INFO VEDR. COVID-19

________

Klinikkerne er åbne: Alle KSO-klinikker holder åbent som normalt. Fysioterapi er ikke omfattet af de nye corona-restriktioner*

Butikkerne er lukket: Alle KSO-butikker holder lukket frem til 01.03.21.

Vi skal passe på hinanden: Derfor har vi en række forbehold. Heraf kan det nævnes, at du finder håndsprit i alle vores KSO-huse og at du i vores loungeområder og på vores kundetoiletter skal vaske hænder.

*Vores klinikker for fysioterapi og ortopædiske indlæg holder åbent som normalt resten af året. Massage er undtaget og åbner igen 01.03.21.

Klinikker for fysioterapi er del af sundhedsvæsenet og er derfor åbne for patienterne. Kilde: Danske Fysioterapueter 

FÅ UDDYBENDE SVAR PÅ DINE SPØRGSMÅL HER

Serviceinfo vedrørende Coronavirus: Vi følger nøje med i udviklingen af Covid-19 og er fuldt ud opmærksomme på de nyeste forbehold regeringen har taget ift. at begrænse smitten mest muligt. Vi vægter din og vores medarbejderes sikkerhed og sundhed højt. Derfor følger vi, til enhver tid, Sundhedsstyrelsens retningslinjer. Vi vurderer løbende situationen, så vi kan minimere alle risici, når du kommer som gæst hos os.

__________

Disse forholdsregler tager vi:

Du skal vaske hænder og spritte hænder af før og efter vores ekspedition i vores loungeområde eller på vores kundetoiletter.

Vi har sat håndsprit op flere steder i vores KSO-huse, så du nemt kan descinficere dine hænder.

Vi gør rent, spritter vores måleudstyr, brikse og løbebånd af flere gange dagligt - både i i butik og i klinkrum. Endvidere spritter personalet ligeledes regelmæssigt selv deres hænder.

Vores koncept, som bygger på 1:1 rådgivning gør det muligt for os at holde den fornødne afstand i vores ekspeditioner.

Bliv hjemme hvis du har været i en smittezone* og afvent i 14 dage. Har du booket tid til et besøg hos os, så kontakt os på info@kaisersport.dk, så om-booker vi din tid.

Vores personale er informeret om, at hvis de mærker nogle symptomer på sygdom eller har de været i smittezone, bedes de holde sig hjemme i foreløbigt 14 dage.

Vi undlader håndtryk og al unødig kropskontakt.

__________

Vi holder dig opdateret løbende her på siden. Ved spørgsmål kontakt os på info@kaisersport.dk eller på telefon 38 28 69 89 (Hverdage: 09-15).

* Få relevant information om Covid-19 på Statens Serum Institut hjemmeside her

Kaiser_logo_SAND_RGBANDRE LØBERE SHOPPEDE