-30%

CEP Ortho Knee Sleeve

Style:
WO11V6

Populære knæbind fra CEP, der er gennemtestet og fås i hele syv forskellige størrelser. Dette knæbind yder god støtte og kompression til dit knæled og sidder utroligt komfortabel pga. det anatomiske 3D-design, men det kræver at du finder den rigtige størrelse.

Læs mere...
DKK 210
Normalpris DKK 300


Om CEP Knæbindet

CEP kan meget mere end at lave verdens bedste strømper. Qua deres medicinske baggrund med Medi i ryggen er også deres støttebind og bandager i sin helt egen klasse; exceptionel pasform og funktion.

Udformningen af knæbindet gør at det bliver siddende præcis hvor det skal og understøtter således blodgennemstrømningen og er samtidig med til at modvirke hævelser.

En af de klart vigtigste funktioner er selvfølgelig at yde dig støtte omkring dit knæled og særligt under fysisk aktivitet vil du mærke den meget støttende effekt af knæbindet.

Varens originale navn: CEP ortho knee sleeve*, black/grey

Funktioner

• Maksimal stabilitet for muskler og led

• Modvirker hævelser

• Anatomisk pasform

• Støtter knæleddet, særligt under fysisk aktivitet

• Silikonebåndet sikrer, at bindet bliver på sin plads

• Kan skylles i rent vand efter brug

Størrelsesguide

Du skal måle 15cm over knæet og 5cm under for at finde den rette størrelse. Hvis du er i mellem to størrelser anbefaler vi, at du vælger den mindste for at sikre optimal støtte.

Unisex

  • Læg omkreds: 25-28cm, lår omkreds 37-41cm = Str. I

  • Læg omkreds: 28-31cm, lår omkreds 41-43cm = Str. II

  • Læg omkreds: 31-34cm, lår omkreds 43-46cm = Str. III

  • Læg omkreds: 34-37cm, lår omkreds 46-49cm = Str. IV

  • Læg omkreds: 37-40cm, lår omkreds 49-52cm = Str. V

  • Læg omkreds: 40-43cm, lår omkreds 52-56cm = Str. VI

  • Læg omkreds: 43-46cm, lår omkreds 56-58cm = Str. VII

Tekniske specifikationer
Mærke CEP
Køn Unisex
Farve Sort
Additional description
YouTube link

Fragt og levering

Leveringstid for varer købt i webshoppen er 1-2 hverdage i Danmark.Kaiser Sport og Ortopædi ApS tilbyder levering med GLS via GLS-pakkeshop eller GLS Erhverv. Fragt priser

- Fragtfri levering med GLS-pakkeshop 

- Fragt med GLS-Erhverv DKK 29

- Disse priser er kun pakker til DK

Rettidig levering forudsætter, at GLS overholder deres deadlines, hvilket Kaiser Sport og Ortopædi ikke kan drages til ansvar for.

Vi leverer  pt. kun til Danmark Fortrydelse og returnering
Som kunde i vores webshop har du 365 dage, gældende fra den dag varen leveres til dig eller pakkeshop, til at fortryde dit køb – også selvom du har taget varen i brug. Du har ret til at vente med at returnere varen i op til 14 dage efter den dato, hvor du har givet Kaiser Sport og Ortopædi ApS besked om, at købet ønskes fortrudt.

Du hæfter dog for evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at teste den, som du ville gøre i vores fysiske butik. Dvs. for løbeskos vedkommende kan du teste dem kort på løbebånd, som du også gør i butikken, men udendørs brug eller flere timer på løbebånd vil medføre en værdiforringelse.

En eventuel værdiforringelse vil blive beregnet som forskellen mellem varens salgspris og varens markedspris ved salg efter tilbageleveringen. Dvs., at Kaiser Sport og Ortopædi ApS vurderer, hvad vi kan sælge varen til, og det er det beløb, du får retur. Hvis varen pga. brug ikke har nogen værdi, har du som køber ikke krav på at få købesummen retur. Hvis vi derimod kan sælge varen igen til fuld pris, får du selvfølgelig det fulde beløb retur. Det beløb, du evt. skal have retur, vil blive sat ind på det betalingskort, du brugte til købet. 

Du bærer selv risikoen for varen, indtil vi har modtaget den, dvs. hvis den forsvinder eller går i stykker under transporten, er det dig selv, der hæfter for varen. Du skal så vidt muligt returnere i original emballage og inkl. prisskilte. Du betaler selv for at sende varen tilbage til os i forbindelse med fortrydelse og returnering.