Kaiser Sport & Ortopædi x Covid-19

Opdateret d. 17.03.20

Den 17. marts blev det bestemt af myndighederne, at alle butikker, der ikke omfatter medicinal- og dagligvarebranchen skal tage ekstraordinære forbehold i brug for at sikre at smitten ikke breder sig. Herunder at der ikke må samles mere end 10 personer i vores KSO-butikker.

VI HOLDER ÅBEN

Derfor holder vi stadig åben, men KUN via vores gratis tidsbooking. På den måde kan vi regulere antallet af personer i vores KSO-butikker og ekspedere med tilstrækkelig afstand. Vi kan ydermere ligge pauser ind i løbet af dagen og rengøre butikken grundigt. Du kan altså ikke komme forbi os uden en tidsbooking.

Vi udvider samtidig vores åbningstider fra 07-21. På den måde kan vi fortsat møde og hjælpe de af jer, som har behov for vores assistance.

VI SKAL PASSE PÅ HINANDEN

Derfor har vi en række forbehold som du kan læse i afsnittet herunder. Heraf kan det nævnes, at du finder håndsprit i alle vores KSO-huse og at du i vores loungeområder og kundetoiletter kan vaske hænder. Her forlanger vi, at du vasker hænder før og efter din ekspedition og vi tager ikke imod kontanter.

Få uddybende svar på dine spørgsmål om Covid-19 og Kaiser Sport & Ortopædi her:

Serviceinfo vedrørende Coronavirus: Vi følger nøje med i udviklingen af Covid-19 og er fuldt ud opmærksomme på de nyeste forbehold regeringen har taget ift. at begrænse smitten mest muligt. Vi vægter din og vores medarbejderes sikkerhed og sundhed højt. Derfor følger vi, til enhver tid, Sundhedsstyrelsens retningslinjer. Vi vurderer løbende situationen, så vi kan minimere alle risici, når du kommer som gæst hos os.

__________


Vores butikker holder åbent som normalt. Dog kun ved tidsbooking. Fysioterapi, massage og osteopati er midlertidigt lukket ned, efter anbefaling fra Sundhedsstyrelsen. Vi tilbyder stadig produktion og udlevering af fodindlæg. Vi tager selvfølgelig vores forholdsregler.

Disse forholdsregler tager vi:

Via vores service om tidsbooking kan vi regulere antallet af personer i KSO-butikkerne til maksimalt 10. Det er derfor et nødvendigt krav at du booker tid og du kan desværre ikke komme forbi uden en bestilt tid. 

Du skal vaske hænder og sprite hænder af før og efter vores ekspedition i vores loungeormåde eller på vores kundetoiletter.

Vi har sat håndsprit op flere steder i vores KSO-butikker, så du nemt kan descinficére dine hænder.

Vi gør rent, spritter vores måleudstyr, brikse og løbebånd af flere gange dagligt.

Vores koncept, som bygger på 1:1 rådgivning gør det muligt for os at holde den fornødne afstand i vores ekspeditioner.

Bliv hjemme hvis du har været i en smittezone* og afvent i 14 dage. Har du booket tid til et besøg hos os, så kontakt os på info@kaisersport.dk, så om-booker vi din tid.

Vores personale er informeret om, at hvis de mærker nogle symptomer på sygdom eller har de været i smittezone, bedes de holde sig hjemme i foreløbigt 14 dage.

Vi undlader al håndtryk og unødig kropskontakt.

__________

Vi holder dig opdateret løbende her på siden. Ved spørgsmål kontakt os på info@kaisersport.dk eller på telefon 38 28 69 89 (Hverdage: 09-15). Du kan også booke et telefonopkald her.

* Få relevant information om Covid-19 på Statens Serum Institut hjemmeside her

Info om sundhedsfaglige klinikbehandlinger

Fysioterapi, massage og osteopati: 

Sundhedsstyrelsen meldte d.12.03. meget klart ud; Al unødvendig behandling skal udskydes. Vi ser os derfor nødsaget til at lukke klinikken for fysioterapi, massage og osteopati fra denne dato. Alle patienter, som har en tid hos os vil blive kontaktet, så vi sammen kan finde ud af hvornår behandlingen kan genoptages.

Hvis der skulle opstå situationer, hvor du har spørgsmål vedrørende skader eller andre problematikker, er du velkommen til at ringe til os, og så vil vi rådgive jer bedst muligt over telefonen.

Fodindlæg:

Vi tilbyder fortsat fodindlæg til vores kunder, dog uden fysioterapeutisk behandling. 
Vi anbefaler dig at ringe til os, hvis du har uddybende spørgsmål. 
Kontakt: 38 28 69 89ANDRE LØBERE SHOPPEDE