Kontakt +45 38 28 69 89

Velkommen til klinikken hos Kaiser Sport & Ortopædi.

klinik-gif-kso

Velkommen til klinikken hos Kaiser Sport & Ortopædi.

Brønshøj, Holbæk, Horsens, Lyngby, Slagelse, Viborg

Behandling af fodrelaterede skader i Kaiser Sport & Ortopædi (KSO).

Vi tilbyder behandlingsformer som ortopædiske indlæg, fysioterapi, osteopati, massage, fysioterapeutiske 3D-løbestilsanalyser og vi har tilknyttet kostvejledere og løbecoaches. Herunder kan du udforske vores behandlingstilbud og klinikunivers. Er du i tvivl om hvilken behandling dine smerter kræver, så udfyld blot vores skadeforumlar herunder og bliv kontaktet af vores sundhedsfaglige team.

Udfyld vores skadeformular og kickstart din vej tilbage til topform i dag. 

Brug 1-2 minutter på at udfylde vores skadeformular herunder - så kontakter vores sundhedsfaglige team dig med uforpligtende rådgivning vedr. dine udfordringer og behandlingsmuligheder.

Specialister i ortopædiske indlæg til løbesko, hverdagssko og vandresko.

Siden 1999 har vi produceret individuelt tilpasset fodindlæg. Det ortopædiske indlæg er en del af vores DNA. Vi producerer alle indlæg på vores egne kliniske værksteder. Alle indlæg bliver produceret i hånden af vores specialiserede fysioterapeuter. Med kombinationen af fysioterapeutisk behandling, ortopædiske indlæg og stor viden om biomekanik (kroppens bevægelse) og fodtøj kan vi hjælpe alle med et bæredygtigt og effektivt behandlingsforløb.

Få effektiv behandling i fodrelaterede skader hos Kaiser Sport & Ortopædi.

Du skal vælge dit behandlingsforløb i Kaiser Sport & Ortopædi fordi vi forstår du er unik og kræver en sådan eftertænksomhed. Vi omsætter over 20 års erfaring i biomekanik og fodrelateret skadebehandling til kortlægning af dine individuelle behov - og til at sammensætte et effektivt behandlingsforløb til dig.

Priser | Ortopædiske indlæg

 • Førstegangskonsultation á 30 min.: DKK 600 (Obligatorisk)
 • Ortopædiske indlæg fuldlængde: DKK 1600
 • Ortopædiske indlæg trekvartlængde: DKK 1100

NB: Slutprisen for et ortopædisk indlæg er henholdvis DKK 1700 & DKK 2200

 

Priser | 3D-fysioterapeutisk løbestilsanalyse

 • Fysioterapeutisk 3D-løbestilsanalyse á 90 min.: DKK 1300

Note: Udførers kun i KSOhuset i Brønshøj

 

Priser | Fysioterapi

 • Første behandling á 30 min.: Pris DKK 600
 • Første behandling á 60 min.: Priser fra DKK 650-900
 • Efterfølgende behandlinger á 60 min.: Fra DKK 700-800
 • Efterfølgende behandlinger á 30 min.: Fra DKK 300-500 

NB: Priserne kan variere alt efter behandler og speciale. Ved bestilling af tid aftales prisen.

 

Priser | Osteopati 

 • Første behandling á 60 min.: DKK 900
 • Efterfølgende behandlinger á 30 min.: DKK 450

NB: Ovenstående priser er gældende for KSOhuset i Brønshøj. Vores tilbud om osteopati faciliteres i KSOhuset i Holbæk og Slagelse af Min Osteopat. Bestil tid her.

 

Priser | Massage

 • Massagebehandling á 30 min.: DKK 300
 • Massagebehandling á 60 min.: DKK 550 

NB: Ovenstående tilbud om massage gælder kun i KSOhuset i Brønshøj. Vi tilbyder også massage i KSOhuset i Holbæk. Her faciliterer Winters Massage vores behandlinger. Læs mere her.

Book pr. telefon

Ring på +45 3828 6989 i hverdage mellem 09-15. Udenfor telefontid efterlad venligst dit navn og nummer, så ringer vi igen.

Book via skadeformular

Få rådgivning vedr. din skade og hjælp til booking via vores skadeformular. Udfyld formular her

Book online

Du kan book online via vores bookingplatform Complimenta:

Brønshøj

Holbæk

Horsens

Lyngby

Slagelse

Viborg

Kontakt +45 38 28 69 89

Information vedr- priser og tidsbestilling.

Kontakt +45 38 28 69 89

Information vedr. priser og tidsbestilling.

Her er de typiske skader vi behandler i Kaiser Sport & Ortopædi.

Herunder finder du de 8 typiske fodrelateret skader, som vi behandler på klinikkerne i KSOhusene. 

Nedsunken forfod.

I videoen fortæller vores fysioterapeut Mads om behandlingen af nedsunken forfod.

Læs mere

Hælspore.

I denne videoen fortæller vores fysioterapeut Mads om behandlingen af en hælspore.

Læs mere

Vores tilgang til behandling

 

Vores skabehandling af sportsskader og andre skadesproblematikker bygger på nærvær, dialog, dine behov, fysiske forudsætninger og vores sundhedsfaglige ekspertise.

 

Ens for alle behandlingstilbud i vores KSOhuse er, at vi arbejder holistisk og bæredygtigt, uanset din skade eller lidelse; om du er atlet, motionist eller gangbesværet.

  

Med vores behandlingsforløb kan vi gøre dig stærkere og lære dig at forblive sådan. Det er essensen. Vi kombinerer den nyeste forskning, teknologi og behandling med over 20 års erfaring og ekspertise i biomekanik - og vi tilpasser det til dine forudsætninger og unikke behov. Vi søger altid at fjerne årsagen til din smerte og indtænker altid "hele dig" i dit videre behandlingsforløb.

 

Sammensætningen af teknologisk udstyr og fag- og sundhedspersonale sikrer, at vi er branchens førende inden for bevægelsesanalyse og behandling. Når du træder ind ad døren hos os, mødes du af vores dedikerede fagpersonale, specialiserede fysioterapeuter, osteopater, massører, kostvejledere og tilknyttede og løbecoaches.

 


 

Ortopædiske indlæg

 

Vi er specialister i at lave dynamiske fodindlæg, der passer til netop dine behov. Alle indlæg fremstilles på vores eget kliniske værksted med stor ekspertise af specialiserede fysioterapueter.

 

Fysioterapi

 

Vores erfarne fysioterapeuter besidder en professionel og proaktiv tilgang til at opnå det optimale resultat for dig. Vi forstår, at du er unik, har individuelle behov og vi skræddersyer behandlingen specifikt til dig.

  

Autoriseret Osteopati

 

Vores osteopatiske behandling bygger på manuelle teknikker og søger ud fra en helhedsorienteret undersøgelse af dig, at genskabe mistet bevægelighed og stimulere kroppen til at helbrede sig selv.

  

Qualisys 3D-løbestilsanalyse

 

En Qualisys 3D-Løbestilsanalyse er det ultimative must-have for alle løbere, på tværs af niveau, der vil minimere risikoen for skader, optimere sin løbestil for bedre resultater. Systemet består af 9 infrarøde kameraer, som filmer med 300 billeder pr. sekund med en præcision på 1 mm.