Brooks Launch 6 St Patty's dame

Style:
1202851B349
Brooks Launch 6, til dame, rækker ud efter løberen med neutral løbestil, der søger en forholdvis let sko med et responsivt afsæt
Brooks Launch 6, til dame, rækker ud efter løberen med neutral løbestil, der søger en forholdvis let sko med et responsivt afsæt. På trods af den responsive konstruktion yder Brooks Launch 6 stadig en god støddæmpning til de lidt længere løbeture. Skoens overdel er opdateret i let meshmateriale, der giver fornyet åndbar og let følelse omkring foden. Brooks nye BioMoGo DNA mellemsålsmateriale optimerer skoens vægt, levetid, affjedring og danner en visuel wow effekt. Med et drop på 10 mm er modellen skånsom ift. akillessenen og med en vægt på ca. 220 gram er modellen et godt mix af en temposko til længere intervaller og en mængdetræningssko.
Tekniske specifikationer
 


Køb Brooks st. patricks day løbesko til dame og herre på kaisersport.dk med fri fragt og 365 dages retur
PLUDSELIG BLEV DEN IRSKE NATIONALDAG HØJAKTUEL HERHJEMME

Endnu en gang formår Brooks at peppe (løbe)fest op. Denne gang med deres eye-catching og stærkt limiteret St. Patrick's Day Launch 6-løbesko.

I december tog Brooks Happy Ugly X-Mas-løbeskoen vores webshop med storm. Nu skaber Brooks endnu en gang smil på vores læber. Dog synes vi at St. Patrick's Day-løbeskoen udstråler en del mere stil og charme end den forfærdelige festlige/grimme julesko.