-25%

Footlab Contour Sole unisex

Style:
1581
MATERIALE: Letvægts-polyester, SAYSKYDRY
PASFORM: Normal, atletisk
FORDELE:Længere rygstykke, reflekser
VASKEANVISNING: 30 grader

Med Footlabs contour sole til både ham og hende kan løbeturen hurtigt blive til noget helt andet – og bedre – for rigtig mange. Ved at bruge en sål, der tilpasser sig din fod, kan du sikre, at dine knæ, dine ankler, dine fødder, din ryg og resten af kroppen har det bedre. Med den rette støtte vil din krop nemlig takke dig, og rigtig mange løbere kan mærke en stor forskel med såler som disse.

SAYSKY dame Universe Combat Tee er en kortærmet løbe t-shirt. Den er lavet af et super let materiale i lys grå med vores ikoniske refleks universe-print. Trøjen har en blød fornemmelse, høj åndbarhed og atletisk pasform. Designet er stilrent, elegant og kommer med SAYSKY logo på fronten, samt et SAYSKY label bagpå.

Læs mere...
DKK 187
Normalpris DKK 249
Contour Sole fra Footlab er en indlægssål med fremragende stødabsorbering! Den stabiliserer og tilpasser sig din fod, øger kontaktarealet samtidig med, at den kontrollerer overpronation. Sålen er åndbar, tillader luftpassage og en fugtighedskontrol holder fødderne tørre. 
 
Facts
  • Reducere træthed i fødder, i knæ og i ryg
  • Forbedrer præstationer
  • Gel i hælen - god til hælspore
  • Sålen går fra neutral til høj svang
  • Forøger komforten og fordeler trykket mere jævnt
  • Pasform kan tilpasses ved at trimme kanten med en saks
  • Kan håndvaskes, skal lufttørre
  • Specielt egnet til vandresko, arbejdssko, støvler og løbesko
Tekniske specifikationer
MærkeFootlab
FarveBlå
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Footlab Contour Sole unisex
Din bedømmelse

Fragt og levering

Leveringstid for varer købt i webshoppen er 1-2 hverdage i Danmark.Kaiser Sport og Ortopædi ApS tilbyder levering med GLS via GLS-pakkeshop eller GLS Erhverv. Fragt priser

- Fragtfri levering med GLS-pakkeshop 

- Fragt med GLS-Erhverv DKK 29

- Disse priser er kun pakker til DK

Rettidig levering forudsætter, at GLS overholder deres deadlines, hvilket Kaiser Sport og Ortopædi ikke kan drages til ansvar for.

Vi leverer  pt. kun til Danmark Fortrydelse og returnering
Som kunde i vores webshop har du 365 dage, gældende fra den dag varen leveres til dig eller pakkeshop, til at fortryde dit køb – også selvom du har taget varen i brug. Du har ret til at vente med at returnere varen i op til 14 dage efter den dato, hvor du har givet Kaiser Sport og Ortopædi ApS besked om, at købet ønskes fortrudt.

Du hæfter dog for evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at teste den, som du ville gøre i vores fysiske butik. Dvs. for løbeskos vedkommende kan du teste dem kort på løbebånd, som du også gør i butikken, men udendørs brug eller flere timer på løbebånd vil medføre en værdiforringelse.

En eventuel værdiforringelse vil blive beregnet som forskellen mellem varens salgspris og varens markedspris ved salg efter tilbageleveringen. Dvs., at Kaiser Sport og Ortopædi ApS vurderer, hvad vi kan sælge varen til, og det er det beløb, du får retur. Hvis varen pga. brug ikke har nogen værdi, har du som køber ikke krav på at få købesummen retur. Hvis vi derimod kan sælge varen igen til fuld pris, får du selvfølgelig det fulde beløb retur. Det beløb, du evt. skal have retur, vil blive sat ind på det betalingskort, du brugte til købet. 

Du bærer selv risikoen for varen, indtil vi har modtaget den, dvs. hvis den forsvinder eller går i stykker under transporten, er det dig selv, der hæfter for varen. Du skal så vidt muligt returnere i original emballage og inkl. prisskilte. Du betaler selv for at sende varen tilbage til os i forbindelse med fortrydelse og returnering.