-20%

Brooks Defyance 11 (smal model) dame

Style:
1203202A019

Brooks Defyance serien har længe været en af vores mest populære sko.

I forhold til den forrige version, er denne blevet endnu mere komfortabel, både overdelen såvel som underdelen, uden at gå på kompromis med stabiliteten og styringen i skoen.

Bemærk, at dette er den smalle model af Defyance 11

Læs mere...
DKK 1.240
Normalpris DKK 1.550


Om Brooks Defyance 11

Brooks Defyance serien har længe været en af vores mest populære sko. I forhold til den forrige version, er denne blevet endnu mere komfortabel, både overdelen såvel som underdelen, uden at gå på kompromis med stabiliteten og styringen i skoen.

Kombinationen af den faste TPU hælkappe, det asymmetriske 3D fit, segmenterede crash pad og det 12 mm drop er med til at give Brooks Defyance 11 en særdeles god styring fra første del af landingsfasen på trods af den kategoriseres som en neutral sko.

Det er dog vores erfaring at de seneste modeller i Defyance serien, på trods af dens neutrale kategorisering, har været særdeles stabile, selv for de forholdsvis kraftige overpronerende løber. På trods af det faste hælparti er skoen meget behagelig at have på foden, grundet mesh overdelen, der samtidig tillader god plads i tåboksen.

Defyance 11 hører via sit BioMoGo DNA materiale med til Brooks Cushion serien. Der vil give løberen en god stødabsorberende fornemmelse, men med lidt mere fasthed end eksempelvis Brooks Glycerin 17. Især hælpartiet har en øget fasthed pga. de særligt robuste slidsålsmaterialer bestående af hhv. carbon- og high pressure gummi, hvilket gør Defyance 11 velegnet til den hæl/midtfods landende løber. Slidsålsmaterialet fra midten af skoen består af det mere trykfordelene blown rubber ligesom i Defyance 10.

Omkring midten af skoen ligger et let vridningsstabilt materiale der vil integrere det faste bagparti med forfordens flekszoner og det bløde mellemsåls materiale.

Vægten (283g str. 9 US mænd/255g str. 8.5 US kvinder) ligger ligesom forgængeren i den lave ende for en hverdags løbesko der kan benyttes til både længere og kortere ture.

Skoens pasform

Blød overdel

Fleksibel tå-boks

Komfortabel hælkappe med TPU-forstærkning for øget support

Dine fordele med denne sko

• Let og fleksibel overdel for optimalt fit

• 3 komponent slidsål

• Funktionel vridningsstabilitet

Tekniske specifikationer
Køn Dame
Farve Pink
Mærke Brooks
Additional descriptionFragt og levering

Leveringstid for varer købt i webshoppen er 1-2 hverdage i Danmark.Kaiser Sport og Ortopædi ApS tilbyder levering med GLS via GLS-pakkeshop eller GLS Erhverv. Fragt priser

- Fragtfri levering med GLS-pakkeshop 

- Fragt med GLS-Erhverv DKK 29

- Disse priser er kun pakker til DK

Rettidig levering forudsætter, at GLS overholder deres deadlines, hvilket Kaiser Sport og Ortopædi ikke kan drages til ansvar for.

Vi leverer  pt. kun til Danmark Fortrydelse og returnering
Som kunde i vores webshop har du 365 dage, gældende fra den dag varen leveres til dig eller pakkeshop, til at fortryde dit køb – også selvom du har taget varen i brug. Du har ret til at vente med at returnere varen i op til 14 dage efter den dato, hvor du har givet Kaiser Sport og Ortopædi ApS besked om, at købet ønskes fortrudt.

Du hæfter dog for evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at teste den, som du ville gøre i vores fysiske butik. Dvs. for løbeskos vedkommende kan du teste dem kort på løbebånd, som du også gør i butikken, men udendørs brug eller flere timer på løbebånd vil medføre en værdiforringelse.

En eventuel værdiforringelse vil blive beregnet som forskellen mellem varens salgspris og varens markedspris ved salg efter tilbageleveringen. Dvs., at Kaiser Sport og Ortopædi ApS vurderer, hvad vi kan sælge varen til, og det er det beløb, du får retur. Hvis varen pga. brug ikke har nogen værdi, har du som køber ikke krav på at få købesummen retur. Hvis vi derimod kan sælge varen igen til fuld pris, får du selvfølgelig det fulde beløb retur. Det beløb, du evt. skal have retur, vil blive sat ind på det betalingskort, du brugte til købet. 

Du bærer selv risikoen for varen, indtil vi har modtaget den, dvs. hvis den forsvinder eller går i stykker under transporten, er det dig selv, der hæfter for varen. Du skal så vidt muligt returnere i original emballage og inkl. prisskilte. Du betaler selv for at sende varen tilbage til os i forbindelse med fortrydelse og returnering.