CEP Clone W

Style:
clone-w

Leveringstid
1-2 hverdage

DKK 2.500
Clone Recovery Tights fra CEP består af over 40 personlige mål, og det kræver derfor en speciel uddannelse at måle op til CLONE. Ring på 38 28 69 89 hverdage mellem kl. 9 og 15 og bestil en tid til opmåling i butikken på Frederi
Clone Recovery Tights fra CEP består af over 40 personlige mål, og det kræver derfor en speciel uddannelse at måle op til CLONE. Ring på 38 28 69 89 hverdage mellem kl. 9 og 15 og bestil en tid til opmåling i butikken på Frederikssundsvej 143. Prisen for dine skræddersyede tights er 2.000 kr.
 
Dine skræddersyede recovery tights bliver specialsyet på CEPs fabrik i Tyskland, Medi har over 60 års erfaring med kompression. Der er 3 års kompressionsgaranti på dine restitutionstights!
 
Brug CEP CLONE efter din træning. De forøger blodcirkulationen og søger for, at du hele tiden får friskt og iltet blod gennem musklerne. Det giver en forbedret restitution, og gør dig hurtigere klar til næste træningspas.
 
CEP CLONE har åben fodsektion. Det skyldes, at der ikke er venepumper i foden, cirkulationen sker, når vi går eller løber. For at foden ikke hæver op når du restituerer, skal der derfor være kompression i foden for at få optimal blodcirkulation, trykket skal være størst i foden og faldende op mod hjertet.
 
CEP CLONE er beregnet til den seriøse atlet, der træner mange timer om ugen og har en stor træningsbelastning. Det kan fx være triatlon, cross fit, styrketræning, løb eller andre professionelle sportsgrene. Brug dem op til 3 timer af gangen efter hård træning eller et par dage op til en hård konkurrence.

Læs evt. mere her
 
Facts
  • Reducerer mælkesyre og mindsker muskelømhed
  • Ekstra stærk kompression med mærkbar restitutionseffekt
  • Præcist defineret kompressionsprofil i benene
  • Åben fodsektion fremmer den generelle blodcirkulation, forebygger overbelastning og fremskynder forbrændingen
  • Meget åndbart stof lader huden ånde og garanterer en ideel varme- og fugtighedsregulering, - også når du har dem på under dit almindelige tøj
  • Super god pasform og virkelig god effekt takket være den specielle måleproces med flere målepunkter
  • Fremstillet af 75% polyamid og 25% spandex