-50%

CEP Run 2in1 Shorts 3.0 Black dame

Style:
W9A15K

Dette er videreudvikling af den bragende succes med CEPs første udgaver af deres super letter 2in1 shorts. Disse forener den ultralette short med CEPs velkendte kompression omkring låret ved den indbyggede kompressionstight.

Denne model er i sort, der findes også en lækker udgave i grå.

Læs mere...
DKK 450
Normalpris DKK 900


Om CEP 2in1 Shorts

Dette er videreudvikling af den bragende succes med CEPs første udgaver af deres super letter 2in1 shorts. Disse forener den ultralette short med CEPs velkendte kompression omkring låret ved den indbyggede kompressionstight.

Pasformen er som altid med CEP, fuldstændig perfekt, forudsat at du selvfølgelig finder frem til den helt rigtige størrelse. Du får med denne 2in1 short virkelig det bedste af begge verdener; kompression og løstsiddene shorts på en og samme tid.

Materialet på yder-shorten er utrolig let og det giver virkelig en dejlig let følelse, du vil uden tvivl blive overrasket over hvor lette disse 2in1 shorts føles

Varens originale navn: CEP run 2in1 shorts 3.0, women, black/black

Funktioner

• Gradueret kompression

• 2 lommer inkl én nøgleclips

• Anatomisk pasform

• Gode varme/fugtregulerende egenskaber

• Flade syninger - mindsker irritation

• Snørre omkring livet

• Føles meget lette

Størrelsesguide

Mål omkring midten af låret, mens benet holdes bøjet, f.eks. med foden på en stol.

Dame

  • Omkreds: 40-50cm = Str. I (XS)

  • Omkreds: 45-55cm = Str. II (S)

  • Omkreds: 50-60cm = Str. III (M)

  • Omkreds: 55-65cm = Str. IV (L)

  • Omkreds: 60-70cm = Str. V (XL)

Er dine mål imellem to størrelser, anbefaler vi at du vælger den mindste, for at sikre optimal kompression.

Tekniske specifikationer
MærkeCEP
KønDame
FarveSort
Additional description
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:CEP Run 2in1 Shorts 3.0 Black dame
Din bedømmelse

Fragt og levering

Leveringstid for varer købt i webshoppen er 1-2 hverdage i Danmark.Kaiser Sport og Ortopædi ApS tilbyder levering med GLS via GLS-pakkeshop eller GLS Erhverv. Fragt priser

- Fragtfri levering med GLS-pakkeshop 

- Fragt med GLS-Erhverv DKK 29

- Disse priser er kun pakker til DK

Rettidig levering forudsætter, at GLS overholder deres deadlines, hvilket Kaiser Sport og Ortopædi ikke kan drages til ansvar for.

Vi leverer  pt. kun til Danmark Fortrydelse og returnering
Som kunde i vores webshop har du 365 dage, gældende fra den dag varen leveres til dig eller pakkeshop, til at fortryde dit køb – også selvom du har taget varen i brug. Du har ret til at vente med at returnere varen i op til 14 dage efter den dato, hvor du har givet Kaiser Sport og Ortopædi ApS besked om, at købet ønskes fortrudt.

Du hæfter dog for evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at teste den, som du ville gøre i vores fysiske butik. Dvs. for løbeskos vedkommende kan du teste dem kort på løbebånd, som du også gør i butikken, men udendørs brug eller flere timer på løbebånd vil medføre en værdiforringelse.

En eventuel værdiforringelse vil blive beregnet som forskellen mellem varens salgspris og varens markedspris ved salg efter tilbageleveringen. Dvs., at Kaiser Sport og Ortopædi ApS vurderer, hvad vi kan sælge varen til, og det er det beløb, du får retur. Hvis varen pga. brug ikke har nogen værdi, har du som køber ikke krav på at få købesummen retur. Hvis vi derimod kan sælge varen igen til fuld pris, får du selvfølgelig det fulde beløb retur. Det beløb, du evt. skal have retur, vil blive sat ind på det betalingskort, du brugte til købet. 

Du bærer selv risikoen for varen, indtil vi har modtaget den, dvs. hvis den forsvinder eller går i stykker under transporten, er det dig selv, der hæfter for varen. Du skal så vidt muligt returnere i original emballage og inkl. prisskilte. Du betaler selv for at sende varen tilbage til os i forbindelse med fortrydelse og returnering.