Kaiser Sport & Ortopædi x Covid-19

Opdateret d. 17.04.20

VI HOLDER ÅBENT I KSO-BUTIKKERNE OG PÅ KSO-KLINIKKERNE

I butikkerne: Alle KSO-butikker holder åbent, men KUN via vores gratis tidsbooking. På den måde kan vi regulere antallet af personer i vores KSO-butikker og ekspedere med tilstrækkelig afstand. Vi kan ydermere ligge pauser ind i løbet af dagen og rengøre butikken grundigt. Du kan altså ikke komme forbi os uden en tidsbooking. Book tid her

På klinikkerne: 16. april blev det bestemt af myndighederne at erhverv som fysioterapi, osteotapi, fodklinikker, massage m.m. kan genåbne. Derfor er vores klinikker nu åbne. Vi tager dog en række forbehold, som du kan læse mere om herunder. Se vores behandlingstilbud her

Vi skal passe på hinanden: Derfor har vi en række forbehold som du kan læse i afsnittet herunder. Heraf kan det nævnes, at du finder håndsprit i alle vores KSO-huse og at du i vores loungeområder og kundetoiletter kan vaske hænder. Her forlanger vi, at du vasker hænder før og efter din ekspedition og vi tager ikke imod kontanter.

FÅ UDDYBENDE SVAR PÅ DINE SPØRGSMÅL HER

Serviceinfo vedrørende Coronavirus: Vi følger nøje med i udviklingen af Covid-19 og er fuldt ud opmærksomme på de nyeste forbehold regeringen har taget ift. at begrænse smitten mest muligt. Vi vægter din og vores medarbejderes sikkerhed og sundhed højt. Derfor følger vi, til enhver tid, Sundhedsstyrelsens retningslinjer. Vi vurderer løbende situationen, så vi kan minimere alle risici, når du kommer som gæst hos os.

__________


Vores butikker holder åbent som normalt. Dog kun ved tidsbooking. Fysioterapi, massage og osteopati åbner igen fra 20. april efter udvidelse af regeringens "genåbningsplan" for Danmark. Vi tilbyder således stadig produktion og udlevering af fodindlæg. Vi tager selvfølgelig vores forholdsregler.

Disse forholdsregler tager vi:

Via vores service om tidsbooking kan vi regulere antallet af personer i KSO-butikkerne til maksimalt 10. Det er derfor et nødvendigt krav, at du booker tid og du kan desværre ikke komme forbi uden en bestilt tid. 

Du skal vaske hænder og spritte hænder af før og efter vores ekspedition i vores loungeområde eller på vores kundetoiletter.

Vi har sat håndsprit op flere steder i vores KSO-huse, så du nemt kan descinficere dine hænder.

Vi gør rent, spritter vores måleudstyr, brikse og løbebånd af flere gange dagligt - både i i butik og i klinkrum. Endvidere spritter personalet ligeledes regelmæssigt selv deres hænder.

Vores koncept, som bygger på 1:1 rådgivning gør det muligt for os at holde den fornødne afstand i vores ekspeditioner.

Bliv hjemme hvis du har været i en smittezone* og afvent i 14 dage. Har du booket tid til et besøg hos os, så kontakt os på info@kaisersport.dk, så om-booker vi din tid.

Vores personale er informeret om, at hvis de mærker nogle symptomer på sygdom eller har de været i smittezone, bedes de holde sig hjemme i foreløbigt 14 dage.

Vi undlader håndtryk og al unødig kropskontakt.

__________

Vi holder dig opdateret løbende her på siden. Ved spørgsmål kontakt os på info@kaisersport.dk eller på telefon 38 28 69 89 (Hverdage: 09-15). Du kan også booke et telefonopkald her.

* Få relevant information om Covid-19 på Statens Serum Institut hjemmeside herANDRE LØBERE SHOPPEDE