Brooks Dyad Walker dame

Style:
Brooks Dyad Walker er en ideel sko til dagligdagsbrug eller de lange traveture. Brooks har taget alle de gode egenskaber fra udgaven til løb og lagt dem ind i en gå-sko. En lige læst i skoen giver en bred og stabi

Shop online med fri fragt & 365 dages retur.

Beskrivelse / Brooks Dyad Walker dame

Brooks Dyad Walker er en ideel sko til dagligdagsbrug eller de lange traveture. Brooks har taget alle de gode egenskaber fra udgaven til løb og lagt dem ind i en gå-sko. En lige læst i skoen giver en bred og stabil base for foden, som gør, at den er velegnet til specialfremstillede fodindlæg. Overdelen i kernelæder tilpasser sig foden rigtig fint, - jo mere du bruger den, jo bedre bliver pasformen.

 

KSO-eksperterne siger: Vi oplever i butikken, at Dyad Walker fra Brooks er en neutral, stabil gå-sko, der fungerer rigtig godt som hverdagssko eller som gå-/vandresko. Skoen formår med sin brede læst og store stødabsorbering at skabe en blød, naturlig afvikling og sikrer god komfort på lange ture samtidig med, den formår at holde stabiliteten. En sko, der især kan være god, for en lidt tungere person.

 

Størrelsesguide: Vores størrelser er angivet i US, se hvad de svarer til i EU i guiden længere oppe

 

Facts

  • Kollektion: Efterår/vinter 2016-2017
  • Vægt: 310 g
  • Pasform: Neutral
  • Hælspring: 12 mm