Mizuno Wave Lightning Z2 dame

Style:
99993275
0 kr.

Wave Lightning Z2 fra Mizuno har en sømløs overdel, hvilket øger komforten og mindsker vægten. Skoen har en PoWnCe mellemsål, som er et lettere støddæmpningsmateriale end tidligere. I forfoden er der indlagt S

Wave Lightning Z2 fra Mizuno har en sømløs overdel, hvilket øger komforten og mindsker vægten. Skoen har en PoWnCe mellemsål, som er et lettere støddæmpningsmateriale end tidligere. I forfoden er der indlagt SR Touch for bedre støddæmpning. Med DynamotionFit og Dynamotion Groove øges komforten og fleksibiliteten omkring overdel og sål, - dog uden at gå på kompromis med stabiliteten og aflastning af fødderne.

 

KSO-eksperterne vurderer: Vi har i butikken testet, filmet, vredet skoen osv. Helt unikt ved Wave Lightning Z2 er, at den bare passer de fleste fødder. Det er en rigtig god allround sko, som med den sømløse overdel kan give sig og tilpasse sig både brede og mellembrede fødder. På håndboldbanen vurderer vi den som oplagt til fløj og bagspiller, da den er let men samtidig meget stabil. Bruger du fodindlæg, vil de passe perfekt i denne model.

 

Størrelsesguide: Vores størrelser er angivet i US, se hvad de svarer til i EU i guiden længere oppe

Facts

  • Kollektion: Efterår/vinter 2016-2017
  • Vægt: 260 g
  • Fremstillet til: Volleyball - også egnet til fx håndbold