-50%

Saucony Hurricane ISO 4 dame

Style:
99994676
775 kr.
Normalpris 1.550 kr.

Hurricane ISO 4 fra Saucony er mængdetræningsskoen med moderat stabilitet, som giver dig ultimativ komfort og maksimal støddæmpning! Derfor er løbeskoen et oplagt valg til løberen der søger en luksuriøs løbesko til mange k

Hurricane ISO 4 fra Saucony er mængdetræningsskoen med moderat stabilitet, som giver dig ultimativ komfort og maksimal støddæmpning! Derfor er løbeskoen et oplagt valg til løberen der søger en luksuriøs løbesko til mange kilometer.

 

EVERUN giver hele 83% tilbage i energi, hvor en traditionel EVA-mellemsål må nøjes med 75%. Den øgede støddæmpning giver en fantastisk løbsoplevelse og et skånsomt løb. EVERUN støddæmpningsmateriale er placeret lige under foden og den konstruktion giver en unik støddæmpning, som tilpasser sig foden hele vejen igennem løbsafviklingen.

 

Overdelen i ISOFIT smyger sig om din fod og sikrer en dynamisk pasform hele vejen igennem løbsafviklingen. TRI-FLEX ydersålen giver et enestående greb, bedre trykudjævning og et mere effektivt afsæt.

 

Størrelsesguide: Vores størrelser er angivet i US, se hvad de svarer til i EU i guiden længere oppe

 

Facts

  • Vægt: 278 g
  • Hælspring: 8 mm
  • Overdel: ISOFIT overdelen smyger sig om foden for at giver en super komfort samtidig med, at fod og sko arbejder i harmoni med hinanden.
  • Mellemsål: EVERUN støddæmpning placeret lige under foden, giver energien 83% tilbage
  • Slidsål: TRI-FLEX giver solidt greb, bedre trykudjævning og effektivt afsæt