Brooks Ugly Sweater Christmas Levitate 2 dame

Style:
1202791B322
0 kr.

Med et forfærdeligt festligt udtryk, ustoppelig stødabsorbering og et responsivt afsæt er Brooks Ugly Sweater Christmas Levitate 2 skabt til løberen, der ikke er bange for at skille sig ud. Og iøvrigt ikke kigger sig tilbage.

Vi har selvfølgelig Brooks Levitate 2 Ugly Xmas dame i vores sortiment. Har du specifikke ønsker til størrelser, der ikke vises er du velkommen til at kontakte os, så undersøger vi muligheden for at bestille hjem.
Tekniske specifikationer
 DANMARKSPREMIERE


Årets mest skøre sko er netop landet. Brooks Ugly Sweater Christmas er en del af Brooks limiteret special editions og forhandles kun hos Kaiser Sport og Ortopædi i Danmark. Vi har et begrænset antal, så det er med at være hurtig hvis dine løbesko skal være talk of the town på din næste løbetur med vennerne.
HAPPY UGLY CHRISTMAS


Nu kan du løbe julen i møde i et par forfærdelig festlige løbesko, der med sikkerhed vil aftvinge elevatorblikke, sprede smil og måske skabe lidt misundelse. Modellen henter sin inspiration i - ja undskyld vi siger det - grimme julesweaters. Heraf navnet Ugly Sweater Christmas - en hyldest til de festlige sweaters.