Kontakt +45 38 28 69 89

Velkommen

til klinikken hos Kaiser Sport & Ortopædi

Kontakt +45 38 28 69 89

Velkommen til Klinikken

Er du ude med en skade? Kickstart din genoptræning allerede i dag.

Lad ikke en skade holde dig ude. Udfyld vores skadeformular og bliv kontaket af vores sundhedsfaglige team til en uforpligtende snak om, hvordan vi får dig tilbage i topform.

 


Er du ude med en skade? Kickstart din genoptræning allerede i dag.

Lad ikke en skade holde dig ude. Udfyld vores skadeformular og bliv kontaket af vores sundhedsfaglige team til en uforpligtende snak om, hvordan vi får dig tilbage i topform.

 


Behandlingstilbud

Vores skadehandling af sportsskader og andre skadesproblematikker bygger på nærvær, dialog, dine behov, fysiske forudsætninger og vores sundhedsfaglige ekspertise. Ens for alle behandlingstilbud i vores KSOhuse er, at vi arbejder holistisk og bæredygtigt, uanset din skade eller lidelse; om du er atlet, motionist eller et sted derimellem.

Bestil tid her

Book pr. telefon

Book via skadeformular

Book online

Spørgsmål

Du finder vores klinikker i KSOhusene i Brønshøj, Holbæk, Horsens, Lyngby, Slagelse og Viborg. Du kan bestille tid til behandling pr. telefon eller ved selvbejetning online. Er du i tvivl om hvilken behandling, der er  optimal for dig, så udfyld vores skadeformular, så hjælper vi dig med at komme i gang.

Priser & info

Har du spørgsmål til priser eller øvrig info, så kontakt os gerne på info@kaisersport.dk eller pr. telefon +45 38 28 69 89 i alle hverdage mellem 09-15.

Priser | Ortopædiske indlæg

Priser | 3D-fysioterapeutisk løbestilsanalyse

Priser | Fysioterapi

Priser | Osteopati

Priser | Massage

Her er de typiske skader vi behandler

Populære blogindlæg fra klinikken

Vores tilgang til behandling

 

Vores skabehandling af sportsskader og andre skadesproblematikker bygger på nærvær, dialog, dine behov, fysiske forudsætninger og vores sundhedsfaglige ekspertise.

 

Ens for alle behandlingstilbud i vores KSOhuse er, at vi arbejder holistisk og bæredygtigt, uanset din skade eller lidelse; om du er atlet, motionist eller gangbesværet.

  

Med vores behandlingsforløb kan vi gøre dig stærkere og lære dig at forblive sådan. Det er essensen. Vi kombinerer den nyeste forskning, teknologi og behandling med over 20 års erfaring og ekspertise i biomekanik - og vi tilpasser det til dine forudsætninger og unikke behov. Vi søger altid at fjerne årsagen til din smerte og indtænker altid "hele dig" i dit videre behandlingsforløb.

 

Sammensætningen af teknologisk udstyr og fag- og sundhedspersonale sikrer, at vi er branchens førende inden for bevægelsesanalyse og behandling. Når du træder ind ad døren hos os, mødes du af vores dedikerede fagpersonale, specialiserede fysioterapeuter, osteopater, massører, kostvejledere og tilknyttede og løbecoaches.

 


 

Ortopædiske indlæg

 

Vi er specialister i at lave dynamiske fodindlæg, der passer til netop dine behov. Alle indlæg fremstilles på vores eget kliniske værksted med stor ekspertise af specialiserede fysioterapueter.

 

Fysioterapi

 

Vores erfarne fysioterapeuter besidder en professionel og proaktiv tilgang til at opnå det optimale resultat for dig. Vi forstår, at du er unik, har individuelle behov og vi skræddersyer behandlingen specifikt til dig.

  

Autoriseret Osteopati

 

Vores osteopatiske behandling bygger på manuelle teknikker og søger ud fra en helhedsorienteret undersøgelse af dig, at genskabe mistet bevægelighed og stimulere kroppen til at helbrede sig selv.

  

Qualisys 3D-løbestilsanalyse

 

En Qualisys 3D-Løbestilsanalyse er det ultimative must-have for alle løbere, på tværs af niveau, der vil minimere risikoen for skader, optimere sin løbestil for bedre resultater. Systemet består af 9 infrarøde kameraer, som filmer med 300 billeder pr. sekund med en præcision på 1 mm