-40%

CEP Griptech Short Socks herre

Style:
WP5B07

Griptech Short Socks understøtter en direkte kraftoverførsel, optimerer ydelsen samt forebygger risikoen for kvæstelser. De fleksible og flade SMARTGRIPS giver dig fuld kontrol og hindrer, at produktet glider i skoen. Polstringen Læs mere...

DKK 180
Regular Price DKK 300

Griptech Short Socks understøtter en direkte kraftoverførsel, optimerer ydelsen samt forebygger risikoen for kvæstelser. De fleksible og flade SMARTGRIPS giver dig fuld kontrol og hindrer, at produktet glider i skoen. Polstringen omkring foden sørger for en perfekt dæmpning og bekvemt sæde. Det gennemtestede medi compression-strik stabiliserer desuden anklen og foden, så risikoen for at knække om minimeres. Du overgår ikke kun dine partnere, men også dig selv ved næste træning med Griptech Short Socks.

 

Størrelsesguide

Mål din læg på det tykkeste sted og find den rette størrelse:

  • Størrelse III: 32-38 cm
  • Størrelse IV: 39-44 cm
  • Størrelse IV: 45-50 cm

 

Facts

  • Materiale: 63 % polyamide, 26 % cotton, 11 % spandex
Tekniske specifikationer
Mærke CEP
Køn Herre
Farve Hvid
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:CEP Griptech Short Socks herre
Din bedømmelse

Fragt og levering

Leveringstid for varer købt i webshoppen er 1-2 hverdage i Danmark.Kaiser Sport og Ortopædi ApS tilbyder levering med GLS via GLS-pakkeshop eller GLS Erhverv. Fragt priser

- Fragtfri levering med GLS-pakkeshop 

- Fragt med GLS-Erhverv DKK 29

- Disse priser er kun pakker til DK

Rettidig levering forudsætter, at GLS overholder deres deadlines, hvilket Kaiser Sport og Ortopædi ikke kan drages til ansvar for.

Vi leverer  pt. kun til Danmark Fortrydelse og returnering
Som kunde i vores webshop har du 365 dage, gældende fra den dag varen leveres til dig eller pakkeshop, til at fortryde dit køb – også selvom du har taget varen i brug. Du har ret til at vente med at returnere varen i op til 14 dage efter den dato, hvor du har givet Kaiser Sport og Ortopædi ApS besked om, at købet ønskes fortrudt.

Du hæfter dog for evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at teste den, som du ville gøre i vores fysiske butik. Dvs. for løbeskos vedkommende kan du teste dem kort på løbebånd, som du også gør i butikken, men udendørs brug eller flere timer på løbebånd vil medføre en værdiforringelse.

En eventuel værdiforringelse vil blive beregnet som forskellen mellem varens salgspris og varens markedspris ved salg efter tilbageleveringen. Dvs., at Kaiser Sport og Ortopædi ApS vurderer, hvad vi kan sælge varen til, og det er det beløb, du får retur. Hvis varen pga. brug ikke har nogen værdi, har du som køber ikke krav på at få købesummen retur. Hvis vi derimod kan sælge varen igen til fuld pris, får du selvfølgelig det fulde beløb retur. Det beløb, du evt. skal have retur, vil blive sat ind på det betalingskort, du brugte til købet. 

Du bærer selv risikoen for varen, indtil vi har modtaget den, dvs. hvis den forsvinder eller går i stykker under transporten, er det dig selv, der hæfter for varen. Du skal så vidt muligt returnere i original emballage og inkl. prisskilte. Du betaler selv for at sende varen tilbage til os i forbindelse med fortrydelse og returnering.