dansk-webshop-lobesko-lobetoj-fri-fragt
WEBSHOP
fodklinik-kaiser-sport-ortopaedi
KLINIK

POPULÆRT I WEBSHOPPEN

 

ANDRE LØBBERE SHOPPEDE

 

KAISER SPORT & ORTOPÆDI

 

 

Kaiser Sport & Ortopædi er et hus, der rummer en klinik for fysioterapi, ortopædiske indlæg og osteopati. Det der gør os unikke er sammensmeltningen mellem vores klinik-univers og vores specialbutik for løbesko, gåsko, indendørssportssko og sportstøj. Denne tværfaglige konstellation har, siden stiftelsen i 1999, gjort Kaiser Sport & Ortopædi til landets førende institution, når det gælder sportsudstyr, skadesbehandling af sportsskader, fodrelateret skader, lidelser og problematikker.

 

 

VORES DNA - DINE BENEFITS


HER ER VORES KERNEYDELSER

 

 

Ortopædiske indlæg

Som en ufravigelig del af vores DNA er vores ortopædiske indlæg en signatur for vores virksomhed. Vores fysioterapeuter er eksperter i fremstillingen af dynamiske sko-indlæg, der passer til netop dine behov. Alle indlæg fremstilles på vores in-house kliniske værksted med stor ekspertise og passion.

Fysioterapi

Vores erfarne fysioterapeuter besidder en nærværende og professionel tilgang til at opnå det optimale resultat for dig. Når du møder os på klinikken kan du forvente, at vi forstår, at du er unik og har individuelle behov. Vi skræddersyer dit behandlingsforløb specifikt til dig, dine forudsætninger, ambitioner og mål.

Osteopati

Vores autoriseret osteopatiske behandling bygger på manuelle teknikker og søger ud fra en helhedsorienteret undersøgelse af dig, at genskabe mistet bevægelighed og stimulere kroppen til at helbrede sig selv.

Løbesko

I Kaiser Sport & Ortopædi finder du stort og nøje udvalg i løbesko. Vores sortiment i dame og herre løbesko, fra mærker som bl.a. Brooks, New Balance, Saucony og Hoka One One er håndplukket ud fra biomekaniske aspekter i en sparringsprocess mellem vores sko-eksperter i butikkerne og vores sundhedsfaglige personale på klinikkerne. På den måde sikrer vi en høj faglig kvalitetssikring i vores alsidige sortiment af løbesko. Alt sammen i jagten på at præsenterer dig for markedets bedste udvalg af løbesko online og in-store.

Gåsko & vandresko

Som eksperter i sko og biomekanik sætter vi en ære i, at besidde stort og velovervejet udvalg i gåsko og vandresko. Via vores produktion af ortopædiske indlæg og vores behandling af fodskader på klinikken, har vi den fornødne know how til, at sammensætte et godt sortiment af gåsko/vandresko og rådgive i heri.