OM KAISER SPORT & ORTOPÆDI

MERE END 20 ÅRS NØRDERI

Kaiser Sport og Ortopædi har eksisteret i 20 år – kombinationen af butik og klinik er unik og giver vores kunder de bedste forudsætninger.


Sådan startede det hele

Thomas Kaiser er uddannet fysioterapeut og bandagist og gennem hans mangeårige erfaring med behandling af især fodrelaterede skader og store viden om biomekanik og skadessammenhænge, fik han øje på et nyt behov.


De patienter, han mødte i klinikken, havde behov for bedre rådgivning om valg af løbesko, træningssammenhænge og skader. Derfor åbnede han i 1997 Kaiser Sport og Ortopædi, hvor både butik og klinik kom under ét tag.


I 2001 kom Jan Steinicke til, og har fungeret som partner og direktør. Sammen har de formået at udvikle Kaiser Sport og Ortopædi til at være en anerkendt butik og klinik, hvor kunderne gang på gang vender tilbage, hvilket ikke mindst skyldes et stærkt og velfungerende tværfagligt team fuld af engagement!


Vores filosofi

Vores arbejde tager udgangspunkt i biomekanik (viden om bevægeapparatet) og kroppens bevægelser, fordi vi oplever, at de fleste belastningsskader og problemer i bevægeapparatet har en biomekanisk årsag.


Vi tilstræber at normalisere og mindske belastninger på kroppens muskel- og senevæv præcis der, hvor problemerne opstår, så kroppen kan hele sig selv. Vi fokuserer på at finde årsagen i stedet for at symptombehandle.