Hvem er vi? Og hvad kan vi?

Afspil nu

Behandling af fodrelaterede skader.

I Kaiser Sport & Ortopædi er vi specialiseret i kroppens bebvægelse. I alle vores KSOhuse tilbyder fysioterapi og vi producerer håndlavede ortopædiske indlæg i vores in-house værksteder.

I KSOhuset i Brønshøj tilbyder vi også osteopati, massage, fysioterapeutiske 3D-løbestilsanalyser.

Herunder kan du udforske vores behandlingstilbud og klinikunivers. Er du i tvivl om hvilken behandling dine smerter kræver, så udfyld blot vores skadeformular og bliv kontaktet af vores sundhedsfaglige team.

Se priser på vores behanlingsmuligheder her.

 • Førstegangskonsultation á 30 min.: DKK 600 (Obligatorisk)
 • Ortopædiske indlæg fuldlængde: DKK 1600
 • Ortopædiske indlæg trekvartlængde: DKK 1100

 

NB: Slutprisen for et ortopædisk indlæg er henholdvis DKK 1700 & DKK 2200

 • Første behandling á 30 min.: Pris DKK 600
 • Første behandling á 60 min.: Priser fra DKK 650-900
 • Efterfølgende behandlinger á 60 min.: Fra DKK 700-800
 • Efterfølgende behandlinger á 30 min.: Fra DKK 300-500 

 

NB: Priserne kan variere alt efter behandler og speciale. Ved bestilling af tid aftales prisen.

 • Første behandling á 45 min.: DKK 900
 • Efterfølgende behandlinger á 45 min.: DKK 600 

 

NB: Ovenstående priser er gældende for KSOhuset i Brønshøj. Vores tilbud om osteopati faciliteres i KSOhuset i Holbæk og Slagelse af Min Osteopat. Bestil tid her.

 • Massagebehandling á 30 min.: DKK 300
 • Massagebehandling á 60 min.: DKK 550 

 

NB: Ovenstående tilbud om massage gælder kun i KSOhuset i Brønshøj. Vi tilbyder også massage i KSOhuset i Holbæk. Her faciliterer Winters Massage vores behandlinger. Læs mere her.

 • Fysioterapeutisk 3D-løbestilsanalyse á 90 min.: DKK 1300

 

Note: Udførers kun i KSOhuset i Brønshøj

Bestil pr. telefon eller online herunder.

Book pr. telefon

Ring på +45 3828 6989 i hverdage mellem 09-15. Udenfor telefontid efterlad venligst dit navn og nummer, så ringer vi igen.

Book via skadeformular

Få rådgivning vedr. din skade og hjælp til booking via vores skadeformular. Udfyld formular her

Book online

Du kan book online via vores bookingplatform Complimenta:

Brønshøj Holbæk Horsens Lyngby Odense Slagelse Viborg

Flere videoer er på vej.

I KSOhuset i Brønshøj tilbyder vi også:

Her er de 8 typiske skader vi behandler

Specialister i ortopædiske indlæg til løbesko, hverdagssko og vandresko.

Siden 1999 har vi produceret individuelt tilpasset fodindlæg. Det ortopædiske indlæg er en del af vores DNA. Vi producerer alle indlæg på vores egne kliniske værksteder. Alle indlæg bliver produceret i hånden af vores specialiserede fysioterapeuter. Med kombinationen af fysioterapeutisk behandling, ortopædiske indlæg og stor viden om biomekanik (kroppens bevægelse) og fodtøj kan vi hjælpe alle med et bæredygtigt og effektivt behandlingsforløb.

Få effektiv behandling i fodrelaterede skader hos Kaiser Sport & Ortopædi.

Du skal vælge dit behandlingsforløb i Kaiser Sport & Ortopædi fordi vi forstår du er unik og kræver en sådan eftertænksomhed. Vi omsætter over 20 års erfaring i biomekanik og fodrelateret skadebehandling til kortlægning af dine individuelle behov - og til at sammensætte et effektivt behandlingsforløb til dig.

Vores tilgang til behandling

 

Vores skabehandling af sportsskader og andre skadesproblematikker bygger på nærvær, dialog, dine behov, fysiske forudsætninger og vores sundhedsfaglige ekspertise.

 

Ens for alle behandlingstilbud i vores KSOhuse er, at vi arbejder holistisk og bæredygtigt, uanset din skade eller lidelse; om du er atlet, motionist eller gangbesværet.

  

Med vores behandlingsforløb kan vi gøre dig stærkere og lære dig at forblive sådan. Det er essensen. Vi kombinerer den nyeste forskning, teknologi og behandling med over 20 års erfaring og ekspertise i biomekanik - og vi tilpasser det til dine forudsætninger og unikke behov. Vi søger altid at fjerne årsagen til din smerte og indtænker altid "hele dig" i dit videre behandlingsforløb.

 

Sammensætningen af teknologisk udstyr og fag- og sundhedspersonale sikrer, at vi er branchens førende inden for bevægelsesanalyse og behandling. Når du træder ind ad døren hos os, mødes du af vores dedikerede fagpersonale, specialiserede fysioterapeuter, osteopater, massører, kostvejledere og tilknyttede og løbecoaches.

 


 

Ortopædiske indlæg

 

Vi er specialister i at lave dynamiske fodindlæg, der passer til netop dine behov. Alle indlæg fremstilles på vores eget kliniske værksted med stor ekspertise af specialiserede fysioterapueter.

 

Fysioterapi

 

Vores erfarne fysioterapeuter besidder en professionel og proaktiv tilgang til at opnå det optimale resultat for dig. Vi forstår, at du er unik, har individuelle behov og vi skræddersyer behandlingen specifikt til dig.

  

Autoriseret Osteopati

 

Vores osteopatiske behandling bygger på manuelle teknikker og søger ud fra en helhedsorienteret undersøgelse af dig, at genskabe mistet bevægelighed og stimulere kroppen til at helbrede sig selv.

  

Qualisys 3D-løbestilsanalyse

 

En Qualisys 3D-Løbestilsanalyse er det ultimative must-have for alle løbere, på tværs af niveau, der vil minimere risikoen for skader, optimere sin løbestil for bedre resultater. Systemet består af 9 infrarøde kameraer, som filmer med 300 billeder pr. sekund med en præcision på 1 mm.