du hæfter dog for evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at teste den, som du ville gøre i vores fysiske butik. Dvs. for løbeskos vedkommende kan du teste dem kort på løbebånd, som du også gør i butikken, men udendørs brug eller flere timer på løbebånd vil medføre en værdiforringelse.

En eventuel værdiforringelse vil blive beregnet som forskellen mellem varens salgspris og varens markedspris ved salg efter tilbageleveringen. Dvs., at Kaiser Sport og Ortopædi ApS vurderer, hvad vi kan sælge varen til, og det er det beløb, du får retur. Hvis varen pga. brug ikke har nogen værdi, har du som køber ikke krav på at få købesummen retur. Hvis vi derimod kan sælge varen igen til fuld pris, får du selvfølgelig det fulde beløb retur. Det beløb, du evt. skal have retur, vil blive sat ind på det betalingskort, du brugte til købet. 

Du bærer selv risikoen for varen, indtil vi har modtaget den, dvs. hvis den forsvinder eller går i stykker under transporten, er det dig selv, der hæfter for varen. Du skal så vidt muligt returnere i original emballage og inkl. prisskilte. Du betaler selv for at sende varen tilbage til os i forbindelse med fortrydelse og returnering.