20% rabat til alle, der løber Etape KBH i kaiser sport og på kaisersport.dk


Bliv klar til Etape KBH med 20% rabat i Kaiser Sport og Ortopædi

Alle deltagere i Etape København får 20% rabat* ved fremvisning af tilmeldning i KSO-butikkerne eller online via den rabatkode, der er sendt ud via Etape KBHs nyhedsbrev. Få et forspring og book en KAISER løbetest i dag eller shop online.

Er du ikke tilmeldt Etape KBH kan du stadig nå det. Tilmeld dig her.

ETAPE 1: KASTELLET


På den 8 km lange etape er hovedattraktionen; Kastellet. Kastellet, er et af de bedst bevarede fæstningsanlæg i Nordeuropa, bygget af Christian IV i 1620'erne.

 

LÆS MERE HER


5-års jubilar og humørbombe 

 

Jens Mundeli fra løbeklubben Lynkineserne er en af Etape Københavns faste løbere, rent faktisk har Jens været med i alle de fem år løbet har været afviklet. Vi har stillet Jens fra Lynkineserne et par enkelte spørgsmål omkring sine oplevelser med Etape København. 

 

LÆS HER

ETAPE 2: FREDERIKSBERG


På sommerens 2. etape besøger du hovedstadens grønne pulserende hjerte, Frederiksberg. Etapen der er blevet til i samarbejde med FIF Atletik & Motion, skydes i gang på Frederiksberg Stadion. 

 

LÆS MERE HER


5 DAGE
1 MARATON
UENDELIGE MÆNGDER AF GOD STEMNING

 

ETAPE 3: BISPEBJEG

 

Området omkring Bispebjerg Hospital og Ryparken Idrætsanlæg danner rammen for 3. etape af Etape København 2019. Denne etape er årets korteste, så der er god mulighed for at give den fuld gas.

 

LÆS MERE HER


ETAPE 4: DEN LANGE

 

4. etape går under navnet "den lange", da den 12 km lange rute er ugens længste etape. Ruten foregår udelukkende på Amager Fælled og sender dig rundt på samtlige af de små grusstier i det grønne område.

 

LÆS MERE HER


ETAPE 5: DEN LANGE

 

Etape Københavns sidste etape finder sted ved Københavns største strand; Amager Strand. Etapen laves i samarbejde med Motionsklubben Amager, der glæder sig mindst lige så meget som os til at slutte sommerens løb af med et brag af en løbefest.

 

LÆS MERE HER


Q&A med 5års jubilar Jens Mundeli

Hvordan startede du op med at løbe Etape København?

”Ja, jeg har været med fra start og det er jeg glad for. Jeg har i mange år løbet Etape Bornholm og blev ellevild da jeg høre om et Etapeløb i københavn, det skulle jer være med til.” 

Hvad er det som gør at Etape København er noget specielt for dig- og gør at du vender tilbage hvert år?

”Jeg er meget vild med tanken om at det er forskellige ruter hver år og vi ser noget mere af københavn. Det er en hyggelig måde at opleve nye områder af byen på"

Er der andet som gør at netop dette løb er med på din ”must run” liste?

”Jeg er også meget glad for at i har en speaker som får alle i mål med stor indføling.  Det er blevet lige så meget et "must" løb som Eremitageløbet er for mig´, hvor jeg har deltaget 27 gange i træk”

Hvis du skulle give lidt gode råd til nye Etape København deltagere, hvad skulle det så være?

Bare kast dig ud i det, alle kan være med, du kan også gå, løbet er absolut for alle.


 
Er du tilmeldt Etape KBH får du 20% rabat online og i KSO-butikkerne

*Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud og rabataftaler. Rabatten gælder ikke gavekort og klinkydelser. Tilbuddet udløber 01.10.19.

Er du tilmeldt Etape KBH, men har du ikke fået din rabatkode, så kontakt os på web@kaisersport.dk