Ashmei Running Skort dame

Style:
Ashmeis skort/tights indeholder merinould, som er den eneste fiber, der regulerer din kropstemperatur og holder dig kølig, når det er varmt og varm, når det er koldt. Derfor er der superfint merinould i disse tights, så du kan b

Shop online med fri fragt & 365 dages retur.

Beskrivelse / Ashmei Running Skort dame

Ashmeis skort/tights indeholder merinould, som er den eneste fiber, der regulerer din kropstemperatur og holder dig kølig, når det er varmt og varm, når det er koldt. Derfor er der superfint merinould i disse tights, så du kan bruge dem hele året rundt. Det er naturlige garn har antibakteriel funktion og holder derfor ikke på bakterier, der forårsager den ubehagelige lugt, som syntetiske stoffer får efter et stykke tid.
 
Der er tilføjet strech, som giver en let komprimerende effekt på din lårmuskel, så du kan bevare din kraft under løb. Herudover giver det en god pasform, der, sammen med flatlocked sømme, eliminerer gnidning.
 
En let stretch-nederdel er integreret i linningen. Den indeholder en funktionel lynlåslomme bagpå, til fx din iPhone, og ekstra ventilation i siderne.
 
Facts

  • Egenskaber: Meget fint merinould regulerer kulde og varme, meget åndbar, let kompression omkring lårene, flatlocked sømme, ekstra ventilation i nederdelens sider, lynlåslomme til fx mobiltelefon, elastik i taljen med snøre, reflekser
  • Materiale skørt: 82% polyamid, 15% elastan
  • Materiale tights: 45% meget fint merinould, 44% nylon, 11% elastan