Ashmei Long Sleeve Merino Jersey dame

Style:
99991178
0 kr.
Long Sleeve Merino Jersey fra Ashmei er en langærmet løbetrøje, der er fremstillet i 100 % merinould, der er eminent til at regulere din kropstemperatur og sikre dig maksimal komfort, så du kan yde dit bedste. Den naturlige merinou
Long Sleeve Merino Jersey fra Ashmei er en langærmet løbetrøje, der er fremstillet i 100 % merinould, der er eminent til at regulere din kropstemperatur og sikre dig maksimal komfort, så du kan yde dit bedste. Den naturlige merinould har antimikrobielle egenskaber og holder bakterievækst, der forårsager dårlig lugt, på afstand. Du kan sagtens have trøjen på flere gange uden at vaske den.
 
Merinoulden er superblød, og du vil ikke føle den kradsende og ”prikkende” fornemmelse, som du måske kender fra andet tøj med uld i.
 
Der er en lynlåslomme i siden til din telefon, nøgler eller andre små værdigenstande, og lynlåsen i halsen giver dig mulighed for at lyne ned, hvis du skulle få brug for det på løbeturen.
 
Facts
  • Egenskaber: Merinould sikrer den rette kropstemperatur, komfort og åndbarhed, sikker opbevaringslomme, flatlock sømme, reflekser og lynlås
  • Materiale: 100 % merinould