Asics Gel-Pulse 8 GTX dame

Style:
99993368
0 kr.

Asics Gel-Pulse 8 GTX er både en god allround løbesko til trail men måske mere en fantastisk gå-sko. Skoen er bygget på en mellemsål af spEVA, som sikrer dig en ualmidelig rar stødabsorbering. Den har yde

Asics Gel-Pulse 8 GTX er både en god allround løbesko til trail men måske mere en fantastisk gå-sko. Skoen er bygget på en mellemsål af spEVA, som sikrer dig en ualmidelig rar stødabsorbering. Den har ydermere ekstra støddæmpning i form af GEL placeret anatomisk korrekt i bagfoden.

 

Skoen er helt fantastisk til folk med behov for ekstra stabilitet! Gel-Pulse 8 GTX har en ekstrem fast hælkappe og sikrer dig dermed en stabil og korrekt fodafvikling. Som et ekstra plus er denne sko også vandtæt, da den har en indbygget Gore-Tex membran i overdelen.

 

KSO-eksperterne vurderer: En absolut vinder til de fleste mennesker – ja, en af de sko, man bare elsker at træde ned i. Gel-Pulse 8 GTX fungerer meget stabilt, og via vores klinik har vi særdeles gode erfaringer med at benytte denne sko til folk med fodindlæg. Skoen har en unik evne til at hjælpe brugeren til en korrekt fodafvikling og vil dermed være med til at aflaste fødder, knæ, ryg mv. Vi kipper med hatten og siger ”tak Asics”.

 

Størrelsesguide: Vores størrelser er angivet i US, se hvad de svarer til i EU i guiden længere oppe

 

Facts

  • Kollektion: Efterår/vinter 2016-2017
  • Vægt: 260 g
  • Hælspring: 10 mm