CEP Ortho Achilles Support Kort Strømpe dame

Style:
WO4756X

CEPs Achilles Support strømper sørger for aflastning og lindrer spændingen i akillessenen takket være den anatomisk udformede polstring med SMARTMEMORY FOAM. Derudover sørger de indarbejdede pelotter for en tydelig massageeffekt.

Læs mere...
DKK 450


Om Ortho+ akilles strømpen

CEPs Achilles Support strømper sørger for aflastning og lindrer spændingen i akillessenen takket være den anatomisk udformede polstring med SMARTMEMORY FOAM. Derudover sørger de indarbejdede pelotter for en tydelig massageeffekt.

Derudover sørger de indarbejdede pelotter for en tydelig massageeffekt. Det gennemtestede medi compression-strik reducerer hævelser og sørger dermed for bedre ydeevne.

Proprioceptionen din ”sjette sans”, stimuleres af den effektive komprimerende virkning og giver dig en fornemmelse af maksimal stabilitet. De ”korte helte” beskytter mod skader, lindrer besvær og understøtter dig på vej mod suveræne ydelser. En oplagt strømpe til genoptræning efter akillessensebetændelse

Varens originale navn: CEP ortho achilles support short socks, black, women

Funktioner

• Lindrer smerter omkring akillessene

• Skummet former sig efter din anatomi ved kropsvarme

• Anatomisk pasform

• Perfekt støtte, særligt under sport

• Forøget blodgennemstrømning

• Kan maskinvaskes ved 30 grader

Størrelsesguide

Mål det smalleste/nederste sted på læggen for at finde den rigtige størrelse.

Dame

  • Omkreds: 18-20cm = Str. II

  • Omkreds: 20,5-23cm = Str. III

  • Omkreds: 23,5-26cm = Str. IV

Herre

  • Omkreds: 20,5-23cm = Str. III

  • Omkreds: 23,5-26cm = Str. IV

  • Omkreds: 26,5-29cm = Str. V

Er din læg i en størrelse, der ikke passer ovenstående, så kan du overveje at vælge en damemodel i stedet, da de har anderledes størrelser.

Tekniske specifikationer
MærkeCEP
KønDame
FarveSort
Additional description
YouTube link
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:CEP Ortho Achilles Support Kort Strømpe dame
Din bedømmelse

Fragt og levering

Leveringstid for varer købt i webshoppen er 1-2 hverdage i Danmark.Kaiser Sport og Ortopædi ApS tilbyder levering med GLS via GLS-pakkeshop eller GLS Erhverv. Fragt priser

- Fragtfri levering med GLS-pakkeshop 

- Fragt med GLS-Erhverv DKK 29

- Disse priser er kun pakker til DK

Rettidig levering forudsætter, at GLS overholder deres deadlines, hvilket Kaiser Sport og Ortopædi ikke kan drages til ansvar for.

Vi leverer  pt. kun til Danmark Fortrydelse og returnering
Som kunde i vores webshop har du 365 dage, gældende fra den dag varen leveres til dig eller pakkeshop, til at fortryde dit køb – også selvom du har taget varen i brug. Du har ret til at vente med at returnere varen i op til 14 dage efter den dato, hvor du har givet Kaiser Sport og Ortopædi ApS besked om, at købet ønskes fortrudt.

Du hæfter dog for evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at teste den, som du ville gøre i vores fysiske butik. Dvs. for løbeskos vedkommende kan du teste dem kort på løbebånd, som du også gør i butikken, men udendørs brug eller flere timer på løbebånd vil medføre en værdiforringelse.

En eventuel værdiforringelse vil blive beregnet som forskellen mellem varens salgspris og varens markedspris ved salg efter tilbageleveringen. Dvs., at Kaiser Sport og Ortopædi ApS vurderer, hvad vi kan sælge varen til, og det er det beløb, du får retur. Hvis varen pga. brug ikke har nogen værdi, har du som køber ikke krav på at få købesummen retur. Hvis vi derimod kan sælge varen igen til fuld pris, får du selvfølgelig det fulde beløb retur. Det beløb, du evt. skal have retur, vil blive sat ind på det betalingskort, du brugte til købet. 

Du bærer selv risikoen for varen, indtil vi har modtaget den, dvs. hvis den forsvinder eller går i stykker under transporten, er det dig selv, der hæfter for varen. Du skal så vidt muligt returnere i original emballage og inkl. prisskilte. Du betaler selv for at sende varen tilbage til os i forbindelse med fortrydelse og returnering.