DonJoy Reaction Knee Brace

Style:
99991297
Optimal anvendelse
Den nye Reaction Knee Brace fra DonJoy er, med sit elastiske netsystem, en effektiv bandage til generelle knæsmerter på forsiden og et godt alternativ til almindelige knæbind.
 
Kn Læs mere...
DKK 1.050
Optimal anvendelse
Den nye Reaction Knee Brace fra DonJoy er, med sit elastiske netsystem, en effektiv bandage til generelle knæsmerter på forsiden og et godt alternativ til almindelige knæbind.
 
Knæbandagen kan bruges af alle, uafhængigt af aktivitetsniveau, ved generelle knæsmerter såsom:
 • Chondromalacia Patella (også kaldet teater- eller biografknæ)
 • Osgood-Schlatter Disease (smerter øverst på fremspringet på skinnebenet under knæskallen)
 • generelle slidskader bag på knæskallen og øvrige involverede ledflader på lårben og skinneben
 • inflammatoriske skader i lårmuskel og knæskalssene
 
Fordele og egenskaber
 • Progressiv smertelindring: Det fleksible og dynamiske netdesign fordeler og optimerer kræfterne og bevægelserne omkring knæets forside og knæskal. Det elastiske net nedsætter aktivt smerterne omkring knæets forside, hjælper knæet til et optimalt bevægemønster og absorberer dermed belastningssmerter i overbelastet væv. Knæbandagens dynamiske tilpasningsevne, strækevne og kompression øger knæleddets stillingssans og forstærker ubevidst opmærksomheden til knæets bevægelser.
 • Åben skinne giver bedre komfort og en tættere pasform omkring knæskallen, idet den opfanger knæets anatomiske opbygning. Mesh er også med til at give en behagelig pasform og er samtidig meget åndbart. Den overordnede fornemmelse er, at du føler dig langt mindre begrænset end ved brug af almindelige knæbind.
 • Med to fleksible omdrejningspunkter i bandagens sider assisteres knæet til at arbejde i en naturlig udgangsstilling.
 • De justerbare remme hjælper til at holde bandagen på plads under daglig aktivitet og sport. Remmene kan tilpasses efter ønsket komfort og grad af elasticitet.
 • Inderstrømpen giver bedre komfort under bandagen. Den hjælper med at forebygge irriteret hud, indeholder kompression og kan hjælpe med give en mere komplet følelse af bandagen. Bandagen fungerer også fint uden inderstrømpen, så det er valgfrit, om du vil benytte den eller ej.

Størrelse
Lårets omkreds målt 15 cm over midten af knæskallen.
 • XS/S = 33-47cm
 • M/L = 47-60cm
 • XL/XXL = 60-75cm

Er du i tvivl om, hvorvidt dette er den rigtige bandage for dig, så ring til os på tlf. 38 28 69 89 på hverdage mellem kl. 9 og 15, så hjælper vi dig. 
Tekniske specifikationer
KønUnisex
MærkeDonJoy
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:DonJoy Reaction Knee Brace
Din bedømmelse

Fragt og levering

Leveringstid for varer købt i webshoppen er 1-2 hverdage i Danmark.Kaiser Sport og Ortopædi ApS tilbyder levering med GLS via GLS-pakkeshop eller GLS Erhverv. Fragt priser

- Fragtfri levering med GLS-pakkeshop 

- Fragt med GLS-Erhverv DKK 29

- Disse priser er kun pakker til DK

Rettidig levering forudsætter, at GLS overholder deres deadlines, hvilket Kaiser Sport og Ortopædi ikke kan drages til ansvar for.

Vi leverer  pt. kun til Danmark Fortrydelse og returnering
Som kunde i vores webshop har du 365 dage, gældende fra den dag varen leveres til dig eller pakkeshop, til at fortryde dit køb – også selvom du har taget varen i brug. Du har ret til at vente med at returnere varen i op til 14 dage efter den dato, hvor du har givet Kaiser Sport og Ortopædi ApS besked om, at købet ønskes fortrudt.

Du hæfter dog for evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at teste den, som du ville gøre i vores fysiske butik. Dvs. for løbeskos vedkommende kan du teste dem kort på løbebånd, som du også gør i butikken, men udendørs brug eller flere timer på løbebånd vil medføre en værdiforringelse.

En eventuel værdiforringelse vil blive beregnet som forskellen mellem varens salgspris og varens markedspris ved salg efter tilbageleveringen. Dvs., at Kaiser Sport og Ortopædi ApS vurderer, hvad vi kan sælge varen til, og det er det beløb, du får retur. Hvis varen pga. brug ikke har nogen værdi, har du som køber ikke krav på at få købesummen retur. Hvis vi derimod kan sælge varen igen til fuld pris, får du selvfølgelig det fulde beløb retur. Det beløb, du evt. skal have retur, vil blive sat ind på det betalingskort, du brugte til købet. 

Du bærer selv risikoen for varen, indtil vi har modtaget den, dvs. hvis den forsvinder eller går i stykker under transporten, er det dig selv, der hæfter for varen. Du skal så vidt muligt returnere i original emballage og inkl. prisskilte. Du betaler selv for at sende varen tilbage til os i forbindelse med fortrydelse og returnering.