Brooks Defyance 11 (smal model) dame

Style:
1203202A019
DKK 1.550

Brooks Defyance serien har længe været en af vores mest populære sko.

I forhold til den forrige version, er denne blevet endnu mere komfortabel, både overdelen såvel som underdelen, uden at gå på kompromis med stabiliteten og styringen i skoen.

Bemærk, at dette er den smalle model af Defyance 11Om Brooks Defyance 11

Brooks Defyance serien har længe været en af vores mest populære sko. I forhold til den forrige version, er denne blevet endnu mere komfortabel, både overdelen såvel som underdelen, uden at gå på kompromis med stabiliteten og styringen i skoen.

Kombinationen af den faste TPU hælkappe, det asymmetriske 3D fit, segmenterede crash pad og det 12 mm drop er med til at give Brooks Defyance 11 en særdeles god styring fra første del af landingsfasen på trods af den kategoriseres som en neutral sko.

Det er dog vores erfaring at de seneste modeller i Defyance serien, på trods af dens neutrale kategorisering, har været særdeles stabile, selv for de forholdsvis kraftige overpronerende løber. På trods af det faste hælparti er skoen meget behagelig at have på foden, grundet mesh overdelen, der samtidig tillader god plads i tåboksen.

Defyance 11 hører via sit BioMoGo DNA materiale med til Brooks Cushion serien. Der vil give løberen en god stødabsorberende fornemmelse, men med lidt mere fasthed end eksempelvis Brooks Glycerin 17. Især hælpartiet har en øget fasthed pga. de særligt robuste slidsålsmaterialer bestående af hhv. carbon- og high pressure gummi, hvilket gør Defyance 11 velegnet til den hæl/midtfods landende løber. Slidsålsmaterialet fra midten af skoen består af det mere trykfordelene blown rubber ligesom i Defyance 10.

Omkring midten af skoen ligger et let vridningsstabilt materiale der vil integrere det faste bagparti med forfordens flekszoner og det bløde mellemsåls materiale.

Vægten (283g str. 9 US mænd/255g str. 8.5 US kvinder) ligger ligesom forgængeren i den lave ende for en hverdags løbesko der kan benyttes til både længere og kortere ture.

Skoens pasform

Blød overdel

Fleksibel tå-boks

Komfortabel hælkappe med TPU-forstærkning for øget support

Dine fordele med denne sko

• Let og fleksibel overdel for optimalt fit

• 3 komponent slidsål

• Funktionel vridningsstabilitet

Tekniske specifikationer