Brooks Vapor 4 dame

Style:
99994245

Brooks Vapor 4 er en super god sko til overpronationsløbere. Det er afløseren for Vapor 3 og Vapor 2, som for vores kunder var en god oplevelse. Den har beholdt dens rigtig gode pasform og behagelige stødabsorbering.
&n Læs mere...

DKK 1.500

Brooks Vapor 4 er en super god sko til overpronationsløbere. Det er afløseren for Vapor 3 og Vapor 2, som for vores kunder var en god oplevelse. Den har beholdt dens rigtig gode pasform og behagelige stødabsorbering.
 
Løbeskoen har DNA stødabsorbering i hæl og forfod, og i mellemsålen er der BioMogo, som er et fuldt nedbrydeligt materiale. Herudover er mængdetræningsskoen udstyret med DRB Accel, som optimerer midtfodsstabiliteten og gør den vridningsstabil. Profile Sockliner og en overdel i Element Mesh giver den perfekte pasform, holdbarhed og ventilation.
 
I Kaiser Sport og Ortopædi oplever vi, at Vapor 4 passer til et bredt udsnit af løbere med overpronation.

Størrelsesguide: Vores størrelser er angivet i US, se hvad de svarer til i EU i guiden længere oppe

Facts

  • Vægt: 252 g
  • Løbestil: Hællander med overpronation
  • Pasform: B (normal)
  • Hælspring: 12 mm
  • Overdel: Profile Sockliner sikrer perfekt pasform og holdbarhed, Element mesh giver god ventilation og justerbar “Saddle Construction”, giver god pasform og hold på overdelen
  • Mellemsål: Full-length BioMoGo, Diagonal Rollbar afhjælper pronation, DRB Accel er en plastkonstruktionen i midtfoden, som giver optimal midtfodsstabilitet, S-257 Cushsole er en holdbar og energieffektiv mellemsål, som giver endnu mere støddæmpning og fleksibilitet, Crash Pad er opdelt i små felter på hælen
  • Slidsål: Slidsålen er fremstillet i HPR Plus - skridsikkert og holdbart materiale
Tekniske specifikationer
KønDame
MærkeBrooks
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Brooks Vapor 4 dame
Din bedømmelse

Fragt og levering

Leveringstid for varer købt i webshoppen er 1-2 hverdage i Danmark.Kaiser Sport og Ortopædi ApS tilbyder levering med GLS via GLS-pakkeshop eller GLS Erhverv. Fragt priser

- Fragtfri levering med GLS-pakkeshop 

- Fragt med GLS-Erhverv DKK 29

- Disse priser er kun pakker til DK

Rettidig levering forudsætter, at GLS overholder deres deadlines, hvilket Kaiser Sport og Ortopædi ikke kan drages til ansvar for.

Vi leverer  pt. kun til Danmark Fortrydelse og returnering
Som kunde i vores webshop har du 365 dage, gældende fra den dag varen leveres til dig eller pakkeshop, til at fortryde dit køb – også selvom du har taget varen i brug. Du har ret til at vente med at returnere varen i op til 14 dage efter den dato, hvor du har givet Kaiser Sport og Ortopædi ApS besked om, at købet ønskes fortrudt.

Du hæfter dog for evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at teste den, som du ville gøre i vores fysiske butik. Dvs. for løbeskos vedkommende kan du teste dem kort på løbebånd, som du også gør i butikken, men udendørs brug eller flere timer på løbebånd vil medføre en værdiforringelse.

En eventuel værdiforringelse vil blive beregnet som forskellen mellem varens salgspris og varens markedspris ved salg efter tilbageleveringen. Dvs., at Kaiser Sport og Ortopædi ApS vurderer, hvad vi kan sælge varen til, og det er det beløb, du får retur. Hvis varen pga. brug ikke har nogen værdi, har du som køber ikke krav på at få købesummen retur. Hvis vi derimod kan sælge varen igen til fuld pris, får du selvfølgelig det fulde beløb retur. Det beløb, du evt. skal have retur, vil blive sat ind på det betalingskort, du brugte til købet. 

Du bærer selv risikoen for varen, indtil vi har modtaget den, dvs. hvis den forsvinder eller går i stykker under transporten, er det dig selv, der hæfter for varen. Du skal så vidt muligt returnere i original emballage og inkl. prisskilte. Du betaler selv for at sende varen tilbage til os i forbindelse med fortrydelse og returnering.